Principi i držanje riječi od strane DFa.....
Prvo su izmršikali Lekića kog su kumili i molili da stane na čelo.
Prodaja Nikšića bojkotom...
Prvi ušli u "sinđin parlament".
Poslije Oduprise protesta prvi pogazili sporazum sa narodom i opet potrčali u parlament.
Probali da oni organizuju proteste protiv zakona i da nije crkva to preuzela i sklonila ih sa strane do đaola bi došlo i sve se završilo ko mnogo puta do tada.
Ponašali se ko uvrijeđena mlada i preko SNS tabloida pričali kako oni treba da preuzmu vođenje protesta umjesto crkve.
Kumili molili SNP i Daku da ne prave Narodnu koaliciju, oni kao na sve pristaju i da se sklone i da se postavi čovjek iz naroda.
Odmah nakon izbora preuzimaju zasluge za pobjedu i počinje bušenje:
Prvo su sporazum bušili
Onda su Zdravka kao njihovog nosioca liste pokušali da sabotiraju i nudili Dritanu mjesto premijera
Na jedvite jade, pod pritiskom naroda, crkve i njihovih aktivista pristaju na vladu
Iako su prihvatili da ne kritikuju vladu 200 dana, počeli su da je buše odmah nakon što je izabrana.
Bili protiv Brđanina, Vukšića....
Zapošljavanja sve familije moguće (sestra rođena Milana Kneževića, Radulovići, Bošnjaci...).
Neće da glasaju za budžet dok se ne usvoje tužilački zakoni.
Usvoje se tužilački zakoni, neće da glasaju za budžet jer...... popis, naknade, rekonstrukcija
Medo je prvo podnosio ostavku čim se gormira skupština, onda kad se formira vlada, sad je kad se usvoji budžet, mada je sve ovo većina naroda zaboravila.
Leposavića prvo podržavali, sad bi ga prodali samo da se neko od njih uglavi.
Siguran sam da sam pola zaboravio, a ne pomenuh čak ni trčanje po mišljenje u Beograd, veličanje Vučića i priču o matici Srbiji.... ima toga još sigurno.
Daj neka ne glasaju za budžet, nek obale vladu pa da vidimo kako će mudonje proći na izborima.
Pošto neće smjeti da obale vladu, glasaće za budžet i reći kako su opet oni jadni popustili zbog višeg cilja.
Ja ne znam kako tu gomilu pajaca iko više glasa.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Волио бих ја да они обале власт, али бојим да би се вратио ДПС поготово са овим бирачким списком.
nadam se da @ASC neće zamjerit. ali neka je i ođe
https://mobile.twitter.com/TamaraSrz...85837355409412
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zar nam nije svaki budzet u deficitu, tj. dobrim djelom se puni iz zajmova, ne moze se popuniti iz drzavnih prihoda?
Tako da svakako ne moze biti para za 'majke'.
A i zakon je u sustini diskriminatorski.
Saglasan za drzavnu administraciju, jos vise oko toga za partijsko finansiranje iz budzeta, vec sam pominjao da pokrene se neka peticija i pritisak da se izvrsi da se donese zakon o ukidanju finansiranja iz budzeta, kad imadnem vremena sam cu sastaviti tu peticiju.
Forever young, i want to be forever young
Upravo to, mada je to sve na dugackom stapu, ali onim zakonom se vecinom podrzavaju majke cija su djeca uveliko punoljetna (mada nije da se kod nas i ta 'djeca' dobrim djelom ne izdrzavaju od roditelja), a jos gore sto je zakon uveliko diskriminatorski jer se majke sa manje od 3 djece stavljaju u podredjeni polozaj, zapravo ne podredjeni nego se uopste ni ne pominju u tom zakonu kao da ne postoje.
Svi koji imaju i zrno realnosti znaju da je tada taj zakon populisticki donesen prije izbora, ali eto ako iko razmislja u pravcu podizanja nataliteta kod nas, uprijeti na djecji dodataka koji ce sa svakim novim djetetom progresivno rasti, ali da se svakako svako dijete obuhvati, bilo prvo ili deseto da ima neki dohodak, a ne da se majke sa panjatima od 30+ godina pomazu.
Forever young, i want to be forever young
Kakvu je samo borbu vodio Aleksa kada su ukinute nadoknade, svaka ostecena zena mu vjerovatno vjecno zahvalna.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Otprilike tako on i umije. Drugačije ne.
Advokatima je dovoljno da im tarifnik koriguju, pa onda neka se igraju prava do mile volje.
Ironija je gore bila. Još sam to treba na ovakvo stanje ekonomije. Više sam za to smanjivanje plata poslanicima, ukidanje ovih benefita da godinu/dvije nakon prestanka funkcije imaju pravo na platu i sve ostale troškove koji su izmišljeni da ljudi nakon prestanka funkcije ne osjee manjak priliva u novčanik.
To je toliko suludu, i van prakse i logike većine zemalja.
Od optimizacije državne adminstracije, voznih parkova, namještenih tendera i slično može da se uštedi dosta. Ali nikada mi to nećemo dočekati. Potrebna je generacija časnih i poštenih političara uz kolektivnu promjenu svijesti. A to se ne dešava za period kraći od 100 godina.
Ovo za majke je van logike. Diskriminatorski i bez efekta na natalitet kakav su mislili. A mislili su i da će primjena zakona koštati 5 miliona.
Sadašnja Vlada uz glasove odmetnutog SDP je tada zadala glavobolje DPSu. Ovo je čisto s vraćanje vrućeg krompira nazad ljudima koji su te majke inače bodrili i podržavali kad su protestvovali pa se sad svi kriju od njih i odbijaju da ih prime.
Eh da je samo to. Meni je recimo interesantno da niko iz Vlade ne priča da je gorivo sad skupo. Milo je npr otvoreno rekao da je to luksuz, malo nespretno jer se vodio logikom akciza.
Ajde što nije skupo, nego su promijenili metodoloiju obračuna koja uzima u obzir svaku promjenu cijena. Nema više 5% praga tolerancije i planiraju još da ga poskupe.
Nego narod ođe kratkog pamćenja.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bez nataliteta nema ni jeftine radne snage tako prcajte do iznemoglosti za bolju ekonomiju
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Nije samo pitanje kratkog pamćenja. Često čujem ljude da im sad nije žao da plate dažbine i porez jer su prije znali da završava u privatnim džepovima a sad misle da se troši na potrebe države.
Ne zaboravi da je prethodna vlada decenijama ulagala nadljudske napore u izgradnju svoje reputacije lopovske i neodgovorne vlasti. To se ne može brzo i lako dostići.
„Kada je riječ o ulozi DPS-a, više puta smo stavili do znanja, ne samo u Crnoj Gori, nego i u širem regionu, da je bojkotovanje izbora i demokratskih institucija loša taktika i da je to loše za demokratiju“, upozorava zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara Metju Palmer.
Pomenuh negdje koliko mi je drago što DPS prati mudre političke savjete Ljuba Splačine i Andreja Nikolaidisa... ovaj bojkot se već posle pet dana pokazao genijalnim potezom.
DPS ne moze bit konstruktivna opozicija dok je MDJ i njegova svita na celu.
Neko ce reci kad se DPS transformise onda ce moci da bude konstruktivna opozicija, ali onda dolazimo do toga da 'transfirmacija' DPSa znaci slanje u ZIKS maltene na desstinje njihovih najvisih clanova. I takva 'transformacija' naravno njima nije prihvatljiva, a u DPS ne postoji nova snaga koja bi to uradila zarad dobra partije i CG.
Stoga ce 'transformacija' DPSa biti prisilna kako se sudstvo i tuzilastvo budu izgradili u narednim godinama, sto ce dovesti do osakacivanja i gasenja DPSa jer oni realno nemaju druge snage do mafije.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Hocemo li onim vadim rezonom, ja vas ne cuh nikad da ste kritikovali prosli opoziciju sto bojkotuje parlament, neki pune 4 godine. Licemjerno sa necije strane
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mislim da je premijer juče podigao ljestvicu bezobrazluka na novi nivo time što je na Instagram postavio Danicu Crnogorčević kao čestitku.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Cuo i to je postala cinjenica odnosno opste pravilo![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
https://twitter.com/osvjezilo/status...421612034?s=09
Kakav brat!
Isto ovako su Milo i Duško.... NOT
Oslobodjena Kraljicina placa vracena narodu. Veliki pozdrav za Statisa, neka se nosi iz CG tamo odakle je iskobelja.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
https://www.aktuelno.me/crna-gora/ma...cCDFgb0sm4nvi4
Evo volio bi da mi Gandalf da neko misljenje o ovoj osobinjer ju je javno hvalio, moze i Kimmi slobodno.
Ajde mogu i ostali ali za njih znam da ce precutati pa da ih dzaba ne pozivam.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja sam zbog te osobe i imenovanja Kljajevićke peticije pokretao, tako da ne znam što bi nju komentarisao. Očigledno ne pratiš redovno što se piše.
A sprdao sam se ođe i oko oglasa za pomoćnika direktora objavljenog na sajtu ZZZ.
https://www.zzzcg.me/jobs/j201762100897/
Viđi što traže od fakulteta.
Nije namješteno, ne.... DF je bukvalno isti ko DPS, samo druga ideologija, ništa drugo.
Mada....aktuelno.... kako možeš to da čitaš, nije dobro za mentalnu higijenu.
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks