I hope you're siting down 😀
I hope you're siting down 😀
Ocekuje se salauka u Spielberg.
Prema tome, šta da ti kažem?
Russelov bolid ima neki problem pozadi, poluosovina ili neko rame.
Ako kazne Norisa, najgori mogući scenario...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Stvarno sramota, za ono kazna!? Tačno vidim Hornera đe se isplakao..
Ne znam samo kako su pomogli Mercedesu, promaklo mi je to.
Hamilton ga je pretekao, bilo je pitanje kad će i Botas. Mada to je Botas, you never know.
S druge strane, Lando je odradio posao za RB tako što je držao Hamltiona dovoljno dugo.
Edit: ne znam ni kako je Lando nagradio RB, Perez je onamo baš krenuo kroz paprike.
Last edited by Mitro; 04-07-21 at 14:48.
Ovo je stop and go za pereza...najmanje
Last edited by E_K_V; 04-07-21 at 15:02.
Na kraju ce perez proci jeftino...a dani odigrao za njega...
Mogao bih svaku drugu trku gledat na ovu stazu
Šta bi Vettelu i Kimiju?
Da se oce penzionisat kimi seb luis alonso...da gledamo ove mlade momke kako se krljaju
A ferrari razdvojio taktike vozaca, a mislio sam da ce obojica krenuti na hard....i trebali su
Iskreno jebe mi se za mlade vozace, milo mi je sto je Nando preteka' Rasela, kakva je ajkula brat, nemilosradan je. Kimi isto krenuo na njega, Fetel ono sto je uradio u Bakuu je fenomenalno bilo. Luis je i dalje ubica, posle Maksa najbrzi vozac na gridu. Volio bih da Fetel i Alonso dobiju ione konkurentan bolid, mislim da i dalje u sebi pjeske imaju sampionski nivo. Svi su bolji od mladih timskih vozaca lagano.
Last edited by Jakuza; 04-07-21 at 15:37.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Max i RBR ponavljaju samaranje.
Crnja smijesan, Perez takodje.
Zamisli Nando +5 sekundi dobije kaznu, a Luis iza njega završi i to komad vremena.
Na kraju Perez izvuče solidno poslije onoliko kikseva. Mislio sam nema šanse da RB uzme više bodova na ovoj trci zbog Pereza, al ipak povećaše prednosti i kao konstruktori.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Đe su ovi navijači seka perse-Luisa,nema ih da likuju. Kad Merc gubi onda podviju repove i ćute?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Evo odgledah f1.Odoh sad na pivo i da malo otrpim zajebanciju drugova,inače ferarista koji bi sad navijali i za Mazepina samo da Luis ne dođe do #8.
Znači,toliko su patili ovi moji drugovi zbog dominacije MB da du počeli da navijaju za Maxa i RB,ali nikad nisu spali na nivo indijanaca koji zadnjih 5-6 godina svaku subotu prizivaju kišu za neđelju a takvih je na forumu podosta...bilo.Sad može sunčano,pa nek pada od poneđeljka do srijede
PS.Izvinjavam se indijancima,nisu oni prizivali kišu,nego njihovi vračevi.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
![]()
Last edited by joni; 04-07-21 at 16:32.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks