Kakvi paralelni univerzumi i cuda. Pa evo ovdje forumasa koji su brojali sate poslanicima koji ne idu "na posao" i brojali koliko im para izbiju iz dzepa. Koji su se sablaznjavali izjavama po skupstini, a sad salju "srcad" sizofrenoj Draginji.
Sa druge strane su "ratnici" koji misle da je doslo njihovih 5 minuta da "jasu", da se fale vucicem i masu zastavama.
Sa jedne strane vuciceve pare za trobojku, sa druge strane firma koja naplacuje u prosjeku kilometar bulevara 2 miliona eura donira dizalice. A vi divlje pleme se mjerite ciji duzi tj veci
Steta sto @outline nije brendirao naziv divlje pleme. Da mu placaju intelektualnu svojinu.
Dritan je makar proslavio tezu o IQua za pleme imam autorska prava ođe na forumu
neka, neka. sve su to zaslužili. oni su godinama glasali za jedne i druge. 70% poslanika je bilo iz te dvije stranke. prstom niko nije mrduo da običnom građaninu ove države bude bolje. pa su sad našli da se brinu za narod. nije tad ovima ođe smetalo što ide priča kako su Srbi zli, Crnogorci narod koji ne postoji. i prije 4 godine su Manda i ekipa išli u Beograd po radne zadatke pa nikom ništa. tad je bilo, opozicija se boji pa ih nema u skupštini. a sad je konstruktivna opozicija koja na ovaj način pokazuje kako se bori za državu. Emilo Labudović borac za Srbe u CG jer je stavio trobojku na prozore Srpske kuće. a firma tu neka voli Crnu Goru jer na dizalicu stavlja zvaničnu zastavu. ima li đe u svijet da neka firma napravi zgradu i onda drži državnu zastavu na njoj? sad, to što je Emilo milioner postao a ova firma milijarder to nema veze
do tad, ovi koji se od juče svađaju oko veličine, i dalje nemaju posao. od majke traže 2e za dojč i tiket. ali zato su aktivni po fbu i IGu. po nacionalističkim mim stranicama brane nešto. taman kao ona priča koja nekako kruži po PG da se zamalo pobiše u jednom lokalu, dva bivša glasača DPSa koji su prešli u DF i Demokrate ko je veći Srbin. možda je i zajebancijakratak je put od klicanja Slobu do voljenja DPSa. pa onda nekako od 30. avgusta još jedan hard reset i opet gledanju puD BG i aplaudiranje Vučiću
a neki sve bogatiji i bogatiji
Last edited by outline; 19-05-21 at 15:16.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Last edited by technus; 19-05-21 at 16:07.
Forever young, i want to be forever young
Drago mi je da ti se sviđa. Daako ti i neki nivo očekivanja pređe od mene, pa digneš prag tolerancije.
Ja jesam uporan, ali za razliku od tebe realno sagledavam stvari, i ne pokušavam da odbranim propuste ni DPS ni nove Vlade. Lopov je lopov, ukrao 1€ ili 1,000,000€.
Nema razlike ni između lažova, nisam vozio službeno auto i lažova udarila me djevojčica na pješački dok sam bio u autu.
Ako se Vlada u kratkom roku zadužila i zakrpila budžet, onda je to dobro odrađen posao, nije loš. Kupljena je sigurnost javnih finansija i nemam problem da to kažem.
Tvoje relativizovanje i pokušaji spinova kod mene ne prolaze.
Ali dobro, počeo si da dižeš kriterijume.![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
data dozvola![]()
do tad, evo jedne vijesti, koja pokazuje da ima dobrih ljudi ođe
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...dmili-raicevic
Ne može ovo
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
nista ne moze da te ukopa kao ono sto sam izgovoris
nothing comes from violence and nothing ever could
kako sad ovo? zar DPS ne štiti interese države?
You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Vole naši političari u svoju mrežu da šutiraju... nije ka da će im neko to zapamtit...
For the record:
A tu je i debilna priča da "nije bilo ministra koji nije krao do ove vlade":
![]()
Last edited by ASC; 19-05-21 at 17:36.
ovako je i Verica Maraš onda pričala. neko bi rekao da nema razlike među njima
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...rivanje-pravde
“Nisam ja, nego su neki oglasi bili, neki ljudi su se zaposlili. Ja mislim, koga god bih zaposlila da ima neki politički bekgraund opozicije, da je to ostvarivanje pravde. Ako čovjek ima fakultet ili je osposobljen za neki posao, do sada sa 45 godina nije bio u prilici da ima jednog dana radnog staža, mislim da je fer, da je pošteno i da nema nikoga ko bi mogao da zamjeri da se takvom čovjeku da šansa”.
dakle, ko nije bio u opoziciji bivšoj da se ne nada. za njega posla, a ni pravde nema. veli, Marina. bi li ona ono devedesetih novinar Pobjede?
Tako DF shvata državu. Kao korito iz koga su se drugi najeli, pa je sad malo red na njih.
Kaže dosli dva lika i pocerali državu (opstinu, policiju) sa njegov zemljišta i da ne smiju da prave fudbalski teren?
https://gradski.me/2021/05/18/glavni...dajuce-partije
Dje su sa mozgom i država i dva lika.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Je li ova iz one stranke sto se nista ne pita, mijesam ih
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ovo sam napisao i kada su demokrate bojkotovali parlament, bojkot je legalna borba i ako procjenjuju da tako imaju najbolje rezultate neka nastave i potpuno je normalno da dobijaju platu. Njima su biraci dali glasove i oni rade u interesu svojih biraca.
Svaki drugi stanovnik Crne Gore koristi Instagram: Da li smo postali zemlja influensera?
https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...ensera-5068165
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks