U sledecoj epizodu "na sta sam ja sve bacao pare" ide komunikacionu kombo...
670. Monster BT earphone + Retro slusalica
Ovo je najbolja slika koju sam nasao na netu iako mislim da je na slici FAKE, moj je original a razliku vidim po font-u.
Sjecam se da je nisam bas jeftino platio na nekom aerodromu a kad sam u avionu htio da je iskoristim, nisam mogao. Doma sam pokusavao da je restart-ujem ali sam uvijek imao problema jer navodno nisam ispratio korake po instrukcijama nego htio da je aktiviram sto prije. Sad je punim da vidim ima li zivota u njoj uopste pa cu zavisno od toga azurirat' post bilo da je uklonim i bacim ili javim da radi pa se poklanja.
Jos jedna od gluposti koje sam kupio, probao, nisam bio zadovoljan sa kvalitetom komunikacije i bacio je u kutiji. Sad je vadim da se neko drugi 'igra' ili da je bacim u smece.
Na slici je pak "fiksna konekcija" a ovoj mojoj slusalici je ulaz na nju microUSB a na drugu stranu moze da ide bilo 3.5mm jack (za telefon) ili USB (za komp), zavisno od toga koji kabl metnete.
Ja sam je isprobavao iskljucivo sa 3.5mm jack-om za tel ali sad vidim da je na nju USB prikljucak pa je mozda brat probao/koristio na kompu.
Obije stvarice bi poklonio ili bacio u paketu.
Bookmarks