Pa nece niko da izvrsi politicko samoubistvo,nece niko ni da sjedne sa njima jer moze samo da izgubi.
Eto im komite pa nek sa njima razgovaraju.
Sada su Demokrate u Nikšiću ono što je URA na državnom nivourazočarani glasači Demokrata jer se nisu nadali stvaranju SAO Nikšić, tako neka priča.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Pa nece niko da izvrsi politicko samoubistvo,nece niko ni da sjedne sa njima jer moze samo da izgubi.
Eto im komite pa nek sa njima razgovaraju.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ozbiljan problem u najavi.
https://m.cdm.me/drustvo/vandali-uni...-jul-plantaze/
https://m.cdm.me/drustvo/deljosaj-pl...i-stetocinama/
Riječ je o maslinama intezivnog uzgoja u fazi rodnosti, u koje je uložen veliki rad i trud zaposlenih u Plantažama
Je li trud zamjenika, zamjenika, zamjenika, zamjenika, zamjenika magacionera ili zamjenika, zamjenika, zamjenika fizickog radnika?
Par slomljenih stabala ne moze primaci steti koju su plantazama nanijeli ovi zamjenici gore i njihovi direktori, ali o tome cdm naravno ne pise.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Djeljosaj je nova vrsta manjinskog politicara, makar u CG. Sta god se desi ili je napad na Albanace, ili je njihov odbrambeni potez na koji su bili primorani. Evo sad je lomljenje maslina i razbijanje stakala odbrana urgozene nacije.
Ne vidim ozbiljan problem tu, samo ga treba ignorisati. On spada u one plamenove koje hrani svaka promaja a istinjaju kad ih ostavis da gore na miru.
E što radi RTCG, je li ovo realno.. Večeras Duško, juče Jefto, prekjuče Živković, sve u prime terminima. Ni dok je DPS bio ovo nisu radili.
Razumijem da ih čekaju smjene za koju nedjelju, pa žele da iskoriste to što mogu, ali ovakvo otvoreno promovisanje samo jedne političke grupacije je zaista nečuveno.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
cuveni RTCG direktor koji je napustio radio sa gubitkom od milion ,uzeo otpremninu , postao posle trange frange i direktor Atlas televizije sa 3k platom i gasenjem sijalica posle naprasno opet ga RTCG primi ko generalno dje uspjesno se bori sa gasenjem sijalica i nosenjem okovratnika ... kadar za pozeljet
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
https://www.vijesti.me/kolumne/52162...nijih-u-evropi
Otprilike sumirano 30godisnje lutanje i jasno definisane problematicne tacke
Dakle, nijesu stvoreni uslovi za kreiranje viška vrijednosti, već je vlast doživljavana kao diskreciono pravo da se vrši preraspodjela već postojećeg bogatstva, pri čemu je svaki novi krug preraspodjele značio i umanjenje „količine“ bogatstva. Snažne i nezavisne institucije bi u normalnim okolnostima bile brana od ovakvih zloupotreba političke moći, te stoga vlastodršci nijesu ni dozvoljavali da se konstituišu kao takve, već su mahom pretvarane u puke alatke za obračun sa političkim neistomišljenicima i rivalima.Tretiranje države kao plijena vlastodršca i svite koja ga okružuje proizvodi latentnu nestabilnost, jer znanje nije garancija uspjeha pojedinca, već je to mnogo više politička podobnost. Tako se sputava inovativnost, te stoga ni ekonomija ne može da ojača do mjere da porodi akumulaciju koja bi bila usmjerena na investicije.Posljedično, slaba ekonomija dovodi do toga da ni država kroz različite vidove poreza ne može da skupi novac koji bi joj bio dovoljan da servisira troškove, pa tako svake godine svjedočimo rebalansima, kroz koje se pokrivaju budžetski deficiti. Deficiti se nadomještaju novim zaduživanjem, čime se opterećenje servisiranja tekućih troškova samo prebacuje u budućnost.
@SKOJ
@Gagarin
Vi stvarno niste u toku?
Pa opet će da troše državne pare, jer TV Podgorica koju osniva glavni grad brzo startuje sa radom..
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 18-03-21 at 09:53.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Da je samo to dvoje super bi bilo. Nego izgleda da će nam AV iskakati sa svakog kanala. Čuće se za koju nedelju.
Znam za TV Podgorica, ali treba pretvoriti opštinsku televiziju u nacionalnu, treba izgraditi brend i reputaciju. Sa Sonjom Drobac i Tamarom Nikčević, ili već koje novinarske talente tu misle da zaposle, to će ići kao udarnički rad Ljuba Filipovića i Sava Kentere na izgradnji reputacije DFC.
A dobro to je ruglo da se premosti bez nacionalne pokrivenosti. Sad možda plaču što su IN utulili. Žao im bilo da doplate 500-1.000.000 u par loših godina. U pravu je SKOJ. Nisu naučili da plaćaju. Znam neke koji ni struju nisu plaćali no zivkali za otpis.
**** ga. Sad će se naučiti da plaćaju ili će propasti. Pa će im propasti puno više nego što su trebali da investiraju.
Kad god sam nešto dobio for free makar mi neko pomoga da unesem garnituru na nos bi mi izišlo. Ljudi najjeftinije je platiti. Neka uče...
Qq mene. Idem da mijenjam nick. Po cio dan se sa @SKOJ slažem. Da se pojavim sa novim nikom i da ga trolujem malo. Ovako nešto ne ide![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Brend mu ne treba, a ugovor uslovi klauzulom o zabrani konkurencije, što se obično radi za svako preuzimanje. Da raniji vlasnici ne smiju u taj biznis X godina.
Šizoja boli tuki, ne baca svoje pare. Ono što mi je fenomenalno je da ga Željko gazi po kolumnama, a ne štede ni drugi Vučića, a uvaljuju mu medij.
Mada kažu Vučić se za Kurir dobro isprsio tek kad mu je isti počeo po kičmi skakat. Lakše se tada odvojiti od tuđih para![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks