Page 204 of 1249 FirstFirst ... 1041541942002012022032042052062072082142543047041204 ... LastLast
Results 5,076 to 5,100 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    ...I, da se razumijemo, ja nisam Stara Vlast, i bar polovinom sam Srbin, i ne mislim da je ta tema nešto više od još jednog dokaza pukog diletantizma dotičnog superstara, ali para uši buka kojom se danas ođe to oće prefarbat u što drugo.
    Diletantizam tog tipa ne treba zaista predstavljati kao nesto posebno. I stara, ustaljena vlast je desetinama puta placala racune i gostila razne prevarante. Razlika je a) Abazovic je nov pa tesko da mu je cudo i b) popeke je platila URA a ne, kao sto je dosad bio slucaj, budzet ministarstva za rude i gubljenje vremena.

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,605
    Thanked in
    2,768 Posts

I, da, sve zaboravljam da pitam, ima li slučajno ko da mi pojasni ođe kako država Crna Gora može držat nekog državljanina USA u apsanu?

Ozbiljno pitam, nije sprdnja
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

I, da, sve zaboravljam da pitam, ima li slučajno ko da mi pojasni ođe kako država Crna Gora može držat nekog državljanina USA u apsanu?

Ozbiljno pitam, nije sprdnja
    Lako. Napravi bilo kakav prekrsaj ili krivicno djelo za koje CG gradjanin ide u aps i zavrsices i ti kao US gradjanin.

Eventualno, ako budes osudjen, mozes da trazis da odlezis kaznu u americkom zatvoru, mada se ne sjecam imamo li taj sporazum potpisan sa USA.

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,605
    Thanked in
    2,768 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Diletantizam tog tipa ne treba zaista predstavljati kao nesto posebno. I stara, ustaljena vlast je desetinama puta placala racune i gostila razne prevarante. Razlika je a) Abazovic je nov pa tesko da mu je cudo i b) popeke je platila URA a ne, kao sto je dosad bio slucaj, budzet ministarstva za rude i gubljenje vremena.
    Na nekoga sa tvojim forumskim imenom nema šanse da puštim jezik ikad, iz čistog poštovanja

Račune jednako plaćamo ti i ja i svi ostali, čoek je potpreshjednik Vlade, a ne preshjednik URE. A specijalizacija mu je da budemo bezbjedni i zaštićeni.

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,605
    Thanked in
    2,768 Posts

Lako. Napravi bilo kakav prekrsaj ili krivicno djelo za koje CG gradjanin ide u aps i zavrsices i ti kao US gradjanin.

Eventualno, ako budes osudjen, mozes da trazis da odlezis kaznu u americkom zatvoru, mada se ne sjecam imamo li taj sporazum potpisan sa USA.
    Mhm, ja mislio nekako drugačije, zato i pitam

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Na nekoga sa tvojim forumskim imenom nema šanse da puštim jezik ikad, iz čistog poštovanja

Račune jednako plaćamo ti i ja i svi ostali, čoek je potpreshjednik Vlade, a ne preshjednik URE. A specijalizacija mu je da budemo bezbjedni i zaštićeni.
    Ako je saradnja sa tim prevarantom bila partijska onda je red da partija placa. Jedno je ako partija ispadne glupa, drugo je ako krsi zakon placajuci ga iz budzeta ministarstva, kao sto je dosad bio slucaj.

Glup covjek, pa i ministar, smije da ispadne. Da krsi zakon ne smije.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Mhm, ja mislio nekako drugačije, zato i pitam
    Drugacije je za ljude koji imaju diplomatski pasos, ali za ovog Simijanovica se i dalje ne zna da li ga je imao ili ne.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Mislim da je Crna Gora davno potpisala sporazum sa Amerikom da će se američkim vojnicima ako prekrše zakon u Crnoj Gori suditi u Americi. Ne znam da li se to odnosi na ostale američke građane ili samo na američke vojnike.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Mislim da je za te autogolove, tebe i većinu nikova koji ubiše danas ovuda sa dokazivanjem koliko je to jedna splačinarska izmišljotina protiv Nove Vlasti i/ili Srba, ponajbolje demantovao Dritan Abazović koji je ispisao gomilu dopisa i preduzeo sve da istraži kako je moglo doć do toga da ovaj ipak nije diplomata.

I, da se razumijemo, ja nisam Stara Vlast, i bar polovinom sam Srbin, i ne mislim da je ta tema nešto više od još jednog dokaza pukog diletantizma dotičnog superstara, ali para uši buka kojom se danas ođe to oće prefarbat u što drugo.
    A šta ako dotični i nije diplomata?
    Koja je poenta priče?
    Visoki funkcioneri mogu piti dojč samo sa diplomatama?

Čovek je par puta noćio u hotelu na račun stranke. Nije da mu se dalo državljanstvo (već ga ima koliko sam shvatio) niti neki milionski posao na račun države...

Priča je splačina jer se po silu boga od ničeg pokušava napraviti nešto, u cilju diskreditacije aktuelne vlasti. A pogotovo je splačinasto što u tome učestvuje policija u saradnji sa odredjenim medijima, kršeći pri tom niz zakonskih normi.

Thanks Thanks Given 
    7,411
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Ljudi sve ok, nikakav problem, malo su ispali blese, platio stranacki budzet. Zaboravice se za dva dana.
    Malcice je problematicno sto je Abazovic nadlezan za razne nase UDBE, pa kad kiksa na tom polju bude malo vise scenskih efekata i verbalne pirotehnike.
    Mene samo zanima za koliko je ovaj brat uradio Daku. URA je priznala da je kiksala hotelski smjestaj.
    Neki zapadni diplomata ga preporucuo URI. Ko li ga je preporucio Daki, dje ga uapsise. Po Dakinoj vokaciji bice neki istocni diplomata
    Evo nam prilika da se zabavljamo i ja sam tako zaista pokrenuo svu pricu.
    No ste vi drage kolege partibrejkeri pa sve ozbiljno shvatate

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by ćepanica View Post
    Mislim da je Crna Gora davno potpisala sporazum sa Amerikom da će se američkim vojnicima ako prekrše zakon u Crnoj Gori suditi u Americi. Ne znam da li se to odnosi na ostale američke građane ili samo na američke vojnike.
    Mislim da se ro ne odnosi na klasicne prekrsaje i krivicna djela. To uglavnom zavrsava ambasada i vojni sud.
    Ovo se odnosi na krsenje zenevske konvencije, tj da se americki vojnici ili "diplomate" citaj CIA/NSA ne izrucuju Medjunarodnom sudu po tuzbama drugih drzava.
    Ostalo je sve drzavna diplomatija

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Ne smijem da tvrdim, ali mislim da nije samo to u pitanju nego da se odnosi i na obična krivična djela. To što si ti naveo odnosi se na djela počinjena u ratnim okolnostima, ali sjećam se da je i kod nas priča bila da američki vojnici znaju da urade svakakve stvari dok su stacionirani u stranim državama u kojima nema nikakvih ratnih aktivnosti pa se kritikovala Crna Gora što je potpisala takav sporazum. Mislim da se pominjalo i silovanje kao jedno od krivičnih djela zbog kojeg ne bismo mogli da gonimo američke vojnike. Vjerovatno ima na forumu ljudi koji tačno znaju kakav je taj sporazum.

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,605
    Thanked in
    2,768 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    A šta ako dotični i nije diplomata?
    Koja je poenta priče?
    Visoki funkcioneri mogu piti dojč samo sa diplomatama?

Čovek je par puta noćio u hotelu na račun stranke. Nije da mu se dalo državljanstvo (već ga ima koliko sam shvatio) niti neki milionski posao na račun države...

Priča je splačina jer se po silu boga od ničeg pokušava napraviti nešto, u cilju diskreditacije aktuelne vlasti. A pogotovo je splačinasto što u tome učestvuje policija u saradnji sa odredjenim medijima, kršeći pri tom niz zakonskih normi.
    Druže, nemoj to toliko OZBILJNO shvatat. Jer, da smo mi zbilja kakva OZBILJNA zemlja, ne daj bože ko recimo Amerika, sekretar za nacionalnu bezbijednost koji je primio i gostio stranog diplomatu, koji nije diplomata, da radi nešto ne zna se što, bi shjutra ujutro imao jednu jedinu dilemu-
    treba li samo da potpiše ostavku, ili da sprema advokata. U zavisnosti od toga što je dotični činio, i je li se, možda, slično ko u bližoj prošlosti, miješao u američke izbore.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ozbiljna država i Crna Gora nikako ne idu zajedno
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

https://m.cdm.me/politika/picula-nov...m-eu-i-nato-a/

Kad smo kod ozbiljne vlade evo jos par šamara 🤣🤣

https://www.vijesti.me/vijesti/politika/511593/radulovic-prihvatanje-nove-metodologije-jasan-signal-evropskim-partnerima-da-smo-spremni-za-finalizaciju-pregovora

Izrazivši zabrinutost zbog izostanka konsultacija i dijaloga sa evropskim partnerima oko najavljenih promjena Zakona o tužilaštvu, izrazila je nadu da će Crna Gora nastaviti započete reformske procese u cilju što skorijeg članstva u EU.
    Last edited by lepetanac; 11-02-21 at 17:32.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

I Duško Marković je isto ovako

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post

I Duško Marković je isto ovako

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Pa dobro, znamo kome se podnosi raport

Deutschland über alles.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Sto Angela nema crnogorsku zastavu iza sebe ili bolje reci sto ce Zdravku njemacka iza njega?

Last edited by Rodion Romanovich; 11-02-21 at 18:17.

19. The Following User Says Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Druže, nemoj to toliko OZBILJNO shvatat. Jer, da smo mi zbilja kakva OZBILJNA zemlja, ne daj bože ko recimo Amerika, sekretar za nacionalnu bezbijednost koji je primio i gostio stranog diplomatu, koji nije diplomata, da radi nešto ne zna se što, bi shjutra ujutro imao jednu jedinu dilemu-
    treba li samo da potpiše ostavku, ili da sprema advokata. U zavisnosti od toga što je dotični činio, i je li se, možda, slično ko u bližoj prošlosti, miješao u američke izbore.
    Treba praviti razliku izmedju zvaničnih susreta i onih neformalnih.

I drugo, nigde ne piše da je Abazović uopšte bio potpredsednik vlade kad se sastao sa dotičnim.
    Šta više, ja sam razumeo da je to negde u oktobru bilo.

21. The Following User Says Thank You to Dača For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

https://www.cdm.me/politika/vucurovi...-a-u-proslost/

ne kapira ovaj da zvaničnici iz EU nisu toliko ograničeni kao on pa da ljude gledaju prema tome kako se ko piše. u svakom slučaju, DF opet radi sve da Vladi oteža posao
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    https://www.cdm.me/politika/vucurovi...-a-u-proslost/

ne kapira ovaj da zvaničnici iz EU nisu toliko ograničeni kao on pa da ljude gledaju prema tome kako se ko piše. u svakom slučaju, DF opet radi sve da Vladi oteža posao
    Ja mogu da se kladim da je Jelko Kacin bio na platnom spisku DPS-a koliko je agitovao za njih i dolazio pred mnoge izbore da im bude vjetar u leđa, tako da i među zvaničnicima EU ima mnogo gadluka i ograničenosti, a i nije im strano da budu podmazani od korumpiranih vlada.

24. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    ...
    Mene samo zanima za koliko je ovaj brat uradio Daku. URA je priznala da je kiksala hotelski smjestaj....
    Svako ima svoje prioritete

Tebe zanimaju ogovaranja, a mene zanima ko u policiji krsi zakon pustajuci licna dokumenta neokrivljenog gradjanina u medije.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Tebe zanimaju ogovaranja, a mene zanima ko u policiji krsi zakon pustajuci licna dokumenta neokrivljenog gradjanina u medije.
    Tebe zanima kako je pobjeda to saznala a ne sto je potpredsjednik vlade zaduzen za bezbednost bio u razgovorima sa prevarantom hahah

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Tebe zanima kako je pobjeda to saznala a ne sto je potpredsjednik vlade zaduzen za bezbednost bio u razgovorima sa prevarantom hahah
    Ako je krsio zakon svakako me zanima. Ali posto ocigledno nije onda je mnogo interesantnije to sto je neko u policiji prekrsio zakon pustajuci povjerljive podatke u medije.

A ne bi ti vjerovao sa koliko prevaranata svakog dana razgovara potpredsjednik vlade To mu je posao, nedavno se sreo i sa predsjednikom Djukanovicem.

28. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,411
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Mislim da bi bilo zdravo da prvo sebe i svoje stavove doživljavamo malo manje ozbiljno, a onda i ove na vlast, ma koji bili.
    Tako da meni ostaje zdravo interesovanje koliko je ovaj Indijanac ošurio Daku, mada isti nije naivan. Moguće da je do hapšenja došlo taman dan prije nego je Daka trebao da plati nešto dotičnome. To bi bila komedija.
    Najbolje da se crnjačim ko je dostavio Pobjedi scan dokumenata nekoga Smiljanovićai hotelske račune. A nije da me ne zanima, više u smislu ko ga smještao Dritanu. Obično ti ga tako šukne neko za koga misliš da ti je saveznik.

Page 204 of 1249 FirstFirst ... 1041541942002012022032042052062072082142543047041204 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)