Quote Originally Posted by Viscount View Post
Nemojmo sad da vrijeđamo. Čovjek na papiru ima sasvim solidnu akademsku i stručnu biografiju, što se može i očekivati od redovnog profesora univerziteta. Jako mi je ružno što u CG ljudi sebi daju za pravo da sude o tome da li je neko ekspert ili ne, a da pritom nisu iz te oblasti, niti imaju stepen obrazovanja koji bi mi dao za pravo da donose takve sudove.

Što se tiče samog njegovog nastupa, nisam ga slušao sem možda par minuta - i bilo mi je neprijatno. Kao da odgovara za 2, a Komnenić oće da ga ostavi na polaganje, pa samo nalazi razlog da mu upiše 1 za kraj godine, iako je imao konstantnu dvojku tokom godine.

Kako radi, ne znam - ali vjerujem da mora biti bolje nego što priča.
Solidnu? Diplomirao u Nišu, doktorirao u Novom Sadu. Ipak je profesor univerziteta i ministar. Očekivao bih više.

I zaista ne vidim razlog da se iznosi tvrdnja da je predavao u SAD, a to očigledno nije tačno. Kako to nazvati?

A kako tek nazvati tvrdnju da nije vlasnik nelegalnog objekta niti bilo ko iz njegove porodice. Nego da je u vlasnistvu sina.

Zašto se brani nešto što je neodbranjivo?

Najjači utisak koji sam stekao nakon gledanja emisije jeste: smrdi na korupciju.

Stvar je ličnog odnosa. Mene bi bilo sramota da me neko uhvati u laži. Nekom je slagati kao popiti čašu vode.