Đukanović je poručio da će one tekovine koje su stvorili "braniti do posljednje kapi krvi".
E viva, da e vječna! Ajte forumaši, ljubitelji Đukaja, spremajte se, oće preCednik da ga branite
Popodne postane ljepše kad iskopaš neki Branov uradak
https://citajizmedjuredova.me/post/1...BFANitvXVws-Xc
Đukanović je poručio da će one tekovine koje su stvorili "braniti do posljednje kapi krvi".
E viva, da e vječna! Ajte forumaši, ljubitelji Đukaja, spremajte se, oće preCednik da ga branite
Nije naš, predsjednik je države, vaš je, on vam je noćna mora
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Nije rekao KO to ima danas.Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović izjavio je danas da je dao 30 godina života za ovo “što imamo danas i ne žalim za njima ne žalim jer samo siguran da imamo bolje uslove za život i što će moje potomstvo živjeti bolje od onoga što sam ja naslijedio”.
Očigledno je mislio na sebe i Blaža, jer je u nastavku rečenice precizirao da će NJEGOVO potomstvo imati više od onoga što je on naslijedio.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Milo britva. Izasao je i priprijetio prstom. I njima dosta. Jer sad misle da svi sad ostali razmisljaju o njemu.
A vecini puca ona rabota za njega, omatorjeli autokrata koji zivi od stare slave i iq85 koji seiri zbog toga.
Koje su ovo psihoze? Bipolarni poremecaj? Sizofrenija?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pa rekao je istinu.
Dao je 30 godina svojeg života za CG.
Dao je to zato što želi da njegovo potomstvo živi bolje nego on.
Želi da to bude cilj svima nama...
U suštini sve što bih i ja rekao
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Inače, dobro je što je sada DPS obojio sebe u ljubičasto i zlatno. Jer su time priznali da su aristokratska stranka![]()
Vratite DPS da me krade jer se ovako vise ne moze. Ovi novi su najgori moguci kosmar, bas me interesuje intelektualni kapacitet ljudi koji bi im opet dali glas. Ajde kapiram da ih glasaju jer su ideoloski bliski, srpstvo i to, ali zbog boljeg zivota nas i nase djece - to nece moci. Opet uvode robovlasnistvo nedeljom, sve namirnice skocile u nego, gorivo divlja svaki cas, anarhija vladala pola godine u svakom segmentu. Nikad gore nije bilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks