Ja sam prije neki dan prijavljivao problem, i u call centru kazu znaju, ali ne mogu nista da urade, problem je 'generalni', i ne znaju kad ce rijesiti... Srecom posle par sati dodje normalno
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Koji sam maler, ja kupio telefon preko njih.
Mada, kakve mi vajde da raskinem, evo viđeh pola Budve nema signal na Telekomu, skoro mjesec dana. A Telemach nema pokrivenost u mojoj ulici, tako da...
P.S. Evo već nekoliko sati ne rade ni net ni tv. Prijavio, niko ne zove niti šta radi po tom pitanju...
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ja sam prije neki dan prijavljivao problem, i u call centru kazu znaju, ali ne mogu nista da urade, problem je 'generalni', i ne znaju kad ce rijesiti... Srecom posle par sati dodje normalno
šta im ovo znači, sve živo poskupljuju... minimalnu dopunu, ponovno uključenje.. ko hoće, ima rok do 15.03 da raskine..
plaćaju li se ovdje kakvi penali ako dvogodišnji ugovor nije ni do pola došao
Ne placa se nista osim ako si na rate nesto. Uzeo, to moras izmiriti prije raskida
Rate i pretplate.
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
Pretplate ne placas, rate mozes odjednom
Meni je ugovor na dvije godine, od čega prvih godinu plaćam 2e čini mi se, dok drugu godinu po punoj cijeni. E ta prva godina ističe krajem ovog mjeseca. Tako da mi ovo dođe odlično.Nekad i ja njih da zakinem za koji euro. Mada me ne bi iznenadilo da nekako probaju da mi ne dozvole.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
ali oni znaju da naplate neku stetu radi raskida ugovora iako je radi raskid raid tehničkih nedostatka uslova ili nepovoljnijih uslova. tipa 150 eura
znam ja svoja prava nego oni tako drže u sistemu. jednom sam se selio, prije par godina, iz zgrade maksima, kod lide kod sportskog. i nije bilo tehničkih uslova na novoj lokaciji a nisam uspijevao ubijediti komsije da dozvole dase uvede mtel.
i sta cu, trazio raskid. išao sam bar 5 puta u poslovnicu i kad su mi dozvolili, posle mjesec dana stize to od 150 eura. posle su kao ponistili ali skoro kad sam se opet preselio i uveo kablovsku radi arena, saznah da dugovanje u sistemu stoji. i preko nekog prijatelja sam jurio da poniste, srecom sacuvah dokumentaciju
Last edited by arlekino; 05-02-21 at 17:47.
tom greškom ti može operater poslat izvršitelja
svakako. može li mi neko reći, ako sam na pola ugovora, malo manje, da li na osnovu ovih novih nepovoljnih uslova, mogu da tražim raskid bez naknade..ili ima neka fora
Ne pratim tu temu. I ovu pratim čisto jer radim u Mtel, pa mi je zbog tog razloga interesantna. I svaka kompanija brani svoj interes, kao što svaki građanin treba da brani svoj interes. I naravno da se kao građani moramo boriti za svoj interes, jer kompanije sigurno neće.
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks