Za ovo ga niko ne moze sacuvat.
Niko covjeka ne nagrdi kao on samoga sebe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahahaha
E sad me zanima, ako je gradeći nelegalne objekte na državnom zemljištu počinio krivično djelo, može li se na osnovu toga smijeniti.
Realno, očekujem odgovor a profesor Mitrović.
Pošteno bi bilo, iako Ratko nije gradio na državnom no na svom, da oba lete sa funkcija.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Za ovo ga niko ne moze sacuvat.
Niko covjeka ne nagrdi kao on samoga sebe.
Tko leti, vrijedi...
A sto je digao hacijendu u selo i napravio sebi put do grada.
pa, dobro, sto ima veze
nothing comes from violence and nothing ever could
I poredjenje sa Carevicem pocinje za 3, 2, 1...
U svojoj ovoj prici najpozitivnija stvar je Vanja i povezanost sa ASK-a i MANS-a. Ovo je bio odlican potez ove vlade.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
bar znamo ko je pustio kovacevica da pobjegne
nothing comes from violence and nothing ever could
Vidis zavrazliku od tebe, ja smatram da ti napredujes. Prestao si da koristis onu saljivu tezu 20% ce da zaposle stranacki, a ostalo ce eksperte sto si pisao svaki treci post kad su krenuli uvaljivati aktiviste.
Cak je i tebi neprijatno od iste.
Tko leti, vrijedi...
Glavni drzavni slecijalni tuzioc korumpiran do bola. Oni filmovi o mafiji su nista za nas.
Ja samo ne vidim potrebe da jednostavnu matematiku ponavljam nekom ko namjerno spinuje.
Ako je DPS partijski zaposlio 30-40 hiljada ljudi a ti plačeš ovuda poimenično nad svakim od 50 ljudi koje smo dosad identifikovali kao partijski zaposlene - mislim da je svakome jasno kakve su ti namjere.
Meni razumnoj osobi ne smeta da objašnjavam. Razumnoj i malicioznoj je samo gubljenje vremena.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-o-povjerenju
Demagozi i bagra kakve nema.. i ovim pokusavaju da opet navuku zdravka...
Ja isto nisam za politiku, i zbog toga bih u inat svima i da im uradim ono sto oni nikad ne vi, upravo uradio to, pokrenuo bi pitanje povetenja...
Jer 99% pliticara bi uradilo sve da ne izgube vlast i pristajali na trule kompromise
To su zapravo filmovi o nama.
Ypoznah jednom prilikom nekog Italijana sa Sicilije u inostranstvu, mi kroz priču bla-bla, odakle si, ja rekkh Montenegro, on meni na to 'a, Montenegro Mafia', i sad se presmijem kad se sjetim toga, jedan Sicilijanac da ti kaže da si iz mafijaske države axxaxx.
A kum mi radi na brod, plovi svuda i priča mi kako na jednu plovidbu radio zajedno sa Meksikancem (a znamo svi da je Mexico prepun narko-kartela, rokaju se sa policijom non-stop, država nemoćna da izadje na kraj sa njima), i kad su krenuli da se upoznavaju, kum mi veli da je 'from Montenegro', ovaj Meksikanac mu objašnjava kao 'a znam, znam, kako ne, čuo sam, go je ono dje su nekog zatvorenika u zatvor ubili spolja snajperom'.
Eto po čemu smo poznati u svijet.
Forever young, i want to be forever young
Ovo kako je krenulo sa (ne)usvajanjem budžeta za ovu godinu doguraćemo do predloga budžeta za sledeću godinu, ne znam ali ovo stanje đe vladu koči i pozicija i opozicija ne vodi ka dobrome, ovim tempom se ništa neće završiti u državi samo će se problemi gomilati zato počinjem da navijam za nove izbore da se stvari izvedu na čistinu pošto očigledno država sa tri pozicije koje se međusobno negiraju ne može da funkcioniše.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Igra držte me ubiću ga...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-o-povjerenju
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ano-da-testira
DF neće da inicira glasanje o povjerenju, da ne bi bilo da oni ruše u vladu. Rade ono u čemu su najbolji, ponižavaju i prave štetu. I naplaćuju se kako iz budžeta i uhljeba, tako i iz Beograda.
Njima je odlično. Ostali trpe, ali njih boli Mugabe za to.
Malo realan scenario u ovom trenutku. Recimo DPS pokrene pitanje povjerenja Vladi. Što bi onda DF? Glasao za povjerenje Vladi? Polizao što je kakio? Vjerovatno bi. No zašto bi DPS pravio vladi uslugu?
Kome su sad u interesu izbori?
Front u padu.
DPS u padu.
Zdravko premijer sad i ko zna kad opet. Nada se da odvozi do predsjedničkih, pa da bude predsjednički kandidat.
URA na skoro isto kao u avgustu.
Demokrate jedine rastu, a kako se razvija situacija samo će još više da rastu.
Otprilike nikome. Možda malo za DPS da se ankeriše na neki procenat i Demokratama da probaju da budu najveći.
Još jedan detalj. Nisam baš siguran koju bi od vladajućih struja podržala crkva naredni put. A podrška crkve kod tih glasača preteže.
izbori sad najviše odgovaraju DPSu jer birački spisak nije sređen. samo to imajte u vidu
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa realno bi bilo da iz Demokrata i URA kažu, ako nema budžeta idu izbori.
Treba jasno reći Vlada ne može bez usvojenog budžeta da ispuni svrhu svog postojanja. Tačka. Ako DF ne glasa za budžet jasno je da im je cilj da onemoguće vladi da radi i zato je bolje za građane Crne Gore da se raspišu novi izbori nego ovako da se gubi vrijeme.
Treba podvući da DF krši svaki dogovor i da se ponašaju potpuno neprimjereno i diletantski.
Prvo su rekli budžet nakon usvajanja tužilačkih zakona, sad traže rekonstrukciju i ne znam ni ja šta već.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks