Soc je za moj ukus izmisljen kandidat.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
+1 za Šoća.
Evo nit sam aktivista Fronta , nit sam komita , pa ovo smatram sramnim činom.
Ovaj čin pokazuje da smo kolonijalni prorektorat.
A vama to ako se sviđa , nek se sviđa , meni se ne sviđa i ja ne želim da smo ičiji kolonijalni protektorat.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
moguće da mi je izvor pogrešanstvarno se nadam da to neće biti Velibor Marković koji je učio ljude da neće ići u zatvor ako krše mjere i ono sramno pisanje vezano za LGBT populaciju. mada ova trojica su za izbjegavanje svakako svi
čeka se sad DF i Medo, da se oglase. Krivokapić je evo već proglašen izdajnikom Crkve, velekakvi su to mozgovi izubijani. manje države a avetnijeg naroda nema
nisam mislio na tebe no na ovo plakanje po FBu i IG od jutros. kolonijalni protektorat smo od '97 godine, DPS je uredno slušao EU i Ameriku. kad su prestali da slušaju pošli su. sad ovi moraju da slušaju. tako to ide
Тapatalk
Last edited by outline; 05-04-21 at 11:22.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ignore i zdravo.
On topic.
Odličan potez Krivokapića. Leposavić je idiot koji misli da u vladi kojoj je cilj ulazak u EU može da negira presude i validnost međunarodnih sudova.
Alo ljudi imali smo reagovanje EU i gensek UN.
Zajebavamo li se mi to?
Mogao je da eskivira pitanje i lagano poentira, ali ne on je odlučio da se peca na DPS provokacije. I to istog DPSa koji je, dok je Leposavić bio dijete, slao gorivo ratnoj mašineriji Mladića i Karadžića.
Prvi koraci u demokratiji su napravljeni. Zakebeš ideš sa ministarske funkcije.
Ovo je ooooogroman korak naprijed u odnosu na DPS vlade, koje su daleko od ovog bile. Pa DPSu je Migo Stijepović koji je snimljen da uzima pare šef kabineta predsjednika Crne Gore.
Ako neko misli da ova vlada treba da nas vodi putevima ka Srbiji, Rusiji i Kini, van kolosjeka ka EU, da veliča ratne zločine, negira međunarodne presude i slične stvari, ok ti i ne treba ovu vladu da osjećaju ko svoju.
Što se mene tiče, položio je Zdravko ogroman ispit.
POŠTOVANJE I PUNA PODRŠKA!!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 05-04-21 at 11:22.
Nažalost dok je Milovih medija nikakva Vlada koja nije dps-ovska ne može sastaviti ni pola mandata
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Clanovi URA imaju zestoke kritike na rad Vlade i cutanja na jacanja velikosrpskog projekta Dritan donekle hendluje pritisak ali sve ce manje i manje moci. Dalje, koalicija "crno na bijelo" nije URA, nego URA i Civis. Civis ima jedno poslanika a oni su prosle nedjelje poslali saopstenje gdje su rekli da im je strpljenje pri kraju i gdje su se direktno obratili premijeru. Niko nije prilozio u politickom smislu koliko koalicija crno na bijelo a zarad smjenjivanja rezima i stvaranja nekog ambijenta po mjeri svakog gradjanina CG i zauvrat su dobili duplo golo.
Pa u normalnim zemljama Vlada koja izgubi podrsku vecine koja je izglasala i kad njen neki predlog ne prodje kod te vecina smatra se da je ta Vlada pala i ide se na nove izbore.
Last edited by Rodion Romanovich; 05-04-21 at 11:26.
Odluka Leposavića da ne da ostavku i da čeka da ga Skupština razriješi je kontra-usluga čovjeku koji ga je postavio za ministra: Krivokapiću. To samo govori koliki je Leposavić (ne)čovjek.
Mislim da je Šoć spreman za penziju, a odavno je u penziji od politike.
Pa uspjeli su, makar što se mene tiče, da iznude vrhunski potez Vlade. Ne zato što mi Lepi bio nešto mrzan, nije, već zato što su smjenili čovjeka koji svojim izjavama podriva evropski put države i izaziva reagovanja EU, USA i pazi sad gensek. UNa.
Da imaš obraza pozdravio bi ovaj potez, ali ne ti guraš neku DPS gadnu priču, i to istog onog DPSa koji ima krvave ruke u odnosu na tvoj narod.
Vlada je očigledno na ovom primjeru pokazala da EU nema alternativu, što sa DPSom nikad nije bilo jer su oni i naglas pominjali druge opcije. Da su bili za EU ne bi imali, nakon Turske, najduži pregovarački proces.
Nadam se u pun mandat ove vlade, ako ovako nastave vidim nas pred vratima našeg cilja.
Još jednom. PUNA PODRŠKA!!!
Last edited by kimmi; 05-04-21 at 11:32.
Ako bude opcija Šoć to bi bilo super rešenje..
Ja nešto mislim da će Dražen Medojević - win-win - DF glasa za smenu Leposavića, a postavlja se njihov advokat iz "državnog udara" za kojeg su prekukali što nije bio direktor policije
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Evo kako je doslo do "pada" Leposavica posto vecina ne zna sastav Skupstine i koliki je uticaj politickih snaga u njoj te izjednacavaju Dritana sa "Crno na bijelo".
"CIVIS: Bez podrške Vladi ako se nastavi sa kršenjem Sporazuma
Upozorenja diplomata i javnih djelatnika upućenog Crnoj Gori, zbog stavova Vladinih zvaničnika o Srebrenici, ne doprinose jačanju njenog evropskog puta, navode iz Saveza građana CIVIS."
Cisto da podsjetim da Civis ima jednog poslanika u Skupstini.
Tako je,samo taj sto ga je postavio nije medju zivima.
Tako je,jesu amateri,ali sig nece sebi dozvoliti da sa opozicijom izglasavaju ovakve stvari.
Zato i stavih medojevica kao moguci izbor,koji garantuje win win.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 05-04-21 at 11:35.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
DF sigurno trlja ruke, ovo će im donijet glasova iz Krivokapićevog tabora.
Samo ću se na ovo kratko osvrnuti.
"Poentirao" bi kada bi kao ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava javno, bez relativizacije i onog "ali", priznao da je u Srebrenici počinjen genocid u ime naroda kojem pripada i time skinuo bitnu hipoteku sa Vlade ili makar svog ministarstva.
Naravno, to se nikad neće desiti. Najveći je problem, kao što neko napisa gore, velika većina ove vlade, na čelu sa Krivokapićem, misli možda i gore po ovom pitanju nego Leposavić i da nije bilo ogromnog pritiska (prije svega međunarodnog) siguran sam da ne bi bilo nikakvih posljedica po njega.
Nije li tragično kad ministri i premijer maltene moraju da nekim eskivažama (kako ih ti savjetuješ) ukrivaju svoje prave ideološke i političke stavove i samo simuliraju civilizacijske i evropske vrijednosti da bi opstali na vlasti?
In vino veritas
Friedrich Engels nas je nazvao "drumskim razbojnicima" u negativnom skoro rasističkom smislu. Mislim da nije bio daleko od istine. Prije nego li se ova priča o identitetu završi jedni ćemo drugima povadit oči. Nije nas je za džabe Sveti Petar Cetinjski kleo, no upravo zbog ubijanja medjusobnog. Kažu da Turci nijesu mogli da nas osvoje zbog nepristupačnog terena, nije zbog terena, no zbog civilizacijski nepristupačnih divljih ljudi, to nijedna policija nije mogla kontrolisat.
EDIT: Evo kažu da Demokrate neće glasati za smjenu Leposavića.
Last edited by Presidente; 05-04-21 at 11:58.
Evo Vucicev tabloidni portal vec krenuo u ofanzivu.
https://borba.me/gori-fejsbuk-narod-...revario-narod/
Jos da njegove marionete dobiju radne naloge a gospoda mimeri vec fotosopiraju narucene parole pa da zapjevamo.
Pada zvezda padalica,
Pada soko siva ptica,
Pada osmeh sa mog lica
I sneg pada pre Bozica...
Last edited by Rodion Romanovich; 05-04-21 at 11:59.
Bez obzira oće li oburdati vladu ili ne, DF-u odgovara da narodu zgade Krivokapića do maksimuma. Ono što je Daka Davidović trpio od DF-a se sprema Krivokapiću. Ko će koga ako neće svoj svoga.
P.S. Pljuni me ako Andrija Mandić ne radi za DPS (svjesno ili nesvjesno).
Last edited by Presidente; 05-04-21 at 12:05.
Postavlja se pitanje jel ovaj narod zreo ili nije.
Ako jeste onda će prihvatiti da se u EU ne ulazi tako što nećeš poštovati presude međunarodnih sudova. Put nekakvog kurčenja ka međunardnoj zajednici je put zemalja otpadnica. Ako narod želi da insistira na takvim nekakvim idiotlucima onda ima da nas nema i neće biti sreće ođe nikad.
Ako je DFov uslov promjena skretanje udesno i ka nekakvim centrima moći istočno, ja za te promjene nisam.
Nekakav je društveni koncenzus bio postignut da nam je EU zajednički cilj. Taj zajednički cilj je jedino što nas može spasiti kao društvo, jer to je jedino oko čega smo (bili) saglasni u ogromnom procentu.
Ako neko misli da se tamo ide negiranjem međunarodnih sudova, taj nije baš dobro sa glavom. DF će da gura tu perfidnu antiEU priču umotanu u priču u nekakvoj nefer politici prema Srbima. Kome to nije jasno, ne vidi pored očiju.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks