but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Gdje smo mi kao drustvo kad face kao Branislav Lecic moraju da siluju umjesto zene pod noge da mu se bacaju. Crni dani, crna sudbino, kukalo srpstvo ugašeno...![]()
γνῶθι σαὐτόν
Mogu mislit sto je onaj coek povalio zena, broja im se ne zna. Zgodan je bio namrtvo ka mlad, a i sad po stare dane ne mozes rec da se ne drzi fino.
Licno, cisto sumnjam da je silova, nego mu je prvo dala, pa sad oce preko njegovih ledja da izigrava zrtvu. Ukopa coeka.
Ka sto si reka, taj coek nema potrebu da siluje, i dan danas moze da otrese i zenu i djevojku koju oce.
Nije ovo bilo silovanje, druga je ovo neka igra bila, ubijedjen sam.
Koliko je pogresna percepija da siluje onaj koji "mora", nevezano za konkretan slucaj.
Zar je tesko zamisliti da neko ko je popularan i uspjesan u svom poslu, da ne ulazim u to da glumci imaju vecu sansu da budu egoisti, odjednom ne moze da prihvati da ga neko odbija, kad se vjerovatno citavog zivota ljudi guraju da budu sa njim u bilo kom kapacitetu.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
instagram najbolje otkriva sav kompleks naroda
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo, ne znam.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
starki imaš puno povjerenja u ove ođea mislim da nam nije ni upola loše koliko smo zaslužili. naravno, uvijek ima dobrih strana, samo nikako da one budu tamo đe im je i mjesto
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Uzima ova situacija svojeg maha za psihu kod dosta ljudi, uključujići i mene.
Imam prijatelja, nadimak mu je Njaka.
Upalim povremeno kanal ovog malog
https://youtube.com/c/Vesic
provalio sam se od smjeha kad je spomenuo druga - Sića.
Alo, S I Ć O.
tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Nadimak kojem sam se savio od smijeha, kad je drugu zazvonio telefon, zove ga drug i veli aj dodji na kafu, sjeli smo ja i Kiši (pritom to govori lik koji šuška).
Na moje pitanje kako je Kiši dobio nadimak, veli, vazda kad bi se igra fudbal oko zgrade, kad bi on izasa iz kuce pocelo bi da pada kisa i prekinula bi se igra.
Inace, Njaka je staklorezac.
Imao je druga i pomocnika kojem je nadimak bio Maluba.
Maluba je dobio nadimak na slican nacin poput pjevaca Tife.
Dok je Tifa kao mali za lokomotivu nedje izvalio "lokomoTifa", takodje, Maluba, kao mali, je dok se povela prica o brodovima umjesto "paluba" rekao "maluba".
Njaka i Maluba, mozete li zamisliti taj tandem![]()
tapatalk
Last edited by starwalker; 24-03-21 at 15:18.
A neka što ne bi prošlo danas, no će za jedno 2 godine udarit zabranu na emitovanje James Bond filmova sa Konerijem i Murom, proglasit ih silovateljima, šovinistima, rasistima itd itd.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
samo da još jednom čujem ja tamburaše s Dunava ..
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
Rio de Janeiro, Brazil
Тapatalk
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Outline be like
but the reality
tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks