Drugovi,
Dje da uzmem kod nas Kazein?
Dugo vremena koristim USN Diet Fuel Whey kao dodatak ishrani i stvarno imam fantasticne rezultate uz neki lagani plan ishrane (20kg sam skinuo).
Pade mi na pamet da promijenim malo...
Kolilo citam kazein i micelarni kazein se vare daleko duze od whey-a.
Najvise bi mi odgovaralo neko pakovanje od 2kg.
U proteini.si ima Ironmaxx koji mi ne odaje neki utisak kao ozbiljan brend( ne treba meni nista spec ali ono)
U xxl nutrition ima prostar koji je 80e, sto mi je iskreno preskupo
U level up nema nista![]()

Reply With Quote

svaki obrok hrana puna proteina: meso, riba, jaja, mlijeko, bezmasni sir, bezmasni jogurt (skyr, grcki), ogranicena kolicina kompleksnih ugljenih hidrata (pojedes jednu malu fetu integralnog hleda, a ne tri), ogranicena kolicina zdravih masti (10g putera od kikirikija, a ne dvije pune supene kasike) . Nema slatkisa i nepotrebnih masti. Ovo je sustina ishrane i najteza stavka za ispostovati, da jedes ono sto ti treba, a ne ono sto zelis, da se suzdrzavas i ogranicavas zbog cilja, restrikcije restrikcije resteikcije. Zato je tesko ostati u formi, pa cak i profijima koji se zapuste off season. Nekima ljudima to nije nikakav problem jer nijesu gurmani niti imaju preceranu potrebu za hranom, jedu kad se śete i mogu iźest bilo sto, svejedno im je. A reka bih da si i ti gurman ka ja, pa ti sve ovo cudno zvuci i tesko pada
tako je mene bilo u pocetku, dok nijesam promijenio navike, i jos ih mijenjam, ali cim se ogranicim i pratim ova pravila, rezultati neminovno dolaze. 
Bookmarks