Tek je sad zvanicno!!!
Ronaldo u Milan za 7.5 miliona eura.
Ricardo Oliveira u Real na pojazmicu do kraja sezone stim sto ce Real moci da otkupi od Milana njegov ugovor na ljeto.
Milan u pregovorima sa Palermom oko Andrea Caracciola.
edgar davids u ajax presao,sporazumno je raskinuo ugovor sa ekipom totenham
![]()
Tek je sad zvanicno!!!
Ronaldo u Milan za 7.5 miliona eura.
Ricardo Oliveira u Real na pojazmicu do kraja sezone stim sto ce Real moci da otkupi od Milana njegov ugovor na ljeto.
Milan u pregovorima sa Palermom oko Andrea Caracciola.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Mihajlović se oprašta u Novom Sadu
Bivši reprezentativac Jugoslavije, nekadašnji igrač Vojvodine i Crvene zvezde, Siniša Mihajlović, prirediće 14. maja u Novom Sadu oproštajnu utakmicu na kojoj će nastupiti prvi tim milanskog Intera, piše "Sportski žurnal" od utorka.
Mihajlović, sada pomoćni trener Intera, na taj način želi da i zvanično okonča igračku karijeru, a podršku je dobio od predsednika italijanskog kluba Masima Moratija.
Kako je Mihajlović rekao, njegova oproštajna utakmica u Novom Sadu ušla je u zvanični program Intera, a početkom februara bi trebalo da bude postignut dogovor i sa gradskim vlastima u Novom Sadu.
"Biće to posebna prilika za naše ljubitelje fudbala da na delu vide, nadam se, ovogodišnje šampione Italije", rekao je Mihajlović, čiji je klub i trenutno lider na tabeli Serije A.
Rival Interu na stadionu Vojvodine u maju trebalo bi da bude ekipa sastavljena od fudbalera sa kojima je Mihajlović igrao u Vojvodini, Zvezdi, u reprezentaciji Jugoslavije, ali i u Romi, Sampdoriji i Laciju.
Prema navodima "Žurnala", postoji mogućnost da će u Novi Sad na oproštaj Mihajlovića doći i njegovi prijatelji - italijanska pevačka zvezda Eros Ramacoti, kao i vozač Formule jedan Đankarlo Fizikela.
U oproštajnoj utakmici, Mihajlović bi jedno poluvreme odigrao u dresu Intera, a jedno u dresu druge ekipe.
buffon izjavio da je srecan u juventusu i da ce da produzi ugovor, iako jos nije pricao sa upravom "Nisam nista pricao sa upravom ali u Juventusu sam sretan , nema nista od Intera jer je moja buducnost sa Bianconerima . "
Tuttosport prenosi kako je Juve ponudio neodoljivu ponudu ,zastupniku Metzeldera,da potpise ugovor na cetiri godine i ukupno bi zaradio 7 miliona funti.
Saznajemo jos da se celnici Juventus spremaju na dovodjenje Ayale iz Valencie
http://www.juventino.page.tl/
zvuci fino, nadam se da je tacno
.
procitah jutros u novine da smo najmrznijem klubu na svijet dali zuba konacno.
fantasticno.
a jos sto nisam znao do jutros da smo dobili oliveru - pa odlicno.
ajde sto smo jaci no sto je milan 10 puta slabiji.
citam kako je anceloti rekao da je ronaldo najbolji strijelac u zadnjih 5 ili koliko godina. eeeeee.
znaci i kod velikih trenerskih imena, IME igra i dalje. sto mi veli drug u razgovoru sinoc, ronaldo ima ime, i kad igra odbrane su u strahu od njega pa ga sve 2-3 cuvaju.
ma daj ne zajebaj. bilo tako do prije 2-3 godine.
igrao je ove sezone dosta pa sto je pokazao - malo manje nego nista. ocaj.
ali sad ide jos jedna stvar. moj kumara(okorjeli interista) rece skoro: taman odlicno da se jos vise smijem milanu(dolaskom ronalda), ali oni ce njega do septembra da pripreme nevjerovatno da ga smrsaju i spreme u onaj njihov milanelo, i taman tako ce biti samo ako bude ciste glave onaj debeli.
eto tako.
ali, nema ronalda, uraaaaaaaa.
milan doveo ronalda 3 x uraaaaaaaa.
kad je ljetos bilo price da ce da se vrati u Inter,niste tako pricali,a sad pljujete po njemu...kako bi pjevali da se vratio u Inter,pricali bi da je to najjaci igrac na svijetu,da ce ponovo da igra kao nekad i te price...ne navijam nizakoga u italiju,ali bi volio da Interu zakoprca dva komada u derbiju,pa nek izgori sve...
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
Ne navijam ni ja ni za koga specijalno u Italiji, ali volim Inter vise od ostalih, a sto se Ronalda tice, ja imam isto misljenje prema njemu kao i dok je igrao za Real, a to je da ne zasluzuje da igra u tako jakim klubovima poput Reala ili Milana i da je njegov realni domet neki Fenerbahce i sl.
Evo dvije godine se prica kako ce on da se vrati u formu, kako ce ponovo bit broj 1, a on se i dalje deblja, slabo trenira i gura po svome. Po meni, ako nije Kapelo uspio da ga dovede u red, onda nece ni Anceloti i jednostavno bi trebali da ga otpisu svi, pa bi se MOZDA zamislio, pa poceo da trenira kako treba i MOZDA se vrati u staru formu.
U svakom slucaju, ja bih volio da se on vrati u formu, bez obzira u kojem ce klubu igrati, jer je bio klasa od igraca i sto ih je vise na svijetu to je bolje, ali dajem mu 10% sansi da to postigne ponovo...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Ja sam wazda goworio da Interu Ronaldo nie potreban,shto cje kome onaj igrach,da ocje da smrsha-smshao bi sam niko mu ne treba pomagat.. shto ne batali fuzzbal jednostawno !?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Prvi gol Vucinica u dresu Rome!Sjajno.Konacno se probudio.Za koga navijate u Italiji?Ja za Romu- vrh tim
Interu ne treba niko a ne tamo neki Ronaldo debeli! Nikad nisam bio za to da se nijedan igrac vraca ako se jednom proda, a posebno ako je u ocajnon formi kao Ronaldo.
Neka zaprca Ronaldo Interu 2 (domen naucne fantastike) ali neka Crespo, Ibra i Stankovic zaprcaju Milanu 4 (vec vidjeno).
Odmah ti to potpisujem!
Od tih 22 kola,on nije ni dva odigrao potpuno zdrav,vecjinu je pauzirao zbog povrede,a ono shto je igrao igrao je rovit... Nadam se da cje sada napraviti seriju dobrih igara,i da se izbori za prvi tim...
#fakenews
Eo vidjecemo. Mislim da i nije bio toliko rovit da nije mogao vise igrati. Problem je sto Spaletti igra igru bez spiceva. Njemu je Totti najistureniji igrac. Pa Mirko ti nebi igrao ni protiv Sijene da Totti nije odradjivao crveni karton iz proslog kola. Zato je i Montella otisao, jer nije mogao to vise da trpi.
Eo ja se smijem opkladit da Vucinic nece biti u prvom timu protiv Intera u nedjelju.
Mozda zaigra nocas u kupu.
Mislim da je najavljen za nocas ... Vidjecemo
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
upravo to sto je montela otisao a vucinic nije znaci da spaleti koliko toliko racuna na mirka
uostalom kad je spaleti ubacao tavana,vucinic je mislio da ce on na klupu (to je sam vucinic izjavio) ali nije no ih je ostavio da igraju zajedno... tako da i kad se toti vrati mislim da ce vucinic imati prednost u odnosu na tavana (makar sa klupe )![]()
...
Neka Vucinic zaredja sa golovima pa cete vidjet sto ga nece zaigravat!
Btw, jes da mi veceras igra protiv Milana, ali bih volio da im da 5 komada!
SCOLI
Acquisti: Di Biagio (d, svincolato), Melara (d, Torino), Bonanni (c, Sampdoria), Soncin (a, Atalanta), Centi (c, Atalanta). Cessioni: Lukovic (d, Udinese), Skela (c, Energie Cottbus), Bocchetti (d, Frosinone), Cudini (d, Vicenza), Gotti (c, Udinese), Pecchia (c, svincolato). Galloppa (c, Siena).
ATALANTA
Acquisti: Caio Cesar Tavera (a, Cruzeiro). Cessioni: Magrini (c, Pro Vercelli), Soncin (a, Ascoli) e Centi (c, Ascoli), Manzoni (c, Padova).
CAGLIARI
Acquisti: Marchini (c, Triestina), Bruzzone (a, Cascina). Cessioni: Peana (a, Treviso).
CATANIA
Acquisti: Spadavecchia (p, Pescara), Biagianti (c, Pro Vasto). Cessioni: Anastasi (c, Cesena), Danucci (c, Cesena), Del Core (a, Cesena), Polito (p, Pescara), Nardini (c, Reggina).
CHIEVO
Acquisti: Italiano (c, Verona), Bogdani (a, Siena), Cesar Prates (c, Livorno), Cozzolino (a, Lecce), Concetti (p, Monza). Cessioni: Godeas (a, Mantova), Garzon (c, Avellino), Marchesetti (c, Triestina), Tiribocchi (a, Lecce), Bruno (a, Modena), Zanchetta (c, Lecce), Silva Reis (c, Prato), Passarini (p, Cremonese)
EMPOLI
Cessioni: Pellecchia (c, Perugia).
FIORENTINA
Acquisti: Kuzmanovic (c, Basilea), Costa Dos Santos (d, Lokomotiv Lobdiv), Carcuro (c, Treviso).
Cessioni: Lobont (p, Dinamo Bucarest), Do Prado (a, Spezia).
INTER
Cessioni: Coco (d, Torino), Belaid (c, Psv).
LAZIO
Acquisti: Jimenez (c, Ternana), Correa (c, Lanciano). Cessioni: Oddo (d, Milan), Foggia (c, Reggina), Quadri (d, Spezia).
LIVORNO
Acquisti: Coppola (c, Messina), Bergvold (c, Fc Copenaghen), Cesar (c, Corinthians), Fiore (c, Livorno). Cessioni: Argilli (c, Frosinone), Giallombardo (d, Messina), Danilevicius (a, Bologna), Vigiani (c, Reggina), Cesar Prates (c, Chievo), Bakayoko (a, Messina).
MESSINA
Acquisti: Pestrin (c, Cesena), Giallombardo (d, Livorno), Paoletti (p, Udinese), D'Aversa (c, Siena), Candela (d, Siena), Bakayoko (a, Livorno). Cessioni: Storari (p, Milan), Coppola (c, Livorno), Rafael (d, Fluminense), Sullo (c, Avellino).
MILAN
Acquisti: Grimi, (d, Racing Avellaneda), Storari (p, Messina), Oddo (d, Lazio), Ronaldo (a, Milan).
PALERMO
Acquisti: Matusiak (a, Belchatow), Cavani (a, Danubio), Ciaramitaro (c, Parma), Giacomazzi (c, Palermo). Cessioni: Bovo (d, Torino), Parravicini (c, Parma), Munari (d, Lecce).
PARMA
Acquisti: Perna (d, Modena), Rossi (a, Manchester United), Parravicini (c, Palermo). Cessioni: Dedic (a, Frosinone), Ciaramitaro (c, Palermo).
REGGINA
Acquisti: Vigiani (c, Livorno), Foggia (c, Lazio), Nardini (c, Catania), Puggioni (p, Pisa), Gazzi (c, Bari). Cessioni: Carobbio (c, Genoa), Leon (c, Genoa), Rios (a, Rosario Central), Pelizzoli (p, Lokomotiv Mosca), Ceravolo (a, Pisa), Sciba (Pro Vasto).
ROMA
Acquisti: Tavano (a, Valencia), Wilhelmsson (c, Nantes). Cessioni: Montella (a, Fulham), Zotti (p, Sampdoria).
SAMPDORIA
Acquisti: Zotti (p, Roma), Ziegler (c, Tottenham), Ferrari (a, New York MetroStars). Cessioni: Foti (a, Vicenza), Bonanni (c, Ascoli).
SIENA
Acquisti: Yaakkola (Tp47), Benussi (p, Lecce), Maccarone (a, Middlesbrough), Galloppa (c, Ascoli). Cessioni: Pavarini (p, Lecce), Masiello (d, Genoa), Zajc (d, Maribor), Bogdani (a, Chievo), D'Aversa (c, Messina), Candela (d, Messina).
TORINO
Acquisti: Bovo (d, Palermo), Coco (d, Inter). Cessioni: Ferrarese (c, Verona), Doudou (d, Cesena), Orfei (d, Salernitana), Melara (d, Ascoli), Music (c, Treviso), Fiore (c, Livorno).
UDINESE
Acquisti: Casazza (p, Pavia), Lukovic (d, Ascoli), Sivok (c, Sparta Praga), Zapotocny (Slovan Liberec). Cessioni: Schumacher (c, Murcia), Aguilar (a, Xerez), Paoletti (p, Messina).
BOLOGNA
Acquisti: Danilevicius (a, Livorno).
GENOA
Acquisti: Masiello (d, Siena), Leon e Carobbio (c, Reggina), Di Vaio (a, Monaco), Galeoto (d, Arezzo). Cessioni: Aurelio (Lucchese), Longo (c, Modena), Biasi (c, Verona), Barasso (p, Taranto).
JUVENTUS
Acquisti: Criscito (d, Genoa, da giugno).
NAPOLI
Acquisti: Rullo (d, Lecce).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Milan se polako pojacavaSad ce biti gusto Interu i kolegama :P
Sead Banda u Crvenoj zvezdi
http://www.b92.net/news/pics/2007/02...43461_orig.jpg
Pored Vladimira Đorđevića i Igora Burzanovića, redove Crvene zvezde će u ovom prelaznom roku pojačati još dvojica igrača.
Miloš Bajalica je 'već viđen' na Marakani a očekuje se da ugovor sa 'crveno-belima' potpiše i Sead Banda.
Nekadašnji kadetski reprezentativac Jugoslavije karijeru je počeo u nikšićkoj Sutjesci, a do sada je bio igrač italijasnkog Lećea.
"Reč je od šesnaestogodišnjaku koji je član Sutjeske iz Nikšića. Bio je šest meseci u italijanskom Lećeu, pa se vratio u matični klub. Igra na poziciji napadača i dobar je tehnočar. Očekujemo da dođu papiri iz Sutjeske i FS Crne Gore pa ćemo u narednih nekoliko dana da potpišemo ugovor o stipendiranju. Verujem da će već od ponedeljka da se uključi u rad sa kadetskom ekipom koju trenira Miodrag Krivokapić", rekao je Mrkela dodavši da Banda neće biti na spisku putnika za turnir u Vijaređu.
Banda je rođen 1990. godine.
Radonjić predstavljen u Odenzeu
http://www.b92.net/news/pics/2007/02...84132_orig.jpg
Srđan Radonjić je predstavljen kao noviigrač danskog Odenzea. Radonjić je u danskom klubu dobio dres sa brojem 24.
"Ja sam klasičan napadač, bio sam prvi strelac u klubovima u kojima sam igrao, nadam se da ću i ovde biri efikasan," rekao je Radonjić.
"Prva obaveza mi je da se upoznam sa novim klubom i saigračima. Znam kakve su klupske ambicije i pokušaću da pomognem da ih ostvarimo."
Radonjić će u plavo-belom dresu debitovati 18. februara kada njegov novi klub igra meč skandinavske Rojal lige sa švedskim Helsingborgom.
Kraj prelaznog roka u Britaniji
http://www.b92.net/news/pics/2007/02...01_140x140.jpgKako to obično biva, poslednji dan prelaznog roka u Britaniji doneo je dramu.
Najaktivniji su, po očekivanju, bili klubovi koji se bore za opstanak u Premijer ligi, a istakao se Vest Hem.
Taj klub obavio je najskuplji transfer 31. januara, pošto je posle mnogo ubeđivanja i natezanja uspeo da dobije pristanak Birmingem Sitija na dovođenje Metjua Apsona. Bivši reprezentativac Engleske ostaće na Apton parku četiri i po godine, a koštaće "Čekićare" 6 miliona funti (potencijalno raste na 7,5 miliona). Sudeći po njegovoj formi posle oporavka od povrede, Apson će srediti katastrofalnu odbranu kluba iz istočnog Londona.
Pre toga Vest Hem se približio prodaji Havijera Maskerana (gornja slika), pošto je FIFA dala specijalnu dozvolu da on zaigra za Liverpul. Po propisima Svetske fudbalske federacije jedan igrač može da igra za najviše dva kluba u jednoj sezoni, a Maskerano je od 1. jula do danas igrao za Korintijans i Vest Hem. Sada se očekuje dozvola Premijer lige, koja je potvrdila prijem svih dokumenata pre isteka prelaznog roka i dodala da će odgovor biti brz.
Aktivnosti završnog dana Vest Hem je okončao devet minuta pre ponoći, pozajmivši Tajrona Mirsa Derbi Kauntiju.
http://www.b92.net/news/pics/2007/02...05_140x191.jpgPoslednji transfer ovog prelaznog roka zaključen je čak nekoliko minuta posle ponoći, kada je zvezda Seltika Šon Malouni za milion funti prešla u Aston Vilu. Malouni će tamo ponovo raditi sa bivšim šefom Martinom O'Nilom, kao i dvojicom bivših saigrača (Petrov, Saton). Seltik je zauzvrat iz Hartsa doveo Pola Hartlija za 1,1 milion funti.
Dok su igrači poslednjeplasiranog Votforda brojali lopte u mreži na Old Trafordu, uprava je radila svoj posao i dovela Francuze Sedrika Avinela (Kretej), Žoana Kavalija (Istr) i Brazilca Daglasa Rinaldija (Veranopolis). Ranije tokom dana novi član tima postao je Garet Vilijams iz Lestera (srednja slika).
Everton je iz Benfike na pozajmicu doveo Manuela Fernandeša, veznog igrača koji je prvu polovinu sezone proveo u Portsmutu. Za talentovanog Portugalca navodno je ranije bio zainteresovan i Mančester Junajted, a na Fraton parku imao je bizarnu klauzlu ugovora – ako zaigra u dve uzastopne utakmice, klub mora da ga otkupi. Hari Rednap nije naseo, a kakav je ugovor Benfike sa Evrtonom saznaćemo uskoro.
Dva nekadašnja velika talenta sa različitih krajeva liverpulskog Stenli Parka sele se u manje glamurozne delove Mančestera. Bivši vezni igrač Liverpula Dejvid Tompson (29) prelazi u Bolton iz Portsmuta, dok je Majkl Bol (27), levi bek na kojem se svojevremeno planirala budućnost Evertona, iz PSV-a došao u Mančester Siti.
http://www.b92.net/news/pics/2007/02...53_140x140.jpgTotenhem je švajcarskog reprezentativca Reta Ciglera, levog bočnog igrača, pozajmio Sampdoriji do kraja godine. Cigler je prošle sezone bio na pozajmicama u Hamburgeru i Viganu, ali se kod Martina Jola nije izborio za mesto.
Konačno, Reding je pojačao odbranu dovođenjem iskusnog Majkla Duberija (donja slika). Duberi je krajem devedesetih imao status velikog talenta, kada je nastupao za Čelsi, odakle se preselio u Lids. U međuvremenu pao je sa klubom rang niže, a prvu polovinu ove sezone nosio je dres Stouk Sitija u Čempionšipu.
Prelazni rok tako je završen bez previše aktivnosti vodećih klubova. Mančester Junajted nije doveo ni Ovena Hargrivsa, ni Gareta Bejla, ali za utehu navijačima nije ni prodao fantastičnog Kristijana Ronalda. Radosni su i u Čelsiju – iako su konačno preživeli prelazni rok bez velikih pojačanja, Arjen Roben nije prešao u Bajern.
Tržište na Ostrvu biće zatvoreno do kraja tekuće sezone.
Last edited by LaZaR; 01-02-07 at 16:59.
Buffon vrijedi 90 miliona eura
Zelimo da Gigi ostane u Torinu, ali ako je netko spreman platiti 90 milijuna eura, rastat cemo se kao prijatelji. Tko zeli najboljeg vratara na svijetu, morat ce to i platiti - rekao je celnik 'Stare Dame'.Dvadesetosmogodisnjak, koji je odveo Italiju do prvaka svijeta u Njemackoj, i dalje je najskuplji vratar na svijetu iako igra u talijanskoj drugoj ligi, a zanimanje za njega pokazali su gotovo svi bogatiji klubovi Liga petice.Manchester United, Arsenal, Inter, Milan i Real Madrid vec su poslali svoje ponude drugoligasu za neprikosnovenu jedinicu 'Azzurra'.
Vanden Borre u Juve
Rijec je o mladom igracu koji je reprezentativac Belgije.Didier Deschamps zeli da ucvrsti odbranu za sljedecu sezonu,a vec je doveo Criscita iz Genoe , Grygeru iz Ajaxa , Salihamidzica iz Bayerna.Sada je naredu 19 godisnji igrac porijeklom iz Konga koji trenutno nastupa za Anderlecht.Anderlecht bi Anthonya Vanden Borre pustio za svotu od 3,5 miliona funti.Kako doznajemo Juve je vrlo blizu dogovora sa belgijskim reprezentativcem i vise detalja ocekujemo u narednim danima.
.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks