Page 3 of 17 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 51 to 75 of 422

Thread: Izrael priprema napad na Iran?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da nema Izraelaca trebalo bi ih izmislit.
    Židovi su prepametni da bi bili fizički radnici ( jedno je ispitivanje pokazalo da je skupina s najvišim IQ-om upravo ona aškenaskih Židova). Eto toliko.
    Hrvatska u srcu, Izrael oko njega.
    Dalmacijo more moje
    jedna duša-a nas dvoje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Forza Palestina ipak...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gile_sampion View Post
    Davno bi oni napali Iran... ali fali jedna stvar... muda... Iranaca ima 60 miliona i ujutru da se zarati raspolaze sa 15 miliona naoruzanih i na sve spremnih tipusa Oni ce sa Iranom samo na finjaka... nema druge...
    Jevreji itekako imaju m***; ne brinite, tokom ove godine ce se svasta jos desiti...
    If you make people think they're thinking, they'll love you.
    If you really make them think, they'll hate you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dubrovčanka View Post
    Židovi su prepametni da bi bili fizički radnici ( jedno je ispitivanje pokazalo da je skupina s najvišim IQ-om upravo ona aškenaskih Židova). Eto toliko.
    Sta mislis ko drzi 40 bogatstva ovog svijeta? Upravo jevreji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Trinity from Zion View Post
    Sta mislis ko drzi 40 bogatstva ovog svijeta? Upravo jevreji...
    Pa neka drže, nije ni Katolička crkva o prosjačkom štapu, hehehheh... ipak, bolje da se ne ratuje , ali to je ono moje pjesme moje snovi...
    Ako se već mora ratovat ja sam za Talmudaše, vrlo su muzikalni.
    Dalmacijo more moje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tamo je rat tek poceo.....
    Sto se tice napada na Iran mislim da tu ne fali hrabrost,vec iranska peta kolona....Bice amerima djavolski tesko ako budu ratovali kao do sad....

Admiral Krsto Djurovic Guest

Tako je. Kad bi moga birat dje cu da se rodim, poslije Crne Gore izabra bi Izrael. Taj narod je dokaza ono sto je rijetko koji narod u istoriju uspio, a najvise im se divim modernom istorijom (od 45' na ovamo). Njih, tada svega par miliona (ka Hrvatska), povjedjivali su nekoliko puta na senzacionalan nacin mnogobrojne arapske zemlje (koje su od Rusa bili naoruzavani) kojima su bili opkoljeni.

Vazda cu tom junachkom narodu kapu skinut.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Admiral Krsto Djurovic View Post
    Tako je. Kad bi moga birat dje cu da se rodim, poslije Crne Gore izabra bi Izrael. Taj narod je dokaza ono sto je rijetko koji narod u istoriju uspio, a najvise im se divim modernom istorijom (od 45' na ovamo). Njih, tada svega par miliona (ka Hrvatska), povjedjivali su nekoliko puta na senzacionalan nacin mnogobrojne arapske zemlje (koje su od Rusa bili naoruzavani) kojima su bili opkoljeni.

A mozda i nije sve kao sto izgleda na CNN...

"Junacki" - my ass.
    Inteligentan - kao i svaki drugi naravno, nista vise.
    Organizovan i ujedinjen - svakako.

Bogat - izuzetno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bogomi ako pane nam nekome u Iran da aveta sa nuklearnijem oruzjem protiv amerike ,naje*bali su ga ka zuti ! To bi biolo legitimno pravo Amera da nacine jedan velji "parking plac" na citavu teritoriju Irana ! Iranci su vazda bili i ostali LJIGE ljigave ,i ja mnim e bi ih Izrael zgazijo za dva tri dana !
    Ovamo zavijaju zene u casave i filozofiraju o najacem islamu a prostitucija cvjeta ka nidje na planetu ,narkotika ubija dnevno vise ljudji no pistolji u cijelu Eropu ! Dakle(m) lazni moral lazno sve u slucaju rata mnim e nebi ostalo 1000 ljudji no bi ka do sad svi strkli u izbjeglicke kampove o Evropi !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pobjedjivali su arapske zemlje,kad su ludi Arapi ratovali sa karabinima iz 18 vijeka,a Izrael sa najmodernijom tehnologijom.Posle je druga prica bila kad se tu umijesao Hruscov......

Quote Originally Posted by ihtus777 View Post
    Pobjedjivali su arapske zemlje,kad su ludi Arapi ratovali sa karabinima iz 18 vijeka,
    Ne znam jesam li napisa gora da su Arape naoruzali Rusi i da su tek onda napali Izrael, koji ih je takticki nadmudrio i ciji narod je pokaza istorijsku hrabrost i odlucnost.

Sto se tice Irana, USA bi trebala da ucini s njima isto sto i s Irakom, inace ce kad-tad da se ponovi 11 Septembar, ali s nuklearnim oruzjem i milionima zrtava.

Rezim koji promovise parole "Smrt Izraelu" i "Smrt Americi" ne smije bit tolerisan. Nikad mi nece bit jasno kako to da ima Crnogoraca koji podrzavaju fundamentaliste arapske i samoubilacke napade nad civilima.

P.S. Hitlera su tolerisali i vidji sto se desilo. Treba bit odlucan u odlucnim momentima.
    Last edited by Admiral Krsto Djurovic; 01-02-07 at 14:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tako je legendo! Trpili su stoljeća šikaniranja, izolacije u getu, progona i svih sr***, a vidi ih sad! Oduvijek su imali najbolje liječnike, najsposobnije trgovce i najpametnijeg fizičara na svijetu (!). I da, Sveta zemlja jest njihova, Palestinci su zapustili tu zemlju i poslije II svjetskog rata su cionistima prodavali svoje pustare pod zlato, tek kad su shvatili da nisu oni zaj3bali ''glupe Židove'' već obrnuto bilo je prekasno. Kad svoje prodaš, nema poslije plakanja! Eh što bi jaffa naranče urodile da su ih Arapi sadili...
    Dalmacijo more moje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Red face

Tako je legendo! Trpili su stoljeća šikaniranja, izolacije u getu, progona i svih sr***, a vidi ih sad! Oduvijek su imali najbolje liječnike, najsposobnije trgovce i najpametnijeg fizičara na svijetu (!). I da, Sveta zemlja jest njihova, Palestinci su zapustili tu zemlju i poslije II svjetskog rata su cionistima prodavali svoje pustare pod zlato, tek kad su shvatili da nisu oni zaj3bali ''glupe Židove'' već obrnuto bilo je prekasno. Kad svoje prodaš, nema poslije plakanja! Eh što bi jaffa naranče urodile da su ih Arapi sadili...
    Bojim se ja da se sada to Crnoj Gori ne desi

Samo kod nas su Britanci, Irci i Rusi.

:wink: :wink: :wink:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam jesam li napisa gora da su Arape naoruzali Rusi i da su tek onda napali Izrael, koji ih je takticki nadmudrio i ciji narod je pokaza istorijsku hrabrost i odlucnost.

Sto se tice Irana, USA bi trebala da ucini s njima isto sto i s Irakom, inace ce kad-tad da se ponovi 11 Septembar, ali s nuklearnim oruzjem i milionima zrtava.

Rezim koji promovise parole "Smrt Izraelu" i "Smrt Americi" ne smije bit tolerisan. Nikad mi nece bit jasno kako to da ima Crnogoraca koji podrzavaju fundamentaliste arapske i samoubilacke napade nad civilima.

P.S. Hitlera su tolerisali i vidji sto se desilo. Treba bit odlucan u odlucnim momentima.
    Ako su ih Sovjeti naoruzali,naoruzali su ih jadno.Tek su se Crveni ukjlucili u rat,zvanicno,kad su Brtianci htjeli da zauzmu Suec pa je Hruscov pretio da ce da posalje tenkove u Egipat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Realno gledano Jevreji su sami krivi za mnogo toga sto im se sad desava.Sprdali su se sa pojedinim narodima,a sad im se vrace....

Quote Originally Posted by ihtus777 View Post
    Ako su ih Sovjeti naoruzali,naoruzali su ih jadno.Tek su se Crveni ukjlucili u rat,zvanicno,kad su Brtianci htjeli da zauzmu Suec pa je Hruscov pretio da ce da posalje tenkove u Egipat.
    Sovjeti su ih naoruzali odlicno, posebno tenkovima i slicnim stvarima. Tek kad su se osjecali dovoljno jaki Egipat je krenuo u napad sa tenkovima preko sinajske doline. Izrael im je u samom startu sa specijalcima unistio radare, a onda avionima unistio sve aerodrome i tako onesposobio avijaciju. Zatim je uz pomoc neba opkolio egipatsku tenkovsku armadu u sinajsku dolinu. Bez avijacije egipcani su morali da se predaju. Tada je Izrael preuzeo kontrolu nad sinajskom dolinom. Ostale zemlje su poslije predaje Egipta batalile rabotu, jer je Egipat bio udarna pesnica.

Nemoj me cerat da ti pricam kako su oslobodili taoce iz centra Afrike. Kad je zivot izgubio brat Premijera Netanjahua koji je bio komandant padobranske jedice zasluzne za uspjesno oslobadjanje taoca. Ne postoji zemlje na svijet koja se moze pofalit takvim profesionalizmom sto se tice antiterorizma. Amerikanci su probali nesto slicno u Iran no nijesu poslusali savjet Izraelaca i obrukase se prije no sto su i usli u Iran.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da,da bjese unistena Egipatska avijacija za jedan....A sto se tice oslobadjanja,za mene su neprikosnovene Skorcenijeve jedinice kad su oslobadjale Musolinija bez ispaljenog metka........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

bOZE DRAGI OD OVIJE ANTIPROTIVNIJE SVEMU I SVACEMU ,EO I DO MUSOLINIJA DODJOSMO ?????????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Junackom narodu da skines kapu ahahahaha( ti se stvarno salis ).Pa od pocetka njihove istorije pa sve do danasnjeg dana narod Zidovski je oduvjek bio kukavicki.
    Pogledaj samo nedavni sukob s Oslobodilackom armijom Hezbola koja ih je savladala na svakom polju njihove uzaludne ratne strategije i koja bas nije urodila plodom kao sto je bilo planirano od strane Izraelskih komandanata.Rijec junacki je vrlo velika rijec kad pokusavas da okarakterises jedan narod u ovom slucaju Izrael koji je u zadnjih 60 godina imao saveznike, a uz to i finansijsku i ratnu podrsku od tih istih velesila kao sto su Engleska i Amerika.
    Sagledaj bolje cinjenice kad su u pitanju ovako delikatni problemi Bliskog Istoka a ne prosipati neistine o istorijiskim cinjenicama ne tako nama davne istorije.
    NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kreso kad ti se bidnu dovukli hizbolahovci blizu kuce ,mnim e ces jjakko dobro sagledat njine probleme ! Kad ti raznesu nekoga u famelju bi volijo da se $etis tije "junackijeh" sinova islama !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funestis View Post
    Bojim se ja da se sada to Crnoj Gori ne desi

Samo kod nas su Britanci, Irci i Rusi.

:wink: :wink: :wink:
    E prijatelju i kod nas ista stvar. Pametan na tuđim greškama uči... a mi ćemo konobarit ljeti umjesto da budemo vlasnici hotela.
    Židovi nisu antikristi ! Nemoj tako o izabranom narodu. Isus voli i njih
    Voli i Irance, doduše...
    Dalmacijo more moje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E prijatelju i kod nas ista stvar. Pametan na tuđim greškama uči... a mi ćemo konobarit ljeti umjesto da budemo vlasnici hotela.
    Voli i Irance, doduše...
    Ja iskoristih Palestinski primjer na naše prilike (mada ne vijerujem da ćemo ratovat protiv Iraca, Engleza i Rusa već šljaka za njih, ka što si gore napisala) jer ima analogija.

A što se tiče ovog zadnjeg, .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Voli i Irance, doduše...
    Izabrani od koga to? Da im Bog nije dao vise povlastica nego ostatku svijeta te su tako dragi i mili Bogu. Molim te daj ne prosipaj neistine koje su lazno predstavljene covecanstvu od tih istih zastupnika te djavolske teorije rad lakseg upravljanja svijetom kad svi mi dobro znamo da su oni ANTIHRIST koji pokusava da odvuce nas vjernike od svega sto je bozje i odvede nas stranputicom bez povratka.
    Last edited by KRECHIMIR; 04-02-07 at 04:16.
    NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sunday times nije medij na koji bih se ja pozivao ako bih ocekivao ozbiljnost, al` ajde. Par
    [SIGPIC][/SIGPIC]"umom su tirani stvarani" Sokrat

Page 3 of 17 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)