Originally Posted by
Rodion Romanovich
A evo ne znamo koliko je voljen tamo

Ispljuvace ga na prvu samo li skrene i trunku sa njihove proklamovane agende ili podbaci igracki. To je jedna stvar, druga je ako je vec odlucio da se obraca navijacima Zvezde to je mogao direktno a ne kroz ove uvijene forme i kao fol navijacima Buducnosti koji su ga prozivali od kojih su upravo par njih sa ovog foruma sa kojima ste se fantasticno slagali po pitanju politike tako da im ne mozete prebacivati uobicajne floskule. Ne samo sto oni prebacuju, nego su jako agilni po ovom pitanju a sve su osim optereceni politikom i nacijom.
Već sam ti jednom rekao, ako si ti opterećen politikom i svaki sportski, društveni i bilo koji dogadjaj filtriraš kroz političke naočare, ne znači nužno da je i većina ljudi poput tebe.

Originally Posted by
outline
pročitaj malo reagovanja ljudi ispod objava da je stigao u Zvezdu. zanimalo me pa pitah druga koji je navijač Zvezde i prilično je upućen u dešavanja. momak se začudio koliko ima negativnih komentara. pominjanje sakralnog objekta u pismu povodom prelaska u klub nije ništa drugo no pokušaj da kupi sebi podršku gore. ne bi se on ovako obratio da ne zna kako stoje stvari. ne znam kako je pisanje istine malograđanski
Pa eto, koliko sam stogao pročitao sam i veliko većinom su pozitivni komentari i navijačko podjebavanje kako smo im uzeli ponajboljeg igrača, nedje pročitah i da treba još Bokana uzet za podpredsjednika, i to sve na Zvezdine stranice na insta i FB, tako da ti priča nema uporište
A i prvo podji od onoga što većina nas odje najprije i najviše koristi, forum CdM, pa pogledaj komentare i reakcije pa mi se javi
Forever young, i want to be forever young
Bookmarks