Код посла са Италијанима смо имали више среће него памети.И као што сам раније рекао, надам се да никоме више на памет неће пасти убер идиотска идеја да продаје најважније државно предузеће/а, или његове дјелове.
Надам се да ће се изнаћи начин и да се откупи контејнерски у луку, и да такве лудости такође никоме падати на памет неће.
Не бих се сложио са Бојанићем да треба приватизовати жељезнице (ваљда превоз), већ их треба, ако то европски закони дозвољавају концентрисати на два предузећа, превоз и инфраструктура и држати у државном власништву.
Такође нисам увјерен у потребу постојања националне авио компаније, али ајде да кажем да о томе не знам довољно.
Што се тиче овог дјечијег додатка, то је глупост, као и она накнада за мајке.Нама требају социјални картони и да се тачно зна ко је у стању социјалне потребе а ко није.Једино као неко привремено ријешење до израде социјалних картона, али ништа дугорчно, као оне неуставне накнаде за мајке.
Такође као неко ко муку мучи да одржи ликвидност у овим годинама кризе занима ме што ће Влада преузети по питању сузбијања сиве економије и нелојалне конкуренције.За сад су на истом путу као и стара.
Почех од једног заврших на другом али нека стоји ту.
Last edited by BAR; 07-02-21 at 19:37.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bookmarks