ROBI
I've already set up a date with my Nicky Picky which means that you are out of her picture DUDE:-)
Last edited by KRECHIMIR; 04-02-07 at 04:20.
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
haha koja je navala na missicu Bog te vidio!!![]()
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Hahhahahahhahaa.
"Samo Niki nije ista
ona trazi momka cista" (by shrek)
Never Complain, Never Explain
e pa...ja tju samo retji..."privij se uz meneeeeeeeeee ubi sjajnu mesechinuuuuuuu nek se tvoj miris poigra sa vetrommmmmmm..."...a pfffffffffffffffffffff...hahahahahahahahahahhahaah a...
P.S. Da$a...jesi lUjBomorannnnnnnnnnnn???hahahahahahhahahahhah
P.P.S.NIki...svaka chast na odluci...hahaahahhahahahah
P.P.P.S. Sve vas b00bi vashe lewo...:dring:![]()
Kod nas su djevojke najljepse i najgotivnije to je sigurno
Nego kad je ovolko Amerikanaca, moram nesto da rascivijam.. koja je muka sa tim Amerikankama, jel cuo narod u Ameriku za patike, cipele, opanke.. brate svaka riba od tamo odje dan noc u japanke koja je to muka?Ima li sto carobno u te Americke japanke?
\x56 \x47 \x42 \x4D
\x53 \x41 \x47 \x50
Ja sjutra idem kući jupiiii.![]()
Never Complain, Never Explain
Khm..ja sam Crnogrka,rodjena i zivim u BG...JEL TO DIJASPORA??:>>
Last edited by bebana; 23-02-07 at 23:32. Reason: blabla
80 more days hehe :twist:
AOndaKaDodjemJaPaPorusimSveFigurice khhhhhh :)))))))
nikolina cut ne lazi znas da se ja uvijek saosjecam s tobom
/me ide sjutra al se brzo vraca u ovaj pakao pa ide opettttt pa se opet vraca pa opet ide pa se vraca oca mu ebem ima li ovome kraja :cry:
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
ima nana,bogomi ali ne znam isplati li se poslati sve u PM i doci tamo dje te srce i dusha i tijelo vuche!
Uvijek sam govorila da nikad ne bih mogla zivjeti van CG,a sad kad vas chujem milo mi je shto sam ovdje gdje sam.
Da sam tamo gdje i vi vjerovatno bih imala svog psiho-terapeuta!
Dobro doshla kuci![]()
E zvonchi zvonchi... Kolko sam ja puta pomishljao na to... I dan danas pomishljam.. Tijana mi je zhivi svjedok.
@Tijana popij jedno Nikshicko za mene obraza ti... Znam da nijesi dolje da uzhivash, ali ako ugrabish priliku drmni jedno u moje imei naravno... pozdravi mi grad...
znas ali za tebe vala makar ga uzela u prodavnicu pa u taxi pila ...za tebe cu ga popit jos i sliku ces dobit i ako budem imala vremena znas i sam sto svaki put obecam al poslednji put nisam ispunila iz objektivnih razloga... ovaj put cu dat od sebe sve pa makar 1nu 1nu!
cmok!
a zvoncice vjeruj mi svjedok i po sam svemu tome i ne bi pomislila sto jos ide uz to![]()
Za nekog poput mene, ko je veoma vezan za porodicu, nasu sredinu i nas narod, tesko da postoji ijedno drugo mjesto dje bih mogao da zivim osim CG. Lijepo je meni odje i sve, ali neka potreba za zivotom u Crnu Goru nadjacava to sve.
Svaka cast onima koji mogu da potisnu gadan o$ecaj sto nijesu tamo i potpuno se prilagode zivotu na Zapadu ali ja nijesam od takvih.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
...........
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks