Potvrdu ove informacije CdM je tražio od direktorice Kliničkog centra Ljiljane Radulović, ali odgovor iz Kliničkog centra nijesmo dobili.
Samo transparentno rade nece kao DPS
Izgleda da nam je baš nastao haos sa Covid. Mada, moguće da CDM ipak laže, jer toga nema na Vijesti.
https://www.cdm.me/drustvo/alarmantn...vinic-bojovic/
Vakcina nemamo, ali izuzev što primjenjujemo švedski model za pandemiju, mogli bi i tanzanijski za vakcine. A neđe bi odgovarao ovim novim trendovima
https://www.021.rs/story/Info/Region...ju-u-Boga.html
Ja se čudim kako smo i do sad izdržali.
Tek će da se vide posljedice ove muke, možete misliti koliko rakova i ostalih boleština se razvilo jer se nije na vrijeme pošlo na pregled.
Nidje nisam rekao da je koruptivna, zaro sam i stavio navodnike. Ne dokazujes je li koruptivna, vec da li je u skladu sa zakonom, a to najcesce nije. Ima tu milion stavki od kolicine vode, uticaja na biodiverzitet i stanovnistvo.
Dozvole su dobijane jer su rijeke predstavljame kao mrtve i loseg kvaliteta. Otprilike kao da stavis MHE na usce morace u skadarsko. I da niko ne zivi tamo.
E tako je se lagano dobijao papir i sve bilo po zakonu.
Izvedes novu komisiju, odradis novu studiju kako treba i onda zahtjevas da se postuje zakon. Nisam rekao da je jednostavno, vec da se moze. Gradjanska parnica ne odlaze izvrsenje koliko je meni poznato.
Pa neka investitori dovedu vjestake koji ce im potvrditi da su rijeke zamucene i mrtve.
I da ti kazem kako se inace radilo.
Uzimao se uzorak na bujicnom toku kada te rijeke nose lisce i zemlju uz svoj tok.
Nije to tesko, samo je dug proces. Godinu ili dvije... A to je problem svih u CG izgleda. Nestrpljivost
Evo "covjek" da ga tako nazovem napada bivsu vlast da je krila podatke a ja pouzdano znam da se jedna informacija salje iz DZ Tivat a druga se objavi medijski ovih dana. Ni polovina od poslatih, transparentno kao sto je nova vlast obecala. Dok svi ne pocrkamo
https://m.cdm.me/drustvo/danilo-joki...lja-podgorica/
Opet nema partijskog zaposljavanja, opet te ce odje muk od strumfova da nastane
Ubij me ako ti procitas ista od onoga na sta odgovaras. Vozila. Vozila.
A vec sam vise puta rekao da se partijskim zaposljavanjima treba suprotstavljati na svakom koraku, ali ako ova vlada uspije da ih smanji sa DPSovih 100% na negdje 20% ja cu biti vise nego zadovoljan.
Da vidim taj link, nije emisija nestala. Znam da su rekli da ce da prodaju Majbah i to su uradili. Znam da su rekli da ce da prodaju veci dio voznog parka, i to se priprema.
Nikad nisam cuo da je iko od njih obecavao cime ce doci na posao (mada se ovdje ne radi o dolasku na posao vec o putovanju u drugu opstinu). Nije ta izjava sigurno interna tajna, samo mi ovdje postuj citat.
Matematika ti je malo cudna. Posto je DPS imao nekih 20.000 partijski zaposlenih ljudi, onda je 99% od toga 19.800.
Posto su ovi dosad zaposlili partijski nekih, ako zakljucujemo po medijima, mozda 20-50 ljudi, to je 0,1% do 0,2% onoga sto je DPS zaposlio. Ako do kraja mandata ostanu ispod 20% (tj ispod 4.000 partijskih zaposljavanja) to bi morao biti uspjeh, zar ne? Pet puta smanjiti partijsko zaposljavanje nije uopste los rezultat.
Ako me pamcenje dobro sluzi dva majbaha je kupio ANB i dao na koriscenje Vladi i Predsjedniku. Vlada je valjda svoj vratila dok je ovaj jedan valjda i dalje na koristenje Predsjedniku CG. Oni su cini mi se i dalje vlasnistvo CG. Mozemo diskutovati o njihovoj kupovini i kritikovati taj potez ali njihova prodaja bi mi bila cista glupost i veca dara nego mjera. Treba ih garazirati i sacuvati za reprezentaciju.
Isto tako je glupost i neiskustvo sva prica o prodaji i nekoristenju sluzbenih vozila jer svakako nece pjeske ici na posao kao ni obilaziti gradove biciklom. To su neke tehnicke radnje, smanjis koristenje na mjeru moguceg i ogranicih njihovu upotrebu van radnog vremena obicnim sluzbenicima i ostalima kojima po funkciji to pripada dok celnicima Vlade oni moraju biti 24h dostupna.
Last edited by Rodion Romanovich; 09-02-21 at 12:35.
A obicni sluzbenici trebaju da imaju sluzbeno auto zasto?
Najbolje i tebi jednog Majbaha da zaduzimo.
Forever young, i want to be forever young
Pa to. Sto ce kuririma, dostavljacima vozila nek pjeske cijepaju. Sto ce i inspektorima, komisijama!? Sto imaju ovi sluzbenici za upravne djelatnosti isto da se voze, nek to vuca sa biciklima, molim lijepo. Ovi iz likvidatura i sektora za naplatu nek banke obilaze pjeske inace je Podgorica mala... I ovi oko sredjivanja birackog spiska, ne!!! Ne priznajemo nijednu rabotu ako se sluzbenim vozilom zavrsi. To bi ja u novi zakon unio. Koliko vi nemate pojma o poslovima koje obavlja drzava prosto je zabrinjavajuce.
Sve je ok, neka imaju vozača i obezbijeđenje ali:
1. Prisjetimo se cinično demagogije i dolaska prvi dan taksijem kao promjene ponašanja, jer, jel'te mi smo drugačiji.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...sjednicu-vlade
I legendarnog priloga TV Vijesti kad je Krivokapić dobio obezbjeđenje kako to nije isto kao kod političara DPS jer njega obezbjeđenje neće čuvati od naroda))
2. Koliko bahato krme moraš da budeš da se sa nekoliko kola popneš na trotoar u rodni grad da narod ne može proći. Pogledaj još jednom.
https://www.cdm.me/politika/abazovic...enim-vozilima/
Za manje od ovoga se na ovom forumu kačila slika na PDF Degenerici...
Sjedio sam nekad sa čovjekom koji je imao pratnju i znaš kako je funkcionisalo? Dovezu ga i ostave sa obezbjeđenjem. Kola se pokupe. Pet ili deset minuta prije kretanja signalizira im da se kreće i javi se da se dovezu kola. Ne pere se po trotoaru.
Ali očigledno tada nisi izliječio kompleks prihvatanja tvog uspjeha u rodnom gradu.
Last edited by Gagarin; 09-02-21 at 13:15.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-posalje-kadar
Nije do vlade i ministarke, sve je to DPS kriv i NKT
Znaci nista od nekakve izjave?
Izvlaciti nekakve imlpikacije iz toga sto su prvog dana dosli taksijem je, mislim, stvarno nekorektno. Mozda im nisu bila jos odobrena kola, mozda i danas dolaze taksijem a van Pg idu sluzbenim kolima. Reci "obecali su" ... nesto... da ce se voziti biciklom ili sta li, a onda umjesto citiranja obecanja reci da je implicirano nesto time sto su dosli taksijem je... cudan nacin pristupanja cinjenicama.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks