Page 210 of 1249 FirstFirst ... 1101602002062072082092102112122132142202603107101210 ... LastLast
Results 5,226 to 5,250 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    nego razmisljam sta je dozivio ovaj moj univerzitet, da posle jednog Ljubise Stankovica, rektorsku stolicu zauzme ova svraka.

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
    mislio sam da će nova Vlada to riješiti na bolji način. da univerzitet krene naprijed kad ono međutim

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Sve je ispalo međutim. Tu i tamo bljesak, al' nakratko.

Za sve je kriv Đilas, čuj mene DPS.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Saruman View Post
    Sve je ispalo međutim. Tu i tamo bljesak, al' nakratko.

Za sve je kriv Đilas, čuj mene DPS.
    Nece biti onako kako se nadamo. Na srecu, nece biti ni onako kako se plasimo.

Hoce li novi rektor biti gori od analiticara plasticne deformacije tijela loptastog oblika? Iznimno dobre prijateljice Velikog Vodje? Prepravljaca djedove nadgrobne ploce?

Ko zna. Moja opklada je da gori tesko da moze biti, a za to koliko bolji - vidjecemo.

4. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    29 Posts

nego razmisljam sta je dozivio ovaj moj univerzitet, da posle jednog Ljubise Stankovica, rektorsku stolicu zauzme ova svraka.
    Vrati se pa procitaj opet vijest.
    Kad se neko smijeni zbog nesposobnosti, treba neko da se postavi kao V.D. (Vrsilac Duznosti) dok se po propisanoj proceduri ne postavi novi rektor.
    Ko zna, zna!
    Ko ne zna, naučiće!

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by SCHUMACHER View Post
    Kad se neko smijeni zbog nesposobnosti, treba neko da se postavi kao V.D. (Vrsilac Duznosti) dok se po propisanoj proceduri ne postavi novi rektor.
    Jasno mi je to. Valjda se ovaj laktao da ga imenuju kao VD. Da moze unucima nekad da prica kako je sjedio dje je Ljubisa sjedio. Slicno se i korov ponasa.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SCHUMACHER View Post
    Pa nijesu imalo koga drugog bez njega, zanimljivo

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Morala je na njega VD funkcija pasti jer u zdravom duhu zdravo tijelo, ovaj u zdravom tijelu zdrav duh, ovaj... jes neki zdravko sigurno...

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Ovako se , dragi moji , navlače glasovi. Ovako se ulazi u DPS glasače.

https://twitter.com/BecicAleksa/stat...410513924?s=19

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Jasno mi je to. Valjda se ovaj laktao da ga imenuju kao VD. Da moze unucima nekad da prica kako je sjedio dje je Ljubisa sjedio. Slicno se i korov ponasa.
    U svakom slučaju, po novom zakonu će, po prvi put, rektor biti izabran od strane 700 zaposlenih univerziteta, a ne postavljen sa strane.

11. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Divno je gledati twiter komite kako jecaju.
    Cudi me da niko ne obraca paznju na to da je neki od njih udarao kolima u vozilo ministarke. I to ocigledno vise puta.
    A ovamo su se iz koze iskaklo za pisaniju na FB, kako se osjecaju prepadnutim i ugrozenim
    Ima li interneta u sumu. Dobaca li telekom sa 4G jer ce vas rusi cipovati na 5G. Jeste li zrtvovali koga da primi vakcinu sa ruskim cipom pa da siri WiFi

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Evo odgledah noćas silu ovih političkih intervjua...
    Prvo Bratićeva...Meni se dopalo ovo što je ispričala, kako je ispričala, kako je objasnila. Em mi je resorna ministarka, em sam se prijatno iznenadila jer sve one medijske hajke koje su se ruku na srce podigle na osnovu baš grdnih istupa koje je imala na društvenim mrežama, međutim poštujem objasnjenja i afekat kao i sarkazam kojim je odreagovala na neke situacije...Neću se opuštati, ali sam drastično promijenila misljenje. Voljela bih da ova njena iskrenost, a mislim da joj je to dominantna karakterna osobina, ne postane oružje nekih političkih manipulatora. Mada nije ni ona naivna.

Ovaj Stajović (ili Stijović?!) kod Komnenića mi se dopao do momenta kad čuh da je iskuliirao te ribare 4 puta.....to mi se nije dopalo...ne mislim da treba i noću da radi, vjerujem da je prezauzet i da ima posla preko glave, ali ipak ne mogu izgleda oni istražiivat koliko su ovi mogli lopinjat Ali ipak, trebali su odgovoriti ribarima kratko, bukvalno u formi obične kurtoazne poruke, da su pročitali, da su upoznati, da rade na rjesavnju i da će ih pozvati čim dodje na red...a ne KULIRANJE! Čak me malo razočaralo jer mi ej nekako utisak da je sad samo bitno isčačkat afere i što prije pokupit koliko je eura ivanović dje potrošio...ada samo majku što je u biznis ubačio je dosta da nije ništa više činio...mada mu se mora priznati da mu ni spajdermen nije ravan...razudjen je bio časti mi

Dritan me je generalno razočarao prilično neobičnim nastupima iz par navrata...ne mogu mu konkretno naći zamjerku osim nekih prilično amaterskih nastupa i istupa zbog kojih što sam počela poprilično da sumnjam u njegov kapacitet.....ali to je zbilja subjektivni osjećaj i ne mora ništa da znači..,.,,sad ću da odgledam emisiju sa njim
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

14. The Following 2 Users Say Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    659
    Thanked in
    301 Posts

Kakvo rješenje za VD rektora...sjajno.

Pa šta ako je mrzitelj svega crnogorskog...makar je (upiši po želji)

Gleda čovjek da bude racionalan i dobronamjeran, i onda te opale s ovakvim imenovanjima...i tačno da se zahvališ Bogu na "partijskom zapošljavanju", đe im tri života trebaju da refrešuju kadar po dubini, i da instaliraju ovakve "eksperte".

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Obrnuto.

Katnic pusta ove balone da bi mogao da se zali da ga smjenjuju da sprijece njegove "efikasne istrage" tipa drzavni udar.
    Ja mislim da sam tako nešto i rekao, bar mi je bila namjera - da Katana gazi, ne bi li prikazao kako nova vlast oće da ga makne isključivo da bi zataškali ovu i slične afere... I čini mi se da je to djelovanje direktno usmjereno na međunarodnu zajednicu.

Meni izgleda kao dosta efikasan napad, tim prije što se Demokrate očajno brane...

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    I sto se tice toga, sudija cijeni dokaze za pokretanje istrage na osnovu tuzilackog ili policija/anb zahtjeva.
    Sad imas dva narativa. Katana je falsifikovao dokaze.
    Sudija se boji svog lada pa potpisuje bilo sta ako je protiv opozicionih partija.
    Jedno ili drugo. Ukoliko je prvo katnic moze da popije jos jednu krivicnu prijavu. Ukoliko je drugo, pa je sudija potpisao na osnovu papirica napisanog olovkom....
    Pa disciplinski postupak, suslenzija i ako se dokaze da je povrijedio cast sudijsje funkcije, a jeste....pa pa...
    Ne povatah konce za prvi dio posta, pa ga nisam ni quote-ovao, nešto oko dokumentacije i Katane...

A ja sam bio mnogo bliže čitavom pravosudnom sistemu nego vjerovatno bilo ko sa foruma... Strah sudije od tužioca još nisam vidio, niti sam za to čuo.

Elem, sudija postupa po principu slobodnog sudijskog uvjerenja, a za razliku od tužilaštva (po mom uvjerenju, propust u pisanju Ustava), apsolutno ne postoji alatka da prosta skupštinska većina (i pripadajuća joj izvršna vlast) kazni nekog random sudiju za postupanje u okviru njegovih nadležnosti. Druga grana vlasti, zaštićena Ustavom kao bijeli međedi. Piši propalo.

Ali na stranu tehnikalije, po reakcijama Krapa i ostatka ekipe se vidi kolko je sati... Ono, da se upiše bod za team Katana, i to je to.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    ....

Ja mislim da sam tako nešto i rekao, bar mi je bila namjera - da Katana gazi, ne bi li prikazao kako nova vlast oće da ga makne isključivo da bi zataškali ovu i slične afere... I čini mi se da je to djelovanje direktno usmjereno na međunarodnu zajednicu.

Meni izgleda kao dosta efikasan napad, tim prije što se Demokrate očajno brane.....
    Mislim da je Katniću bilo daleko bolje da je ćutao. Stranci bi ga podržavali, tj ne njega, već princip promjene tužioca u skladu sa normalnim postupkom

Na sreću, Katana je ortodoksni i nepatvoreni glupan, pa je morao izaći u javnost sa svim onim što se na Zapadu nikad ne radi. Nezakonito objavljivanje snimaka poslanika, izjava da je to direktno vezano za usvajanje zakona koji mu se ne sviđa, iznenadno pokretanje istrage o porodici tužioca koji vodi krivični postupak protiv njega.

Neće to potpuno promijeniti poziciju stranaca, ali im je sad puno jasnije zašto "Katnić mora da ode".

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    659
    Thanked in
    301 Posts

Nema tu ništa nezakonito, dobri moj SKOJ, makar su se toliko potrudili. Viđeh da su objavili i rešenje o skidanju stepena tajnosti, da preduprijede takve priče.

Čak neđe i imam razumijevanja za ovakav potez - bez ove objave, bilo bi "SDT nas proganja bez ikakvog osnova", municija za Demokrate. E evo ga, da se ne gradimo naivni, i plus u istom danu zahtjev za skidanje imuniteta Krapu i Ivanoviću, pa vi skidajte jednome, a kukumavčite za drugim... To će imati dobar odjek kod naših zapadnih partnera...

Uostalom, može li jasnije? Jedno te isto, 15ti put, a vi kako oćete

No dobro, Krapo se ne sjeća koje informacije su dobijali od specijalnog tužioca (možda je loš transkript, veli), Abaz se ne sjeća ko mu je nudio 21 milion, jbg; za to vrijeme policija maltretira jadnog Vladu Mandića i ostale SNS bitange, ne daju im da na miru sprovode kampanju u NK.

Alles in ordung...

18. The Following User Says Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Nema tu ništa nezakonito, dobri moj SKOJ, makar su se toliko potrudili. Viđeh da su objavili i rešenje o skidanju stepena tajnosti, da preduprijede takve priče.

Čak neđe i imam razumijevanja za ovakav potez - bez ove objave, bilo bi "SDT nas proganja bez ikakvog osnova", municija za Demokrate. E evo ga, da se ne gradimo naivni, i plus u istom danu zahtjev za skidanje imuniteta Krapu i Ivanoviću, pa vi skidajte jednome, a kukumavčite za drugim... To će imati dobar odjek kod naših zapadnih partnera...
    Uvodiš sad pet dodatnih priča. Ako se zadržimo na ovom Katnićevom potezu jasno je da je on bio idiotski. Kako god ga gledaš ne preporučuje Katnića zapadnim partnerima kao "profesionalnog tužioca od integriteta".

Vidio sam odluku o "skidanju stepena tajnosti", ali mi se ne čini da odlučuje samo tužilac može li u medije da ide sa snimcima mjera tajnog nadzora uzetim iz slučaja koje namjerava da pokrene pred sudom.

Na sreću, Katnić je budalčina prve kategorije koja sebi puca u nogu svaki put kad progovori ili učini nešto. Otkako su počeli da se pominju ovi zakoni niko nije dao više argumenata u njihovu korist od Katane.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

Bas da vidimo sledeceg tuzioca oce li imati kahonesa sa skaljarima i kavcanima
    I ovo za drzavni sigurno je nesto bilo tako da bi valjalo da se ohlade manda i knez

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,469
    Thanks Thanks Received 
    4,812
    Thanked in
    2,465 Posts

Mensecini da Katnic nije gluponi da kapira da je odlazeci. A ovo je vatromet za ispracaj, usput da pokaze zapadnim partnerima sa kime imaju posla. Covjek je drzao tri godine lika kod sebe za kojeg je znao da informise Demokrate, i vjerovatno Demokratama servirao preko njega ono sto pozeli. Vidi se da je radio u KOS.
    Sve u svemu ovo dodje kao jedan rolerkoster u pretposlednjoj epizodi neke sezone House of Cards. Malo tenzije orije finala sezone. A sezona ce se zavrsiti Katnicevim odlaskom i nekim medjunarodnim kompromisom kojim niko nece biti zadovoljan. Novoj vecini umjesto velikog servisa pravosudja i zakona koji su planirali vjerovatno ce se dozvoliti neki mali servis, ulje, filteri i sl. Ali nista kaisevi, motor. Kozmetika. Stara vecina ostaje bez Kate i dobija se neki dje malo cvikat. Ako se nadje neko dovoljno blesav da to prihvati a nije totalni amater.
    Jos samo da otkrijemo ko je Underwood.
    Fun fact: Katnic je razgovarao sa Krivokapicem. Sasvim slucajno isti dan podnosi ostavku Krivokapicev savjetnik Savovic, inace brat tuzioca Savovica.
    Greote kakav je Krivokapic naivcina. Tolika je naivcina da je on u mojim ocima Underwood nase serije

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

@Nije bitno... Znam da je samostalan i kako se skida. Zato i napisah ono.
    Da, moze se skinuti od strane Sudskog savjeta ukoliko prekrsi sudska pravila ili nije dostojan funkcije.
    Nije bas bijeli medjed. To sto je nama sudski savjet bio politicko tijelo, bar po mom licnom misljenju, je druga prica.
    Nemoj da pricamo o kredibilitetu tog savjeta, posto su polili x samara u javnosti.
    Od mandata medenice, preko neustavne odluke ustavnog suda(sama ta cinjenica je trebala da pocese sudski savjet) do onog samaranja predsjednika savjeta gospodje zvicer sa kandidatima za sudove.
    Tako da se moze svako malo pisati o njima i sta rade, nego je do sada to uglavnom naoadano kao uticaj na sud(sto naravno nije)
    To sto je Katana izbacio broj i kao skinuo oznaku tajnosti je samo medijski spin.
    Neka sad sud ili on isti, ako je skinuo oznaku tajnosti, pokaze javno sta pise u tom zahtjevu. A ne ovako... Pa da svi vidimo sta pise u tom zahtjevu i na osnovu cega ga trazi.
    Ovako je cista budalastina kao i ono izvodjenje dokaza o korupciji jer neko pita ima li dje na obali 20k kvadrata i da 12k kosta milion i po na osnovu procjene ovlascenog sudskog sluzbenika, sto vjestak mislim da jeste

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Mensecini da Katnic nije gluponi da kapira da je odlazeci. A ovo je vatromet za ispracaj, usput da pokaze zapadnim partnerima sa kime imaju posla. Covjek je drzao tri godine lika kod sebe za kojeg je znao da informise Demokrate, i vjerovatno Demokratama servirao preko njega ono sto pozeli. Vidi se da je radio u KOS.
    Sve u svemu ovo dodje kao jedan rolerkoster u pretposlednjoj epizodi neke sezone House of Cards. Malo tenzije orije finala sezone. A sezona ce se zavrsiti Katnicevim odlaskom i nekim medjunarodnim kompromisom kojim niko nece biti zadovoljan. Novoj vecini umjesto velikog servisa pravosudja i zakona koji su planirali vjerovatno ce se dozvoliti neki mali servis, ulje, filteri i sl. Ali nista kaisevi, motor. Kozmetika. Stara vecina ostaje bez Kate i dobija se neki dje malo cvikat. Ako se nadje neko dovoljno blesav da to prihvati a nije totalni amater.
    Jos samo da otkrijemo ko je Underwood.
    Fun fact: Katnic je razgovarao sa Krivokapicem. Sasvim slucajno isti dan podnosi ostavku Krivokapicev savjetnik Savovic, inace brat tuzioca Savovica.
    Greote kakav je Krivokapic naivcina. Tolika je naivcina da je on u mojim ocima Underwood nase serije

Ali zanimljivi niko da pomene koje je to i formacije davao specijalni tuzioc Savovic, i sta ima da saradjuje sa politickim partijama i da im daje informacije

Thanks Thanks Given 
    9,694
    Thanks Thanks Received 
    6,016
    Thanked in
    2,295 Posts

Možda jer nije davao nikakve info...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Moj @Gagarin, moj druze.
    Katnic je retard, koji je prespavao propast komunizma i prirucnik iz 48me.
    Mislim da je vrijeme predstavljanja DPS kao likova iz House of Cards sa planovima unutar planova, i taktikama 20 koraka unaprijed, proslo. Ne prolazi ni kod Baba Slavice koja jedino moze da gleda RTCG1.
    Ovo je ocajni potez covjeka koji je ostao u 50tim godinama proslog vijeka. I misli da ga twiter komuna podrzava jer je pametan, a ne samo neko ko ce kao Ljusa preci preko svega, i obraza i zdrave pameti, da bi pokazao svoju lojalnost.
    Nemoj da vrijedjamo zdravu pamet da je 200 eura sponzorstva neki dokaz, posebno iz onog razgovora.
    One mastarije o korupciji, tek to ne zavredjuje komentar. Ono ne prolazi ni kod ljudi koji se otiskom prsta potpisuju.
    Kao sto rekoh, to sto rezi twiter zajednica i dps mediji, ne znaci da vjeruju, vec da ce da prihvate svaku glupost samo da se kao prikaze svi smo mi isti.
    A Ivanovicu je trazio skidanje imuniteta tek kad je ukapirao da je napravio glupost i da je apsulutno svaka novina i politicar odreagovao
    Otprilike taktika koju Katnic moze da smisli
    Last edited by Hell Raiser; 13-02-21 at 08:26.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    U svakom slučaju, po novom zakonu će, po prvi put, rektor biti izabran od strane 700 zaposlenih univerziteta, a ne postavljen sa strane.
    Mislim da bi rektora trebalo da biraju profesori, jer je rektor jedan od njih. Nema logike da u glasanju za rektora ucestvuje tehnicko osoblje. Svaka cast cistacicama, one obavljaju castan posao. Nadam se da studenti vise nece ucestvovati u izboru rektora. Ne znam ima li to idje na svijet da studenti biraju rektora? Ostatak samoupravljanja?

Nijesam detaljno pratio pricu o smjeni Neikolica, ali po onom sto sam procitao izgleda da je smjena napravljena suprotno statutu. Koliko sam razumio, Senat je morao da bude konsultovan, a nije.

Ne znam ni Nikolica ni Bozovica. Utisak je da su oba birana po politickoj osnovi, ne po strucnosti. Tako mi autonomije univerziteta.

27. The Following User Says Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Možda jer nije davao nikakve info...
    A ne nego Demokrate pricaju na tel da im daje informacije da bi zavarali ove sto ih prisluskuju.
    A nemoj bas sad da i ti glumis Kostunicu kao demokrate.
    Ovaj juce kaze ne zna ko je sin od Savovica a onda danas da zna ali ga nije sreo. Sjutra ce biti da ga je sreo ali nije znao da je on

Thanks Thanks Given 
    7,469
    Thanks Thanks Received 
    4,812
    Thanked in
    2,465 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Moj @Gagarin, moj druze.
    Katnic je retard, koji je prespavao propast komunizma i prirucnik iz 48me.
    Mislim da je vrijeme predstavljanja DPS kao likova iz House of Cards sa planovima unutar planova, i taktikama 20 koraka unaprijed, proslo. Ne prolazi ni kod Baba Slavice koja jedino moze da gleda RTCG1.
    Ovo je ocajni potez covjeka koji je ostao u 50tim godinama proslog vijeka. I misli da ga twiter komuna podrzava jer je pametan, a ne samo neko ko ce kao Ljusa preci preko svega, i obraza i zdrave pameti, da bi pokazao svoju lojalnost.
    Nemoj da vrijedjamo zdravu pamet da je 200 eura sponzorstva neki dokaz, posebno iz onog razgovora.
    One mastarije o korupciji, tek to ne zavredjuje komentar. Ono ne prolazi ni kod ljudi koji se otiskom prsta potpisuju.
    Kao sto rekoh, to sto rezi twiter zajednica i dps mediji, ne znaci da vjeruju, vec da ce da prihvate svaku glupost samo da se kao prikaze svi smo mi isti.
    A Ivanovicu je trazio skidanje imuniteta tek kad je ukapirao da je napravio glupost i da je apsulutno svaka novina i politicar odreagovao
    Otprilike taktika koju Katnic moze da smisli
    Napisah li ja da je Underwood neko iz DPS ili neko drugi?
    Ajd procitaj pls jos jednom.
    Mada Krivokapicu nije tesko odje biti Underwood imajuci u vidu DPS u polurasulu dje svakako nikad nisu razmisljali potez unaprijed i sopstvene partnere amatere ciji diletantizam ozbiljno zabavlja. Kao Dritan i izjave oko 21 mln “mozda se neko salio”. Ili Front i Medo Qanon. Pa si medju njima Tesla.
    Zakoni ce se vjerovatno odloziti do misljenja Vk, a njeno misljenje je mali umjesto velikog servisa i to se prihvati, a prica se da si cudo napravio.
    I postavis nekoga dovoljno blesavog i neznavenog koji ne kapira sto ce ga snac ako sjedne na Katnicevo mjesto. Ili nekog Duning Krugera da se krimosima ceramide na kucu smiju kad se pojavi da ih hapsi. Posto se niko normalni nece toga dofacat.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ok, saznacemo vjerovatno, ali nemoj ni ti teorije zavjere. Katnic da pokaze strancima sa kim imaju posla. Jaooo, pa nemoj.
    Ono sto je slozio u onom dokumentu, pa glava me zaboljela.
    Pa pornic ima bolji zaplet od onoga, nemoj ono da branis.
    Mozda zna da mu je kolega imao kontakte sa Demokratama, definitivno mu je ego povrijedjen kad je podnio prijavu... Pa konstruise nekakvo sponzorstvo u kojem se vidi da Bogdanovic mora da objasnjava Krapovicu ko je Savovic.
    Zaplet iz pornica "komsinice imas li secer? Nemam? Nista onda dodji ovamo da te oderem"
    Prije cu povjerovati u ovu pricu, nego Katnicevu

Page 210 of 1249 FirstFirst ... 1101602002062072082092102112122132142202603107101210 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)