@beatnological, da da, sve je tako...ja sad citam sto sam napisala itamo pise "Svi znamo da antibiotici ne liječe" naravno da lijece, mislila sam da ne lijece VIRUS...to smo apsolvirali....ali sve ostalo sto se usput dok te virus napada a organizam sve svoje snage usmjeri da se odbrani od njega, navrani na tvoj organizam, moze da izazove veliku štetu...i zato je antibiotik tu da spasi ono usputno....ovaj kovid razara koliko kidise na "slaboga" domaćina, traži mu slabu tačku i to podmuklo, napadne pa se primiri dan dva, pa opet, pa opet malo skala pa nasrće....ko zna št sve ponese usput...imam osjećaj da je ovaj virus jako neotporan i neuporan u smislu da čim se neki malo jali organizam odupre, on odustane....prelazi tamo dje mu je bahaćenje dozvoljeno, đe naidje na slaboga domaćina....
Sve ovo pričam jer ja lezim u skoro pa jednom polozaju već 15.dan....i super mi je...ja normalna e mogu duze od 6 sati da lezim....a sad sam kao nepokretna vec 15 dana i prija mi....malo zaspem, malo budna...pa gledam neke serije ali sve isti polozaj...kad ujutro vidim onu djevojku sa infuzijom sunce me ogrije...i ne bole me ledja nista me ne ne boli...sad sam malo ustala da jedem i ponijela tanir u masinu kao da sam ne znam sto radila, jedva docekah u krevet da uselim...kad se vratimod dr kad idem na kontrolu, po par sati sam koma....prebrojavaćemo posle što je korona trajno ostetila
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks