Page 324 of 1249 FirstFirst ... 224274314320321322323324325326327328334374424824 ... LastLast
Results 8,076 to 8,100 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,194
    Thanked in
    474 Posts

Soc je za moj ukus izmisljen kandidat.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

2. The Following 5 Users Say Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,749
    Thanked in
    5,214 Posts

+1 za Šoća.

4. The Following 2 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    nema mi ništa milije no ovo plakanje komita i aktivista DFa zbog ove odluke premijera

Тapatalk
    Evo nit sam aktivista Fronta , nit sam komita , pa ovo smatram sramnim činom.
    Ovaj čin pokazuje da smo kolonijalni prorektorat.
    A vama to ako se sviđa , nek se sviđa , meni se ne sviđa i ja ne želim da smo ičiji kolonijalni protektorat.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,425
    Thanked in
    6,726 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Soc je za moj ukus izmisljen kandidat.

moguće da mi je izvor pogrešan stvarno se nadam da to neće biti Velibor Marković koji je učio ljude da neće ići u zatvor ako krše mjere i ono sramno pisanje vezano za LGBT populaciju. mada ova trojica su za izbjegavanje svakako svi

čeka se sad DF i Medo, da se oglase. Krivokapić je evo već proglašen izdajnikom Crkve, vele kakvi su to mozgovi izubijani. manje države a avetnijeg naroda nema

Quote Originally Posted by Isak View Post
    A vama to ako se sviđa , nek se sviđa , meni se ne sviđa i ja ne želim da smo ičiji kolonijalni protektorat.

nisam mislio na tebe no na ovo plakanje po FBu i IG od jutros. kolonijalni protektorat smo od '97 godine, DPS je uredno slušao EU i Ameriku. kad su prestali da slušaju pošli su. sad ovi moraju da slušaju. tako to ide

Тapatalk
    Last edited by outline; 05-04-21 at 11:22.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Evo da vam objasnim jos jednom. Krivokapic da bi smijenio Leposavica u situaciji gdje ovaj nece da da ostavku treba da glasa DF, SNP, Demokrate, URA i sav buljuk stranaka koje su uveli. Ukoliko bi ga smijenio uz podrsku DPS u normalnim zemljama to bi znacilo i pad Vlade. Najbolje je da se posalje predlog da se Skupstina raspusti i da se ide na nove izbore jer je ovaj eksperiment epski propao.
    Zašto bi to značio pad vlade? Ako DPS zajedno sa URA-om izglasa smjenu Leposavića? Ne razumijem

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Moderatori izgleda kasne po uzora na premijera, ocete li banovati ovoga vise.
    Ignore i zdravo.

On topic.

Odličan potez Krivokapića. Leposavić je idiot koji misli da u vladi kojoj je cilj ulazak u EU može da negira presude i validnost međunarodnih sudova.

Alo ljudi imali smo reagovanje EU i gensek UN.
    Zajebavamo li se mi to?

Mogao je da eskivira pitanje i lagano poentira, ali ne on je odlučio da se peca na DPS provokacije. I to istog DPSa koji je, dok je Leposavić bio dijete, slao gorivo ratnoj mašineriji Mladića i Karadžića.

Prvi koraci u demokratiji su napravljeni. Zakebeš ideš sa ministarske funkcije.

Ovo je ooooogroman korak naprijed u odnosu na DPS vlade, koje su daleko od ovog bile. Pa DPSu je Migo Stijepović koji je snimljen da uzima pare šef kabineta predsjednika Crne Gore.

Ako neko misli da ova vlada treba da nas vodi putevima ka Srbiji, Rusiji i Kini, van kolosjeka ka EU, da veliča ratne zločine, negira međunarodne presude i slične stvari, ok ti i ne treba ovu vladu da osjećaju ko svoju.

Što se mene tiče, položio je Zdravko ogroman ispit.

POŠTOVANJE I PUNA PODRŠKA!!!!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 05-04-21 at 11:22.

9. The Following 5 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    237
    Thanks Thanks Received 
    268
    Thanked in
    145 Posts

Nažalost dok je Milovih medija nikakva Vlada koja nije dps-ovska ne može sastaviti ni pola mandata

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Evo da vam objasnim jos jednom. Krivokapic da bi smijenio Leposavica u situaciji gdje ovaj nece da da ostavku treba da glasa DF, SNP, Demokrate, URA i sav buljuk stranaka koje su uveli. Ukoliko bi ga smijenio uz podrsku DPS u normalnim zemljama to bi znacilo i pad Vlade. Najbolje je da se posalje predlog da se Skupstina raspusti i da se ide na nove izbore jer je ovaj eksperiment epski propao.
    Hahahahhahahhaha odmaraj jos i čekaj nema nista od pada uzivaj

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Nisam rekao pritisak Abazovića, nego pritisak URA. Odnosno, pitanje je kako bi glasali članovi kluba CNB za predlog o smjeni Leposavića koji pokreće opozicija. A dovoljno je da jedan od 4 bude za smjenu, i puče vlada i kolicija i sve.
    Uprkos njegovom egu, izgleda da Abazović nije isto što i URA.
    Clanovi URA imaju zestoke kritike na rad Vlade i cutanja na jacanja velikosrpskog projekta Dritan donekle hendluje pritisak ali sve ce manje i manje moci. Dalje, koalicija "crno na bijelo" nije URA, nego URA i Civis. Civis ima jedno poslanika a oni su prosle nedjelje poslali saopstenje gdje su rekli da im je strpljenje pri kraju i gdje su se direktno obratili premijeru. Niko nije prilozio u politickom smislu koliko koalicija crno na bijelo a zarad smjenjivanja rezima i stvaranja nekog ambijenta po mjeri svakog gradjanina CG i zauvrat su dobili duplo golo.

Quote Originally Posted by Presidente View Post
    Zašto bi to značio pad vlade? Ako DPS zajedno sa URA-om izglasa smjenu Leposavića? Ne razumijem
    Pa u normalnim zemljama Vlada koja izgubi podrsku vecine koja je izglasala i kad njen neki predlog ne prodje kod te vecina smatra se da je ta Vlada pala i ide se na nove izbore.
    Last edited by Rodion Romanovich; 05-04-21 at 11:26.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Odluka Leposavića da ne da ostavku i da čeka da ga Skupština razriješi je kontra-usluga čovjeku koji ga je postavio za ministra: Krivokapiću. To samo govori koliki je Leposavić (ne)čovjek.

14. The Following 3 Users Say Thank You to Presidente For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Clanovi URA imaju zestoke kritike na rad Vlade i cutanja na jacanja velikosrpskog projekta Dritan donekle hendluje pritisak ali sve ce manje i manje moci. Dalje, koalicija "crno na bijelo" nije URA, nego URA i Civis. Civis ima jedno poslanika a oni su prosle nedjelje poslali saopstenje gdje su rekli da im je strpljenje pri kraju i gdje su se direktno obratili premijeru. Niko nije prilozio u politickom smislu koliko koalicija crno na bijelo a zarad smjenjivanja rezima i stvaranja nekog ambijenta po mjeri svakog gradjanina CG i zauvrat su dobili duplo golo.
    Kako se to konkretno jaca velikosrpski projekat.
    "ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Kako misli Krivokapic da razrijesi Leposavica duznosti ako ovaj nece da da ostavku? Da posalje predlog Skupstini za njegovo razrjesenje? On se ne moze smijeniti bez podrske DPS i koalicije Crno na bijelo. Posto je URA pristala na ovaj cirkus iako je receno da ovakav eksperiment gdje bi oni bili cutolozi i klimaci glavama ne moze da uspije, gdje se vladavina prava urusava a drzava razgradjuje a medjunarodni ugled srozan do maksimuma. Dakle, samo novi izbori i da se ove buckuris koalicije razloze i izadju pojedinacno jer kad imas vlast od 20 stranaka tu se vise ne zna ni ko pije, ni ko placa.

Po meni je ova Vlada vec odavno pala. Nema budzeta, po dubini su pustili sve DF demagoge da se uhljebe, ne postuju se zakoni, procedure i kao da je cilj da se drzava urusi i na kraju ponudi na tanjiru psihopati iz Beograda.
    A koji će djavo "psihopati iz Beograda" ovaj provizorijum od države?
    Šta to ima vrijedno i interesantno u njoj da se ponese za Beograd?

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    93
    Thanked in
    50 Posts

Mislim da je Šoć spreman za penziju, a odavno je u penziji od politike.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Cemu ovo foliranje i u Vladi i medju forumasima? Svi predstavnici Vlade, osim Srzenticke i Abazovica, privatno misle isto sto i Leposavic ali cute. Pa 95% glasaca ove Vlade isto tako misli i gledace da odbrane Lepoga. A dps boli uvo za Srebrenicu nego su tim pitanjem zeljeli da otkriju pravo lice Vlade i uspjeli su u tome.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Pa uspjeli su, makar što se mene tiče, da iznude vrhunski potez Vlade. Ne zato što mi Lepi bio nešto mrzan, nije, već zato što su smjenili čovjeka koji svojim izjavama podriva evropski put države i izaziva reagovanja EU, USA i pazi sad gensek. UNa.

Da imaš obraza pozdravio bi ovaj potez, ali ne ti guraš neku DPS gadnu priču, i to istog onog DPSa koji ima krvave ruke u odnosu na tvoj narod.

Vlada je očigledno na ovom primjeru pokazala da EU nema alternativu, što sa DPSom nikad nije bilo jer su oni i naglas pominjali druge opcije. Da su bili za EU ne bi imali, nakon Turske, najduži pregovarački proces.

Nadam se u pun mandat ove vlade, ako ovako nastave vidim nas pred vratima našeg cilja.

Još jednom. PUNA PODRŠKA!!!

Last edited by kimmi; 05-04-21 at 11:32.

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Ako bude opcija Šoć to bi bilo super rešenje..

Ja nešto mislim da će Dražen Medojević - win-win - DF glasa za smenu Leposavića, a postavlja se njihov advokat iz "državnog udara" za kojeg su prekukali što nije bio direktor policije

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

20. The Following User Says Thank You to institucija For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Evo kako je doslo do "pada" Leposavica posto vecina ne zna sastav Skupstine i koliki je uticaj politickih snaga u njoj te izjednacavaju Dritana sa "Crno na bijelo".

"CIVIS: Bez podrške Vladi ako se nastavi sa kršenjem Sporazuma

Upozorenja diplomata i javnih djelatnika upućenog Crnoj Gori, zbog stavova Vladinih zvaničnika o Srebrenici, ne doprinose jačanju njenog evropskog puta, navode iz Saveza građana CIVIS."

Cisto da podsjetim da Civis ima jednog poslanika u Skupstini.

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,194
    Thanked in
    474 Posts

Odluka Leposavića da ne da ostavku i da čeka da ga Skupština razriješi je kontra-usluga čovjeku koji ga je postavio za ministra: Krivokapiću. To samo govori koliki je Leposavić (ne)čovjek.
    Tako je,samo taj sto ga je postavio nije medju zivima.

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Ako bude opcija Šoć to bi bilo super rešenje..

Ja nešto mislim da će Dražen Medojević - win-win - DF glasa za smenu Leposavića, a postavlja se njihov advokat iz "državnog udara" za kojeg su prekukali što nije bio direktor policije

Tako je,jesu amateri,ali sig nece sebi dozvoliti da sa opozicijom izglasavaju ovakve stvari.
    Zato i stavih medojevica kao moguci izbor,koji garantuje win win.

Last edited by Sidewinder; 05-04-21 at 11:35.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

DF sigurno trlja ruke, ovo će im donijet glasova iz Krivokapićevog tabora.

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Tako je,jesu amateri,ali sig nece sebi dozvoliti da sa opozicijom izglasavaju ovakve stvari.
    Zato i stavih medojevica kao moguci izbor,koji garantuje win win.

Ništa, pratimo twitter nalog Meda i Pipuna...

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Mogao je da eskivira pitanje i lagano poentira, ali ne on je odlučio da se peca na DPS provokacije. I to istog DPSa koji je, dok je Leposavić bio dijete, slao gorivo ratnoj mašineriji Mladića i Karadžića.
    Samo ću se na ovo kratko osvrnuti.

"Poentirao" bi kada bi kao ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava javno, bez relativizacije i onog "ali", priznao da je u Srebrenici počinjen genocid u ime naroda kojem pripada i time skinuo bitnu hipoteku sa Vlade ili makar svog ministarstva.

Naravno, to se nikad neće desiti. Najveći je problem, kao što neko napisa gore, velika većina ove vlade, na čelu sa Krivokapićem, misli možda i gore po ovom pitanju nego Leposavić i da nije bilo ogromnog pritiska (prije svega međunarodnog) siguran sam da ne bi bilo nikakvih posljedica po njega.

Nije li tragično kad ministri i premijer maltene moraju da nekim eskivažama (kako ih ti savjetuješ) ukrivaju svoje prave ideološke i političke stavove i samo simuliraju civilizacijske i evropske vrijednosti da bi opstali na vlasti?
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    4,317
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post

Druze mi smo mafijaska divlja drzava. Mi ni za 100 godina ne mozemo da budemo koloijalni protektorat, to bi znacilo da smo kao Singapur ili Hong Kong.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Druze mi smo mafijaska divlja drzava. Mi ni za 100 godina ne mozemo da budemo koloijalni protektorat, to bi znacilo da smo kao Singapur ili Hong Kong.
    Friedrich Engels nas je nazvao "drumskim razbojnicima" u negativnom skoro rasističkom smislu. Mislim da nije bio daleko od istine. Prije nego li se ova priča o identitetu završi jedni ćemo drugima povadit oči. Nije nas je za džabe Sveti Petar Cetinjski kleo, no upravo zbog ubijanja medjusobnog. Kažu da Turci nijesu mogli da nas osvoje zbog nepristupačnog terena, nije zbog terena, no zbog civilizacijski nepristupačnih divljih ljudi, to nijedna policija nije mogla kontrolisat.

EDIT: Evo kažu da Demokrate neće glasati za smjenu Leposavića.
    Last edited by Presidente; 05-04-21 at 11:58.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Evo Vucicev tabloidni portal vec krenuo u ofanzivu.

https://borba.me/gori-fejsbuk-narod-...revario-narod/

Jos da njegove marionete dobiju radne naloge a gospoda mimeri vec fotosopiraju narucene parole pa da zapjevamo.

Pada zvezda padalica,
    Pada soko siva ptica,
    Pada osmeh sa mog lica
    I sneg pada pre Bozica...
    Last edited by Rodion Romanovich; 05-04-21 at 11:59.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Evo Vucicev tabloidni portal vec krenuo u ofanzivu.

https://borba.me/gori-fejsbuk-narod-...revario-narod/

Jos da njegove marionete dobiju radne naloge a gospoda mimeri vec fotosopiraju narucene parole pa da zapjevamo.

Pada zvezda padalica,
    Pada soko siva ptica,
    Pada osmeh sa mog lica
    I sneg pada pre Bozica...
    Bez obzira oće li oburdati vladu ili ne, DF-u odgovara da narodu zgade Krivokapića do maksimuma. Ono što je Daka Davidović trpio od DF-a se sprema Krivokapiću. Ko će koga ako neće svoj svoga.

P.S. Pljuni me ako Andrija Mandić ne radi za DPS (svjesno ili nesvjesno).
    Last edited by Presidente; 05-04-21 at 12:05.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Bez obzira oće li oburdati vladu ili ne, DF-u odgovara da narodu zgade Krivokapića do maksimuma. Ono što je Daka Davidović trpio od DF-a se sprema Krivokapiću. Ko će koga ako neće svoj svoga.
    Postavlja se pitanje jel ovaj narod zreo ili nije.

Ako jeste onda će prihvatiti da se u EU ne ulazi tako što nećeš poštovati presude međunarodnih sudova. Put nekakvog kurčenja ka međunardnoj zajednici je put zemalja otpadnica. Ako narod želi da insistira na takvim nekakvim idiotlucima onda ima da nas nema i neće biti sreće ođe nikad.

Ako je DFov uslov promjena skretanje udesno i ka nekakvim centrima moći istočno, ja za te promjene nisam.

Nekakav je društveni koncenzus bio postignut da nam je EU zajednički cilj. Taj zajednički cilj je jedino što nas može spasiti kao društvo, jer to je jedino oko čega smo (bili) saglasni u ogromnom procentu.

Ako neko misli da se tamo ide negiranjem međunarodnih sudova, taj nije baš dobro sa glavom. DF će da gura tu perfidnu antiEU priču umotanu u priču u nekakvoj nefer politici prema Srbima. Kome to nije jasno, ne vidi pored očiju.

Page 324 of 1249 FirstFirst ... 224274314320321322323324325326327328334374424824 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)