Da li banka ima neku posebnu proceduru ukoliko hocu da podignem oroceni novac prije isteka datuma do kada su orocena ili to mogu sve zavrsiti kratkom posjetom u banci?
Zavisi od visine primanja. Ako iznos rate za potencijalni stambeni kredit plus iznos rate kredita za koji si žirirala ne prelazi 50% plate, onda ne bi trebalo da bude problema. Možda nećeš dobiti neke povoljnije uslove, pod uslovom da banka pravi razliku između zaposlenih u firmama na A listi i onih ostalih. Najbolje će ti odgovoriti u samim bankama.
Da li banka ima neku posebnu proceduru ukoliko hocu da podignem oroceni novac prije isteka datuma do kada su orocena ili to mogu sve zavrsiti kratkom posjetom u banci?
Različito je od banke do banke. U principu iznosi do 10,000€ bi trebalo da mogu isti dan da isplate.
Nekad zavisi kakvo je stanje na šaletrima, recimo ako su taj dan bile penzije onda ti mogu reći da dođeš sjutra jer šalteri ne smiju da imaju previše gotovine jer su osigurani od pljačke do nekog iznosa.
Zavisi i naravno radiš li konverziju iz neke druge valute, ili ti umjesto eura trebaju dolari itd.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Procitaj ugovor. Zavisi od tipa stednje
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kako ti je @Sale rekao zavisi što ti piše u ugovoru. Kamata se obračunava dnevno, samo provjeri da li imaš pnale što ranije podižeš sredstva (ne bi trebalo ali isto pogledaj) na obračunati iznos kamate ti ide 9% poreza na kapitalnu dobit i prirez opštini (porez na porez) ako si iz Podgorice npr.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sinoc stize poruka 9e umanjen racun a nisam nista koristio karticu , tako da gasim racun jer ovo je previse
Gasi odma, nemoj ih pitati uopšte što je skinuto 9€...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Jesam 40e pa i nije neka provizija hahahah
Bolje ih je na kamatu uzet nego na tudji bankomat hahaahhaahah
Je li CKB banka u pitanju? Meni su isto tako uzeli 4.50e i to mi stigla poruka poslije deset dana nakon sto sam podigao novac na bankomatu Erste banke sa karticom Podgoricke banke sa kojom sam imao pravo podizanja gotovine cetiri puta mjesecno na bankomatima drugih banaka bez provizije..
Nisam znao sto je i pitao ih..
Takođe mi uzimaju proviziju na svaki priliv novca koji nije plata..
Ovaj novac su mi morali vratiti jer me nisu obavijestili da je ukinuta funkcija podizanja novca sa bankomata bez provizije..
Naravno, preci ću u drugu banku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam zatvorio racun , jer su nekorektni i nisu javili korisnicima iz podgoricke banke da se transakcija naplacuje 4.5e sa drugog bankomata tako posle dugo godina sam ih napustio. I da ckb banka je u pitanju
Koji je broj Nlb banke da se izbjegne dranje racuna preko onog specijalnog 19888? 020 402 000 ne radi vise, skoro mjesec dana.
Piši im email.
Kako rijesiti problem placanja karticom preko interneta, da mi ne stize kod (broj) na telefon, za potvrdu porudzbine ? Necu biti na mrezu na telefon koji mi je registrovan u banku (znam da mogu da dam neciji drugo broj telefona, ali ne radi mi se to). Ckb je banka u pitanju, rekli su mi da oni ne mogu da ukinu taj kod, da to zavisi od sajta do sajta, ima li rjesenja ?
To je sigurnosna zastita ili da ostavis nekom tel da ti javi ili ako si van cg da aktiviras roming
Sent from my LIO-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Masu klijenata mi se žali da imaju problem sa CKB bankom, tranziciju sa SOGE su baš očajno izveli.
dovoljno je vidjeti one sramne redove ispred njihovih poslovnica, kolone ljudi svaki dan...
Postpaid ili prepaid moze besplatno da primi sms u roamingu. Jedino ako ces biti u zoni bez GSM (brod...)?
Ne znam da li neka banka u CG ima ovako nesto https://www.bancaintesa.rs/stanovnis...ervis.875.html
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Gdje otvoriti racun za stednju ( bez orocavanja), u NLB su mi rekli da moram prvo donjeti novac koji zelim da stedim a prije toga ne mogu da otvore.racun ....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks