Ako uključiš malo mozak ne treba ti niko odgovarati na to pitanje.Razmisli sam koliko ima izbjeglica koje ovde žive 25 godina a nemaju državljanstvo? Ja mislim da ih nema preko 500 u vrh vrhova.Mislim samo na srpske izbjeglice.Većina tih izbjeglica imaju državljanstva jer su u nekoj od vladajućih partija.
Možda nećete vjerovati ali SDP je od 1998.godine davao državljanstva svima koji su bili spremni ući i agitovati za njih.Tako je npr. sadašnja ministarka prosvete stekla državljanstvo.
Opet janjece brigade u Nk. Aj da vidimo policiju danas. Sledeci naslov za 5 minuta ocekujem da je rasciscen put i da se saobraca normalno.
Ovo je možda i nešto najgluplje što sam pročitao na ovom forumu.
Da napravimo kratak spektar zaključaka, pošto ne mogu prežalit' dva minuta života koja potroših na čitanje ovoga gadluka.
1. Padom DPS-a sa vlasti u Crnoj Gori su počele pripreme za rat u Bosni
2. Stanovnici Crne Gore su najgora bagra koja bi prodala majku za pare
3. DPS nije pao zato što je takva bila volja izmuženih građana, nego zato što je on tako odlučio (u nekom od sljedećih postova ćemo saznati i razlog)
4. Repriza rata u Bosni je spremna, odnosno vojnici su spremni. Čekaju komandu samo
Sjajno, nema šta. No, mene nije briga za tebe. Samo me zanima đe su moderatori sad kad treba da rade svoj posao, pošto su jako revnosni da mene sankcionišu infrakcijom kad Rodionu ukažem na greške koje pravi pokušavajući svim silama da nas ubijedi da nije DPS botina.
ovo današnje blokiranje je smiješno već. digla se ona rabota nekim debilima bez mozga. danas bih za 3min oćera pa neka plaču. stoka, nemaju što drugo raditi pa aj magistralu da blokiramo. *ebe nam se za ljude koji možda posla imaju. jer oni ne vole Crnu Goru pa neka čekaju, mi patriJote (za gorivo kupljeni) je volimo
Тapatalk
Last edited by outline; 09-04-21 at 12:35.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
zamislite u Njemačkoj ovako neko da izađe iz čista mira i blokira put (ne upoređujem Njemačku i nas). za dva minuta bih policija makla. a mi izigravamo demokratsku državu. treba pedesetak brava da blokira put
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dritan lijepo dočekan u Plaf.![]()
Pa valjda su plavljani vece izdajice drzave jer utekose iz Plava... a dolijecu redovno da glasaju za one sto ih pocerase iz plava.
I ko je onda tu izdajica...
EK traži "široke konsultacije".
http://rtcg.me/vijesti/politika/3168...e-konsultacije
Svaka promjena legislative u oblasti koja se odnosi na državljanstvo treba da bude sprovedena nakon širokih konsultacija i uz učešće svih relevantnih donosilaca odluka, kazao je portparol Evropske komsije Peter Stano. U odgovoru na pitanje TVCG, Stano ističe da EU prati događaje u Crnoj Gori vrlo blisko i u tom kontekstu poziva sve strane na uzdržanost, da poštuju vladavinu prava i da se uključe u konstruktivan dijalog.
In vino veritas
Zasto ja prozivam kad ce novi izbori i zasto ce da odustanu od nekih rjesenja? DF je poslije Niksica htio da obori Vladu i da pod patronatom Vucica i "srpskog sveta" trijumfuje, medjutim Niksic im je otkrio ne samo da nemaju koliko su mislili vec da ukoliko primjene neka rjesenja DPS bi tamo dobio pa pritisnuti informacijama da na novim izborima bi vrlo vjerovatno cijela vladajuca struktura otisla u minus ceka se da eventualnom promjenom tuzilackih zakona nanesu stetu DPS kao i podzakonskim djelovanjem u saradnji sa izvrsnim direktorom srpskog sveta, ministrom unutrasnjih poslova Srbije, probaju da naprave izborni i demografski inzinjering. Mi imamo u ovom trenutku Vladu gdje dva ministra imaju dvojno drzavljanstvo i ostvaruju svoja biracka prava i u Crnoj Gori i u Srbiji. O cemu da pricamo jos? Mali je Luksemburg naspram toga koliko bi striktnom primjenom zakona se izbrisalo glasaca iz Srbije, no ko je toliko naivan da misli da MUP Srbije bi se drzao slova zakona kad covjek danima najavljuje ujedinjenje svih Srba i stavljanja pod komandu voljenom predsedniku?
Sad imamo svjesno pravljenje institucionalnog haosa od DF i SPC uz direktno mijesanje Srbije u unutrasnje stvari Crne Gore. Ko misli da ovaj haos moze da traje mjesecima a da ne ostavi posljedice na ekonomski i pravni sistem? Svako dobronamjeran bukvalno tjera vladajucu strukturu da ili vrsi vlast i raspise izbore. Nema treceg rjesenja ukoliko zelite ista dobra ovoj drzavi i ukoliko uopste zelite da Crna Gora kao drzava postoji.
Odličan je Batistuta za ministra policije, ali negdje u Lihtenštajn ili neku drugu dembeliju.
Lihtenstaj je dembelija
Sve je nama dembelija
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Blokirao me i Milan Knezevic nakon civilizovanog i argumentovanog komentara i demantija izrecenog. Ocigledna je histerija u kojoj postovalac prizemnog humora ne moze dalje od Batistute da ode. Jedini teren na koji se oni snalaze je teren divljastva, psovki i uvreda pa je u tu svrhu angazovana armada sns botova koja u hiljadama zapljuskuje mreze ovih dana. Imaju problema sa ijekavicom i sto tesko kapiraju da nije Mile nego Milo ali polako.
Da bi ljusa imao sta da prica ovdje i na CDM ono" ko nekad u osam" ili kako li se vec zove
Koja je ovo bolest, šta je ovo?
https://www.cdm.me/politika/knezevic...-sam-zabrinut/
Ne sumnjam u njegove kvalitete, ali bojim se da njegov resor u ovom trenutku traži čvršću ruku.
Šta mu radi policija ovih dana?
Ako već ne može da riješi ove blokade i gradjanima omogući slobodu kretanja, onda da vidimo koliko je prijava podneto zbog neprijavljenih skupova i blokada.
Bojim se da on svojim nastupima i izjavama ohrabruje ekstremno krilo DPS-a koje se naziva Patriotsko komitskim savezom, a koje se finansira od strane tajkuna i kriminalaca.
Ako će im i on tolerisati ispade kao što je to radila prethodna vlast, a s druge strane kažnjavati samo policiju zbog prekoračenja ovlašćenja i kršenja protokola, onda to ne ide baš u dobrom pravcu.
Evo već imamo veći broj povrijedjenih vojnika u okršaju sa komitama, nego u misijama u Avganistanu.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks