Page 68 of 139 FirstFirst ... 185864656667686970717278118 ... LastLast
Results 1,676 to 1,700 of 3468

Thread: Buducnost parlamentarnog zivota u CG 2020-2024

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    @johnny bravo @Gagarin

Pitanje za vas dvojicu. Da li mislite da je DPS, ovoliko korumpiran i sa potpunom partijskom kontrolom nad institucijama, bio u stanju da uvede Crnu Goru u EU? Ali ono ikad?

Mislim da je DPS imao šansu, da su prepustili Lukšiću da vodi stranku i državu, da nisu dirali RTCG, ASK i riješili aferu Snimak na način da sankcionišu pojedine i sklone iz stranke sve sa tog snimka. Ne kažem da je Lukšič cvećka, ali sa njim je EU htjela da radi. Ali da se ne vraćamo u prošlost, znamo što se izdešavalo i da je "šef" jednostavno morao da se pita za sve. Pa je uradio sve kontra od onog što je trebalo i odlučio da Veljović i Lazović vode borbu protiv organizovanog kriminala, a Katnić i Medenica pravosuđe. Mislim...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Sa DPS na čelu ušla bi Crna Gora u EU, vjerovatno zajedno sa Srbijom, Albanijom i Makedonijom. Trajalo bi to i trajaće svakako. Sad ima neku šansu da možda solo upadne kao dobar primjer, ali vidjećemo, sve je toi na dugom štapu.
    Priča o 2024 ili 2025 kao godini ulaska u EU je za malu djecu, sve da imamo vladu koja želi da ozbiljno gura EU agendu i da URA ima 49 poslanika (znaš zbog čega mislim toliko).
    Kad će se ući zavisiće dosta i od okolnosti koje se ne tiču Crne Gore, već odnosa unutar Unije.
    Stari matuf pa se svačesa sjetim. Tako se i sjetim Srbije kad su šutnuli Sloba. I onda krenula tema ulaska u EU.
    Digli političari očekivanja 2004, 2005 isto kao kod nas. Pojavi se neki mrčeni evrokrata koji reče 2010. Šćaše ga na lomaču uždit. Dođe i 2010 ni naznaka o EU, a sve demokratska vlast, čak ni pregovora. Evo je 2021.
    Kad dođe neka 2024 ili 2025 možda će se nekolicina zaludnjaka sjećati premijera šaljivdžije koji je objašnjava da ćemo ući 2024.
    A treba godinu dvije kad sve oposliš da prođeš verifikaciju svih članica gdje svaka može sa tobom da se sprda.

Thanks Thanks Given 
    4,321
    Thanks Thanks Received 
    8,335
    Thanked in
    3,177 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Je li tvoj lični demokratski kapacitet zaista toliko nizak, a pizma ogromna, da prosto ne možeš da prihvatiš da postoji drugačije mišljenje od tvog, koje nije plaćeno, potkupljeno ili po instrukciji/naređenju? A joj, kako pade na žrtveni sto uskoumnosti a da metak nisi ispalio

Žalosno, zaista.

A mislim da će se "moj šef" naježiti od ovih prijetnji. Još ove zlokobne tri tačke.... Gore nego da si završio rečenice.

Što se Abazovićevih video uradaka tiče, ako vam ovo odgovara, onda ok. Makar je pogodio ciljnu grupu. I to nešto govori. Meni, ipak malo vrijeđa intelegenciju.
    Moj demokratski kapacitet prevazilazi prosjek ove drzave, mada ruku na srce, to nije ni tesko, tako da nije za pohvalu

Mogu ja da prihvatim drugacije misljenje, ali isto tako cu da nazovem idiotska misljenja pravim imenom, jer nas idiotizam pocera u propast.

Uvatili smo zadnji voz pred apsolutno samounistenje. Ako ova vlada ne uspije mi smo gotovi, bicemo do kraja svijeta klozet evrope bez ikakve perspektive.

I umjesto da svi upremo da usmjerino novu vladu, mi se ili razocaravamo u njih poslije 6 mjeseci, ili jos gore, podmecemo nogu da se vratimo na stazu sigurne propasti.

Sta reci... Stari grci kad su izmisljali demokratiju mislim da je nisu ovako zamisljali.

A nisam ni ja.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

3. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Milutinu Djukanovicu na Pinku trenutno Vucicevi "trendseteri" drze predavanje i daju instrukcije kako treba da postupa on i DF, od stvaranja zajednica srpskih opstina u CG do pravljenja protesta. Uglavnom ga tretiraju kao neku marionetu u CG. Covjeku je vidno neprijatno. Ono u stilu, nemojte toliko ocigledno.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Moj demokratski kapacitet prevazilazi prosjek ove drzave, mada ruku na srce, to nije ni tesko, tako da nije za pohvalu

Mogu ja da prihvatim drugacije misljenje, ali isto tako cu da nazovem idiotska misljenja pravim imenom, jer nas idiotizam pocera u propast.

Uvatili smo zadnji voz pred apsolutno samounistenje. Ako ova vlada ne uspije mi smo gotovi, bicemo do kraja svijeta klozet evrope bez ikakve perspektive.

I umjesto da svi upremo da usmjerino novu vladu, mi se ili razocaravamo u njih poslije 6 mjeseci, ili jos gore, podmecemo nogu da se vratimo na stazu sigurne propasti.

Sta reci... Stari grci kad su izmisljali demokratiju mislim da je nisu ovako zamisljali.

A nisam ni ja.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Demokratija je kad neko ne misli kao ti da ga nazoves DPSovcem, taman tako su i stari Grci to zamisljali.
    Kad neko ne djeli tvoje misljenje udri po njemu
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-iz-eu-regiona

Ono što je sigurno je da AV neće slati čestitke ko nekima

https://www.rtv.rs/sr_lat/region/poc...a_1071790.html

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Demokrate su alternativna istorija, kako bi izgledao DPS da je pobijedio Momir.
    Crnogorcili bi sa pr decenija zaksnjenja, a sa slicnim zakasnjenjem preuzeli Daliborku Uljarevic zbog ravnoteze medju zvezdama i mira u kuci.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Milutinu Djukanovicu na Pinku trenutno Vucicevi "trendseteri" drze predavanje i daju instrukcije kako treba da postupa on i DF, od stvaranja zajednica srpskih opstina u CG do pravljenja protesta. Uglavnom ga tretiraju kao neku marionetu u CG. Covjeku je vidno neprijatno. Ono u stilu, nemojte toliko ocigledno.
    Izdajnik države. Ima ih još puno, a ne zaboravimo ove što ih kamufliraju. Moram da ih pomenem jer su oni za sve odgovorni.
    Negira genocid, krši Ustav države. Moral 0.

"Ako znamo da smo učinili zlo, a odbijamo da to priznamo, dvostruko smo krivi."
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-iz-eu-regiona

Ono što je sigurno je da AV neće slati čestitke ko nekima

https://www.rtv.rs/sr_lat/region/poc...a_1071790.html

„4. jul izabran je simbolično, kao datum koji se obilježavao kao Dan borca, u čast donošenja odluke o podizanju ustanka širom okupirane Jugoslavije na početku Drugog svjetskog rata, s ciljem da se ukaže na antifašizam kao jasnu determinantu savremene Crne Gore“, zaključuje se u saopštenju."

Brate ovo je presmišno, a znamo da su digli ruku za bezbroj četnika, bezbroj promotera četništva i fašizma. Ćute na sve to.
    Svašta...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ja se često pitam dvije stvari.

Prvo da li ljudi koji glasaju DPS stvarno vjeruju u ove neke gluposti koje se valjaju ili jednostavno im je dobro bilo ekonomski zbog ovog ili onog u DPS sistemu? Da li je ovo buuu chetniks i ostale gluposti samo mehanizam samoodbrane i svjesnog samoopravdavanja ili je u pitanju samo nacionalizam?

Druga stvar koja me interesuje je da li stvarno glasači DFa vjeruju u ove DF priče, AV je najbolji i on i Andrej uopšte nisu kao Milo i Aco, AV predsjednik srpskog naroda, duboka država, cia, vatikan i ostale gluposti ili se samo nadaju nekom poslu preko nekoga ili je takođe u pitanju samo nacionalizam??

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Prvo da li ljudi koji glasaju DPS stvarno vjeruju u ove neke gluposti koje se valjaju ili jednostavno im je dobro bilo ekonomski zbog ovog ili onog u DPS sistemu? Da li je ovo buuu chetniks i ostale gluposti samo mehanizam samoodbrane i svjesnog samoopravdavanja ili je u pitanju samo nacionalizam?

Druga stvar koja me interesuje je da li stvarno glasači DFa vjeruju u ove DF priče, AV je najbolji i on i Andrej uopšte nisu kao Milo i Aco, AV predsjednik srpskog naroda, duboka država, cia, vatikan i ostale gluposti ili se samo nadaju nekom poslu preko nekoga ili je takođe u pitanju samo nacionalizam??

URA je partner njemačkih Zelenih i ima dobre veze sa njima, sva je prilika.

E sad ovako. Koliko je realna koalicija Zelenih sa AFD makar na lokalu, da ne pričamo na državnom nivou?

Koliko je realno da Zeleni naprave koaliciju u drugom gradu po veličinu npr Hamburgu ili Minhenu i podrže nekog lika koji je na medijima hvalio nacističke vođe (mada se u demokratsku Njemačku za to ide u zatvor i bivaš isopšten iz bilo kakvog društvenog ćivota)? I voli malo da nosi naci uniforme, i majičice sa naci komandantima.

Koliko je realno da Zeleni ili bilo ko drugi na nivou Njemačke naprave vladajuću koaliciju sa negatorima holokausta ili sa partijom čijeg je predsjednika neki preživjeli nacista častio titulom počasnog oberštumbafirera na državnom nivou?

E pa sad fino zamijeni koaliciju u Hamburgu i Minhenu sa Nikšićem, lika koji je hvalio nacističke vođe i nosi naci gadgete sa gradonačelnikom koji falio Dražu i majicama i kapicama sa simbolima JVUO.

Negatore holokausta zamijeni sa koalicionim partnerima na državnom nivou koji negiraju genocid u Srebrenici, a titulu oberštumbafirera sa titulom vojvode.

Buuuuuu četniks i ostale gluposti. Ekonomski, ti su ti već kod Bečića. Slabo ti ima veze antifašizam sa nacionalizmom, izuzev što fino zvuči nekome za nalijepiti.

Možda bi druga strana rekla "jesu li glasači URA zaista toliko slijepi da im kao ekolozima i ljevičarima ne smeta fašizam najvećeg koalicionog partnera, samo da budu vlast".

I pls, nemoj fairy tale "nisu u vladu, URA ih drži napolje". Pošto će svakako uskoro biti i ministri. A već su se uglavili na svaki drugi nivo.

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Ne, priča ne ide u tom smjeru uopšte, baš suprotno...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post

E sad ovako. Koliko je realna koalicija Zelenih sa AFD makar na lokalu, da ne pričamo na državnom nivou? ...
    Klasičan Gagarin... na pitanj o DPS lopovluku i nacionalizmu svaka riječ, ali svaka riječ, ponjave od teksta je o URA

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

E sad ovako. Koliko je realna koalicija Zelenih sa AFD makar na lokalu, da ne pričamo na državnom nivou?

Koliko je realno da Zeleni naprave koaliciju u drugom gradu po veličinu npr Hamburgu ili Minhenu i podrže nekog lika koji je na medijima hvalio nacističke vođe (mada se u demokratsku Njemačku za to ide u zatvor i bivaš isopšten iz bilo kakvog društvenog ćivota)? I voli malo da nosi naci uniforme, i majičice sa naci komandantima.

Koliko je realno da Zeleni ili bilo ko drugi na nivou Njemačke naprave vladajuću koaliciju sa negatorima holokausta ili sa partijom čijeg je predsjednika neki preživjeli nacista častio titulom počasnog oberštumbafirera na državnom nivou?

E pa sad fino zamijeni koaliciju u Hamburgu i Minhenu sa Nikšićem, lika koji je hvalio nacističke vođe i nosi naci gadgete sa gradonačelnikom koji falio Dražu i majicama i kapicama sa simbolima JVUO.

Negatore holokausta zamijeni sa koalicionim partnerima na državnom nivou koji negiraju genocid u Srebrenici, a titulu oberštumbafirera sa titulom vojvode.

Buuuuuu četniks i ostale gluposti. Ekonomski, ti su ti već kod Bečića. Slabo ti ima veze antifašizam sa nacionalizmom, izuzev što fino zvuči nekome za nalijepiti.

Možda bi druga strana rekla "jesu li glasači URA zaista toliko slijepi da im kao ekolozima i ljevičarima ne smeta fašizam najvećeg koalicionog partnera, samo da budu vlast".

I pls, nemoj fairy tale "nisu u vladu, URA ih drži napolje". Pošto će svakako uskoro biti i ministri. A već su se uglavili na svaki drugi nivo.
    Ako je DF = AFD, onda je DPS = Ndrangeta.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    možeš ti to mnogo bolje. otkrio si sve karte kad si Ustav Crne Gore nazvao ustavom DPSa. to samo pišu vjerni fanovi Mande i Slavena.

Realno ovakve ''udice'' su nešto na šta se ne osvrćem, ali bih volio da mi objasniš šta je u ovom boldovanom netačno?

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Ako je DF = AFD, onda je DPS = Ndrangeta.

Moguce da si u pravu. Ndrangeta je u italijanskom parlamentu, clanica je socijalisticke internacionale.
    Fakat, to dodje skoro isto.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Samo misle na svoj dzep...

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post

Realno ovakve ''udice'' su nešto na šta se ne osvrćem, ali bih volio da mi objasniš šta je u ovom boldovanom netačno?
    ništa, sve si u pravu. poguraj sad tvoje prijatelje Slavena, Kneževića i ekipu da promijenite taj Ustav. na kraju glasa si da se pitate Vi iz DFa no Vam ne daju Vijesti i ekipa

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Malo zabave. Da se zagrijemo za ovu sedmicu i divane raznorazne.

https://borba.me/mandic-i-knezevic-d...-udje-u-vladu/

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Malo zabave. Da se zagrijemo za ovu sedmicu i divane raznorazne.

https://borba.me/mandic-i-knezevic-d...-udje-u-vladu/

Daj malo covid statistike, jedno vrijeme si svaki dan

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

@johnny bravo @Gagarin

Pitanje za vas dvojicu. Da li mislite da je DPS, ovoliko korumpiran i sa potpunom partijskom kontrolom nad institucijama, bio u stanju da uvede Crnu Goru u EU? Ali ono ikad?

Mislim da je DPS imao šansu, da su prepustili Lukšiću da vodi stranku i državu, da nisu dirali RTCG, ASK i riješili aferu Snimak na način da sankcionišu pojedine i sklone iz stranke sve sa tog snimka. Ne kažem da je Lukšič cvećka, ali sa njim je EU htjela da radi. Ali da se ne vraćamo u prošlost, znamo što se izdešavalo i da je "šef" jednostavno morao da se pita za sve. Pa je uradio sve kontra od onog što je trebalo i odlučio da Veljović i Lazović vode borbu protiv organizovanog kriminala, a Katnić i Medenica pravosuđe. Mislim...

Kao što i sam prepoznaješ, problem DPS-a nije politika, ni programska opredjeljenja, odnosno vizija (maltene su tekovine politike koalicije oko DPS-a utkane u temelj saradnje Krivokapića, Bečića i Abazovića kroz čuveni sporazum), nego nivo korupcije koji se ukorijenio u partiji (što nije ni toliko čudo nakon 30 godina vlasti u balkanskoj tranzicionoj državici). Tj. ne toliko korupcija, koja je, kao što već navedoh, očekivana, već nedostatak volje (želje?) vrha stranke (samim tim i tadašnje vlasti) da se izbori sa njom i korumpiranim pojedincima. I zaista se slažem sa izrazom endemska korupcija, koja odlično opisuje problem koji imamo (ruku na srce, problem je kulturološki i iako nije output DPS-a, DPS nije nudio rješenje, već je bio dio problema).

Za ostalo mislim da mašiš poentu, najviše pod uticajem "Vijesti", koje su određene teme eksploatisale van svake (čak i po političkim, labavim standardima) iole razumne i dobronamjerne mjere.

Bilo je afera i afera, ali "Snimak" je najveći bulšit ikad. Ako postavimo stvari na mjesto i ogolimo do suštine - afera "Snimak" predstavlja zloupotrebu državnih resursa za partijsko zapošljavanje. Kao što smo svi mogli da vidimo, iza refreshovane, reformske vlade zaista nije ostao audio, ali jeste excel fajl, gdje je formula u procenat podijelila državne resurse partijama. I to nije praksa DPS-a, nego apsolutno svake političke partije u Crnoj Gori. Onog treba kad vidimo da se neko odrekao tog štetočinskog ponašanja (a bojim se da ćemo se načekati), možemo da razgovaramo o aferi "Snimak". Ovako, govorimo o toj aferi kao krunskom dokazu protiv korupcije DPS-a, a riječ je o crnogorskom opšteprihvaćenom političkom modus operandiju, na koje, ne da niko nije gadljiv, nego smo ga sofisticirali do nivoa excel tabela.

Slično je i sa RTCG. Slušamo i gledamo o zarobljenom RTCG, a makar u posljednjih 10 godina apsolutnu prevlast u svim medijskim sferama ima tadašnja opozicija, a sadašnja vlast. Da ne govorimo da su uvijek imali prostor i vrijeme da prenesu svoje poruke. Naravno, slažem se da je uređivačka politika favorizovala vlast, ali to je slučaj sa svakim javnim servisom, u ovoj ili onoj mjeri. Kod nas je to često bilo "u onoj", ali ništa ephoalno, dramatično ili alarmantno. Dakle, potpuno irelevantno i definitvno RTCG ne bih navodio kao dokaz za bilo šta.

Što se tužilaštva i sudstva tiče, mislim da je Pažin najnesrećniji bio odlukama Medenice, ali... Nezavisno pravosuđe. Nedodirljiva za bilo koju vlast. Tako da tu brkaš lončiće. Mogao je i DPS kao ovi sad da promijeni zakone i vrati ih pod politički uticaj, ali to donosi mnogo više problema nego rješenja.

Da konačno odgovorim na tvoje pitanje - da li je mogla prethodna vlast da uvede Crnu Goru u EU?

Mislim da, uprkos svemu, jeste, ali sve više vjerujem da je dobro što smo promijenili vlast. Prvo, skinuli smo (takođe, ekstremno izraubovanu i hiperbolisanu) hipoteku nesmjenjivosti vlast, a drugo, otkrile su se karte - vidjeli smo šta je alternativa, vidjeli smo da (u najmanju ruku) jednostavno ne funkcioniše (pri čemu ne ulazim u nijčije lijepe želje - jednostavno, stanje stvari je takvo kakvo jeste). Treće, za DPS (ali i Crnu Goru), kao ubjedljivo najveću pro-evropsku stranku, koja diktira procese, je bitno da je udarila glavom o zid i da je pokrenula neke personalne i svake druge promjene.

Na kraju krajeva, ipak smo bili lokomotiva vozića proširenja, ušli u NATO, otvorili sva poglavlja itd. Dok je ova vlast jedvite jade usvojila budžet i za skoro godinu dana nije uradila apsolutno ništa dobro za pregovarački proces i integracije (mi treba da isporučimo rezultate za P23 i P24, a nemamo ministra pravde ni članove i šefove radnih grupa) - naprotiv, po prvi put od procesa pristupanja imamo od EU čak i prijetnje nazadovanjem.
    In vino veritas

22. The Following User Says Thank You to johnny bravo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

I šta veliš po prvi put imamo prijetnje nazadovanjem?
    A bukvalno se prijetilo klauzulom balansa 2019 i 2020 godine dpsu, najstrožiji i najgori izvještaji koji su mogući diplomatskim jezikom o stanju u vladavini prava, slobodi medija, ekologiji.
    A od EU uglavnom pozitivne poruke od kad je nova vlast stupila - uzimajući i obzir da je 50% poslanika nove vlasti antiEU.
    DPS nije odradio ama baš ništa da očisti svoje redove, glava mafije je i dalje na čelu i sebično odbija da se povuče o svojim nazadnim huškačkim politikama drži ove nesretne građane taocima i čuva opljačkano blago u zemlji i inostranstvu.
    Veljović je i dalje savjetnik, svi ostali su i dalje u politici. Ama baš ništa uradili nisu. Stidljivo isturaju "omladinu" koja je identična kao i stara garda - idioma, odanorođena i dobro upoznata sa pljačkama.
    CG će naprijed kad Milo ode i kad krenu hapšenja, i kad DF ne bude dio vlasti
    One Ring to Rule them all...

24. The Following User Says Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

I stvarno si vjerovao da jedan od najkorumpiranijih političara svijeta, diktator i švercer uvede CG u EU

Yes how now

zato nam i pregovori traju koliko i traju i zato nismo zatvorili ni jedno jedino poglavlje sve ove godine(privremeno zatvoreno jedno)...
    Nije imao kad da nas uvede, smetali ga Srbi i Rusi
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Samo misle na svoj dzep...
    Stari matuf, pa naučih nešto u životu. Svako na svijet gleda kroz mjeru sopstvene pokvarenosti.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Stari matuf, pa naučih nešto u životu. Svako na svijet gleda kroz mjeru sopstvene pokvarenosti.
    Ti to najbolje znas...

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    I stvarno si vjerovao da jedan od najkorumpiranijih političara svijeta, diktator i švercer uvede CG u EU

Yes how now

zato nam i pregovori traju koliko i traju i zato nismo zatvorili ni jedno jedino poglavlje sve ove godine(privremeno zatvoreno jedno)...
    Nije imao kad da nas uvede, smetali ga Srbi i Rusi
    Neću na ostalo odgovarati, to je tvoj slobodni prevod onoga što sam napisao, a i previše smo daleko da može biti konstruktivno.

Zapalo mi je za oko ovo "smetali ga Srbi i Rusi". Misliš li da je trenutna vlast ozbiljno limitirana destruktivnim djelovanjem DF-a? Je li to ozbiljna smetnja integracijama?
    In vino veritas

Page 68 of 139 FirstFirst ... 185864656667686970717278118 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)