Originally Posted by
Fidel Castro
Evo da se nadovezem na onu moju pricu za alarm, tacnije problem sa 'Alarm Extreme' aplikacijom koju sam koristio godinama.
Nekako se odvojih od nje, skinuo neku alternativnu "Early Bird Clock" i rijesio problem.
Ali samo privremeno. Eto je nekih nedelju dana radila bez greske a onda bez ikakvih daljih podesavanja, obavjestenja i sl. pokazuje identicne simptome kao i prosla - alarm zvoni ali na ekranu nema nista nego moram rucno da ulazim u aplikaciju i da zaustavim alarm.
Tako da definitivno nije do aplikacije (dzabe sam je mjenjao) vec do telefona iako su opet sve potrebne 'permisije' date (od NEoptimizacije baterije, preko 'draw over other apps' i sl.)
To je sto je, izgleda cu morat' da se pomirim sa tim jer ne mogu svako nedelju dana da mjenjam aplikaciju a necu da mjenjam ni telefon radi toga iako mi nekad malo fali da kompletan brend prekrizim radi ovakvih stvari.
Slicno se desilo i sa Xaomi-jem samo sto je on pravio previse problema u kratkom vremenskom periodu a ovaj za sad jedan i vec je na tankom ledu.
Bookmarks