Originally Posted by
goldfinger
A znaš kako možda je pet faulova bilo poklonjeno ostalo su bili faulovi, jel problem svirati faulove ekipi koja igra na nož odbranu pošto je Zvezda igra tako.
Ne kazem ja da je svako poklonjeno, daleko od toga, ali je ovo presmjesno, malo li ne eto tih 5 koje ti spomenu u utakmici koja se lomi na 1 poen?
Mada svakako je Zvezda sama sebi kriva kako ispustaju onoliku prednost par puta, odma se spusti gas na dvocifrenu prednost i stize kazna, ali npr. onaj faul Loydu nad Ivanovicem dje ga pusta da prodje ispred njega i ne dohvati ga, sviraju 2+1.
Ovo samo stvara alibi CZ da izvrsi ogroman pritisak na sudije za 5-u u BG.

Originally Posted by
outline
taman koliko je sramota osvajanje titule tako što Billy odigra kolo i položi loptu u koš

ne mogu navijaći Zvezde i Partizana da se žale na suđenje jer su isti osvajali titule zbog sramotnih suđenja
tom logiko ne moze niko da se zali jer je svak nedje dobio uz neke sudijske greske, eto ni buducnost ne moze da se zali jer osvojena titula kad faul nad Lesorom nije sviran?
Opet kazem, ovo samo pravi cist alibi za.pritisak na sudije za 5-i mec.

Originally Posted by
kaemSe
A znaju oni ali isto ne smiju se cut protiv czv. Jos ih je telekom uzeo
Klasicna pljacka. Ovo je precerivanje i ne mogu da uzivam u ovome. Druga stvar treba da sude stranci svega mi
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ja sam odavno za to da sudije budu stranic, em nece osjecari toliki pritisak, em ne mogu da imaju neke pretenzije za bilo koji klub.
Last edited by technus; 24-05-21 at 23:25.
Forever young, i want to be forever young
Bookmarks