Originally Posted by
night_silence
Pa i DPS je odbio respiratore iz istog razloga kao i sada nova vlast vakcine ... gotovo da ne postoji glupost koju neka vlast može da napravi a da DPS već to nije uradio ... možda oni znaju nešto što mi ne znamo pa se ponašaju na ovaj način ...
da sumiramo , platimo respiratore Srbiji ona nam ih ne isporuci onda kad se digla buka u Srbiji pred izbore Vucic odluci da nas casti respiratire koje smo mi vec platili.
da sve to zanemarimo, ajmo ovako.
jel u i jednom momentu kod nas falilo raspiratora da mozes reci , Djoko Djokic je umro jer nije blo respiratora u CG a Srbija nam ih dzabe nudila.
da mi imamo vakcina u CG pa da da kazes jbs Statisove pare ne trebaju nam niti njegove vakcine ali mi nemamo ni jednu jedinu u C i svaki dan se neko mozda raboli zbog toga.
sjutra neko tvoj ili moj strada zbog toga , ali tebi je vaznije da odbranis nesto sto je nenormalno jer je to potez ove vlade nego da gledas realno i osudis sto je lose.
i opet se ponavljate kao sto puta do sada, to je DPS radio sto ne bi i mi.
DPS kupuje licne karte krenu apostoli to da rade necete osuditi jer je to DPS radio.
DPS kro i otimao krenu ovi ali to je DPS radio.
DPS zaposljava po partijsko liniji i svi se strumfovi protiv toga bore kad krene to da radi vlada apostola odgovor pa to je DPS radio.
tako se i ova vlada ponasa .
nova apostolka zdravstva umjesto da se brine o zdravlju ljudi ona gleda sta je Hrapovic radio ili sta nije .
i da odgovorim i Dcu i kompaniji u ovom postu.
nek me ispravi neko ako grijesim, Statis je rekao rezervisao sam vam toliko i toliko vakcina tu i tu ja cu ih platiti vi samo treba da ih preuzmete.
ima li vlada ljude da vidi kod koga su te vakcine, od koga su (nabavjaca) da organizuje prevoz i sve to provjeri. ako Statis laze sjutra fino nek izbaci twiti o tome .
a sta oni rade, prvo kazu morali smo da odbijemo jer nije preko zvanicnog kanala. pa onda kazu nek Statis ispita kako su skladistene, pa da oni nisu nista odbili.
sad cekamo novi twit dok je danas bilo preko 500 oboljelih, vise nego kad je NKT rasformiran .
jeste li primjetila da jedino nasa krivulja je ravna ili raste, mada sto bi rekli strumfovi i DPS je tako
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks