Odgledah Mickeya kod Petra. I utisak je da dečko odlično pliva, mada ga je Petar puštao da zapliva. Ukoliko bude gurao političku karijeru ne bi me čudilo da bude i premijer. Vrhunski je prodavac, na prvo gostovanje sam rekao prodao bi led Eskimima, a sebe bi vrlo lako prodao narodu uz jedan populizam koji nije seljana na koji smo navikli. Uz to više puta je naglasio kako "ne želi biti populista". Pa recimo instikt Vučića sa zapadnim šmekom umjesto Vučićevog pečenja zanata uz Voju Šešelja.
Izuzev "najboljeg budžeta u istoriji" što su obojica izjavili za svoje budžete, tu je i zajedničko nepsavanje od rada na polzu pučanstva. Kod Mickey i alergije.
Ostalo, ništa makar meni spektakularno. Nekoliko vađenja đe ga je Petar baš puštao da se izvuče.
Jedina info koju sam čuo je da nam Moodys vjerovatno neće spuštati rejting što je učinio S&P. Naravno, zahvaljujući njemu. Za neke od nas dosta dobra info.
Još jedna dobra stvar od njega je što je nafalio saradnike mada je puuuuuno rečenica počinjao sa Ja. Dobra stvar koju je naveo jeste da je njegov utisak da npr Uprava prihoda mnogo bolje radi sa istim ljudima od ranije samo novim menadžmentom. Jasno, trener može da digne tim. Nadam se da je u pravu.
Meni makar nije bio dosadan i nije uru i po kenjao "ko ti je ovo prije radio" nego se bavio sadašnjošću a i budućnošću. Demagogije tona, ali osvježenje. Eto, osvježilo![]()

.
Reply With Quote
Bookmarks