Па за телепортацију је мало и добијао ипак те феномене је требало боље платити.
Па за телепортацију је мало и добијао ипак те феномене је требало боље платити.
Steta sto ova emisija nije trajala duze ili u nekoliko dana, ali vise zelim ovog ministra odmornog da nastavi sa radom.
I da je trajala par dana opet se ne bi sve reklo a tek su zagrebali, bice tu jos emisija a tek posla.
Nego se bojim da se svi zajedno sa Petrom i majkom mu ne teleportuju tamo nedje u ljepsu i bolju zemlju, kako bi izbjegli nekakva saslusanja....
Nije mi dobro posle ove emisije...
koliko rekose da je Peśa kreditirao starmajku nasim parama? 2.7 miliona? Posle jos nekoliko... ja sam se pogubio posle ovih skoro 3 miliona...
sitno mi je bilo ono sto je za jedan dan obilazio po 7-8 drzava.
E kukala nam majka dje mi zivimo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
RTCG je rekla da ako su raspolozeni Ivanovic, Simovic i Stijovic da su oni spremni da organizuju tv debatu. Ocigledno je da ima neraspolozenih![]()
Niko da ne prokomentarise Ministra?
Svaka mu cast na smirenosti,a tek ovoliku papirologiju koju je donio, kapa do poda!!!
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Ministar je više puta ovdje hvaljen, uz Bojanića najuboitija puška u Vladi trenutno.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
A tek što je pisao biznis planove firmi koje su dobile kredit iz Abu Dabi fonda. Jedan od većih kriminalaca bivšeg režima, ako ne i najveći.
Ja sam ovde zakljucio da ste vi svi ljubomorni na Petra Ivanovica i njegovu majku.
Tačno znam kako će lagano da se odbrani za ove dnevnice, reći će da je za više putovanja uzeo odjednom dnevnice i svi srećni i zadovoljni.
A nema sto da znas da ce reci to jer je vjerovatno tako i bilo jer su oni to uzimali djuture i kad im padne na pamet.
Koliko je svega toga vec unisteno i sto ce se tek unistiti, ovo je sve sitno sto je ostavljeno. Jad
Koliko mi se cini nisu prikazani putni nalozi nego isplate.
Last edited by acs; 11-02-21 at 21:51.
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks