Pazi šta želiš
Sadašnja Vlada je što se kaže na aparatima, samo što nije pala. Što zbog budžeta, što zbog nesulgasica itd.
Neka padne da osvježi!![]()
Love, peace and respect.
Znam da nisi prebistar pa ću probati da pojasnim. Posle onakvih izjava DPSDP elite o polovini naroda u CG, ne možeš misliti da bi to donijelo nešto dobro. Nadam se brzom uspostavljanju tužilaštva i onda slobodno možeš zaboraviti na povratak DPS a. Ali nadaj se ti slobodno. Nego ne znam kakav će ti biti osjećaj kad se sretneš sa stvarnošću.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
1) Blokiranje puteva su prvi počeli DF-ovci krajem 2019. zbog zakona o slobodi vjeroispovijesti - tako da ti priča ko je šta od koga vidio ne pije vodu
2) Blokiranje puteva nije bilo nakon rezultata izbora niti konstituisanja nove vlasti već tek 6 mjeseci nakon izbora kada je najavljena izmjena zakona o državljanstvu
Ako u nekom hipotetičkom scenariju DF krene da pravi neki pičvajz jer "ne sviđa nam se rezultat izbora" kušaće ono što budu zakuvali.
Last edited by ASC; 01-06-21 at 17:52.
Ahahaha
Povlačim što ga svrstah u normalne uopšte.
https://twitter.com/rain_wind_storm/...498441730?s=09
Što je ovo? Nadam se da se drogira, za njegovo dobro.
Ovo bi bilo u rangu ko kad bi Pura tražio da đeca umjesto spojenih kažiprsta i srednjeg prsta, dižu palac i kažiprst.
Meanwhile... Banjo Radulović iz DFa glasa protiv opoziva Milice Pejanović
https://twitter.com/ajatolah_dhs/sta...903784449?s=09
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
https://www.vijesti.me/tv/emisije/54...su-ga-izabrali
nešto mi je poznato ovo. iako smo mi vlast, nismo mi baš krivi što je zemlja u kanalu no neko treći
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bojim se da se primice kraj ove vlade.
Ako URA i DCG prihvate, nova vlada bice politicka sa DF.
Ako ne, vjerovatno izbori
https://www.vijesti.me/v/544261
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da je sreće, sad ostatak vlasti fino stavi budžet na glasanje, a ako DF ne podrži, odmah raspustiti vladu i na nove izbore. Neću dalje komentarisati ponašanje DF-a jer bi odmah moderacija reagovala(for the record, jedini ko je tamo koliko toliko OK je Danilović, mada mislim da i Strahinja Bulajić nije loš)
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
DF intenzivirao ofanzivu u nadi da ce im se dozvoliti ulazak u Vladu. Ili DF ulazi u Vladu, a u tom slucaju mozemo da se pozdravimo od EU i od bilo kakvog napretka, ili izbori do kraja godine jer ce DF da obori Vladu. Oni imaju jasne naloge za koje su dobili dobre pare i ocigledno je da vise ne mogu da cekaju.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
opa, počeli su da ih prozivaju pojedini glasači zbog ovog saopštenjasve rade po diktatu Vučića. izgleda da je DF jedina partija kojoj više odgovara opozicija. ovoliko zamjerki na rad prošle vlade nisu imali
Pa da mu nisu ustupili mjesto(zdravku) nikad ne bi na vlast dosli,kakvi su ovo kreteni,dobro im je milo rekao...
da su dovoljno jaki sada možda bi DCG i pristala. URA da ovo prihvati, prestala bi da postoji kao partija. ovo je klasični potez koji je naređen iz BG. moram reći da su me iznenadile reakcije pojedinih ljudi bliskih DFu posle ovoga. vrlo su nezadovoljni. vidjećemo. činjenica jeste da DF uništava ovu vladu i igra za DPS
Posto kupio po to proda. Vidjeni frontasi tvrde da se vec razgovaralo sa partnerima oko vlade.
I da partneri nisu vrata zatvorili.
Doduse ni pristali, no se otprilike ceskaju po glavi i kalkulisu SBBKBB
Da im DPS nije dao EPCG npr, pa bi da ga vrate
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks