Originally Posted by
starwalker
Super mi je ovaj democracyy i free spič gdje se bivšem prezidentu blokiraju nalozi na mrežama
Sloboda govora znaci da drzava ne moze da ti zabrani ili da te sankcionise zbog govora. A i tu postoje ogranicenja u vidu govora mrznje, poziva na nasilje i slicnih stvari. Sloboda govora nikako ne znaci da privatna firma ne smije da ti zabrani da lupas.

Originally Posted by
kenneth
Pojavile su se i neke fotografije sa istim facama ođe i na blm i antifa proteste tako da može svašta bit
Pojavile su se iste face koje su dio MAGA grupe a koje su pokusavale da izazovu incidente sa BLM i Antifa protestima.
Znam da ti je krivo sto jos jednom ispao neznalica i sto se pokazalo da su desnicari pravi teroristi. Ali tako stoje stvari kad izmedju izbora da prihvatis empirijske dokaze ili trabunjanja retardiranih desnicarskih teoreticara zavjere, ti izaberes ove druge. Too bad, so sad. Vise srece drugi put.

Originally Posted by
Severnjak
od ovih budala ce napraviti neke teroriste.
Ove budale su sami od sebe napravili teroriste kad su donijeli eksplozivne naprave i sredstva za vezivanje talaca na "protest". I sam cilj protesta je itekako ozbiljan. Nisu dosli da se bune na cijene goriva nego su pokusali bukvalno da izvrse drzavni udar. Pokusali su da sprijece volju naroda izrazenu na demokratskim izborima i da obezbijede drugi mandat covjeku koji je izgubio izbore. To nije stvar za zaje*anciju.
Last edited by VanjaTheMan; 07-01-21 at 20:50.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Bookmarks