Greška...
Vratimo se temi momci.![]()
Evo za Dritana nešto od CKM-a
Svaki normalan coek ce misliti da nesto radi kako treba kad ga ovakvi kao ovaj Damjanovic pljuju.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Love, peace and respect.
Izglasali su zakon o slobodi vjeroispovjesti i podrzali vladu. U ocima prosjecnog DPS biraca to je izdaja i privjezak, jer su mislili da ce URA htjeti manjinsku vladu sa svojim clanovima ili da nece podrzati zakon, pa ce pasti vlada i onda DPS moze trijumfalno da se vrati.
Trenutno je faza bijesa aktuelna, brzo ce preci na sledecu fazu.
Ima nada da Djukanovic ne potpise, pa da izbiju nemiri(nece se desiti) i zadnja slamka spasa da DF obali vladu u martu.
Tada nedje prognoziram da ce faza bijesa poceti da prolazi
![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ja nesto mislim da postoji sansa da ce nas Milo opet sve iznenaditi i potpisace zakon iz prve.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
nothing comes from violence and nothing ever could
DPS je sprdnja ali još veća su sprdnja ovi sad koji govore da DPS od 2006 nije stvorio funkcionalnu državu. Zamisli imaš od 2006 neprestane proteste protiv države Crne Gore i svake njene odluke, bilo to pozitivne ili negativne. Znači svaka odluka je ispraćena protestima. A ti protesti su bili uglavnom - vjerske, nacionalističke, anti-lgbt huliganizm, protiv NATO, himne, zastave, raznih gluposti.
Znači ljudi su cijelo vrijeme bili na čelu nečeg u potpunosti neodrživog i da se nisu pojavili ovi Demokrate i URA, i da nije CG ušla u NATO, sad bismo hladno bili Moldavija, Čečenija, neka ruska pokrajina, neki šovinistički i klerikalistički bauk u regionu od kog bi svi bježali.
Ljudi na čelu DPS su viđeli kuda sve to vodi i nastupili su besramno oportunistički i otimački jer su znali da će ova struja preko jednom da drmne i da se desi ovo što se desilo.
Na kraju, neka se Božena Jelušić zapita zašto nije DPS stovorio funkcionalnu državu, jer je imao NAJIDIOTSKIJU opoziciju na svijetu koja je OTKOPAVALA ORUŽJE, pa sve i do sada, da nije bilo crkve i pokojnog Amfilohija, da sve to pogura kao najutjecajnija figura u CG, sve bi ostalo isto.
Da ponovim, malo je ovih istaknutih litijaša bilo kad su kretali protesti ekonomske i ostale prirode. Al' normalno, šta je ekonomija nasrpram Kosova, Lazara, Carstva Nebeskog?
No dako se neko opameti u ovu državu. Ja ne znam šta je ovo.
Legalizujte život.
Ti si genijalac druze, al' totalni.
Ne branim niti jedne, nit druge, nit trece... Sretan sam sto je doslo do izbora neceg "novog" jer se nadam da je narod shvatio da moze doci do promjene (ne mora da znaci da ce biti na bolje), te da ce i dalje da mijenja i da se bori, al' kad vidim ovakve komentare poput tvoga place mi se i shvatam da je veoma moguce da promjena kod nas nikad nece biti (kako radi jedne, tako i radi druge strane).
od starleta sigurno nije nijedna, jer one uzimaju manje po satu..
She is only here to annoy herself!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks