Quote Originally Posted by Gagarin View Post
U pretdnom postu si napisao

Posle moje korekcije si se sjetio da je još neko donosio ustav, "5 x si napisao da ga je donio DF" što je opet netačno jer je DF osnovan pred izbore 2012, nakon donošenja ustava. Kad se mijenjao ustav DF nije postojao. Izmjene ustava i su bile preduslov za otvaranje pregovora što je bilo dosta prije izbora. Guglaj malo stvarno...

Moje licemjerstvo se sastoji u tome što mislim da bi bilo zdravo za društvo da jednu i vlast i opozicija i da se dogovore oko svih stvari gdje trebaju 2/3. Izborni zakoni, VDT, sudski savjet, Ustavni sud, ako treba i državni simboli da se nađe neki kompromis. Jer ćemo u drugoj situaciji imati haos koji niko neće ishendlovati. Onda ništa...
Ti ga bas natjerujes mak na konac. Izglasano je glasovima DPS i koalicije oko njih sa strankama koje su danas konstituenti DF. Da glasao je Medojevic ispred PZP.
Kakve ima veze. Mijenja li sustinu toga da ga je podnio DPS i da je to njihov amandman. Ovi su blejali da trobojka udje u istav o da je jezik crnogorski plus minus nesto.
Ne treba mi da znam odakle je to i ciji je amandman. Donio ga DPS da bi blokirao drzavljane CG koji imaju mjesto prebivalista u srbiji.
I sad treba da vlada bude popustljiva. Sad pominjes ono sto sam ja napisao kako moze DPS da ti rijesi. Sad pricas o pomirljivosti.
A prva ti je bila vlada treba da bude razumna. Tu pricu da drugi treba da bude popustljiv kad vas zaboli slusamo 30 godina