Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
uživanje čitati rasprave oko novih mjera. ovima što nije valjao NKT ovo valja, ovima što je NKT bio dobar sad je ovo loše. realno mjere su jednako loše
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mjere bi bile kako treba da su samo jednu osobu stavili da vodi to jer zna kako treba,gospodju dr Popovic-Samardzic,ali...prema tome mozemo se yebat sa sve ovakvim mjerama.
...
Ja ne mogu na Žabljak u vikendicu poslije posla 30.12. ili 31.12. jer to je valjda epidemiološki rizik. Al zato hiljade ljudi na Badnje veče nije rizik, kao ni pričešćivanje??
Sprdnja!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ја сам у принципу против било каквих већих мјера, поготово јер већина држава имала корону мислим. Једноставно немогуће је наћи нешто да би сви били задовољни, увијек ће неко бити закинут. Него да хоћемо сви да носимо те јбн маске не би ни требале мјере.
Eto, ja sam izašao par puta na te litije, jer sam smatrao da je zakon nepravedan, ko što i jeste, ali OVO veze sa zdravim razumom nema.
Ne smijem u vikendicu, al da se pričestim mogu? Alo!!!!
Jesu li, da citiram Bojana Baću, ateisti i agnostici građani drugog reda?
https://twitter.com/BojanBaca/status...759189504?s=09
Last edited by kimmi; 21-12-20 at 19:35.
jedno je izlazak na litije (i ja bih tamo) ali ovo je van svake pameti. odlazak sa porodicom van grada ugrožava zdravlje ali paljenje badnjaka ne. skup dje će samo u Podgorici biti par iljada ljudi
Tapatalk
Sto bi reka SKOJ- navikavajte se na novu crnu goru
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Peticijom od Vlade Crne Gore zahtijevaju izmjene mjera kako bi se građanima Crne Gore omogućilo, kako navode, uživanje elementarnih ljudskih prava, uključujući i uživanje prava na isti način i to:
1. Zahtjeva se od Vlade Crne Gore da omogući putnički međugradski saobraćaj za dane 24., 25., 30. i 31. decembar 2020. godine i 01., 02., 06. i 07. januar 2021. godine bez ograničenja, za sva lica koja posjeduju potvrdu o vlasništvu nekretnine u drugoj jedinici lokalne samouprave ili potvrdu o smještaju u toj jedinici lokalne samouprave;
2. Zahtijeva se od Vlade Crne Gore da za dane 24., 25., 30. i 31. decembar 2020. godine i 01., 02., 06. i 07. januar 2021. godine omogući rad svih ugostiteljskih objekata, po ranije utvrđenom radnom vremenu mjerama za suzbijanje COVID-19, uz pravo zadržavanja građana u tim objektima do 30 minuta (analogno vremenu koje je dozvoljeno za boravak na vjerskim obredima).
3. Zahtijeva se od Vlade Crne Gore da omogući međugradski saobraćaj, bez ograničenja, za sva lica koja su se zaputila u susjedne ili druge države, u skladu sa ostalim mjerama koje definišu ovu oblast;
4. Zahtijeva se od Vlade Crne Gore da definiše odredbe po kojima se na lica, koja su prebolovala COVID-19 i imaju pozitivnu potvrdu serološkog testa na SARS-CoV-2 ne stariju od sedam dana, ne odnose zabrane i ograničenja propisana mjerama.
5. Zahtijeva se od Vlade Crne Gore da svakoj građanki i građaninu, koji ne želi da koristi prava na izlazak iz objekta stanovanja u vrijeme vjerskih praznika (noći između 24. i 25 decembra, te 5.6. i 7. januara), omogući jednako pravo izlaska iz objekta stanovanja u terminu koji sam/a odabere i u obimu koji se primjenjuje na prava za vjerske praznike.
Kako je navedeno u peticiji, Vlada je kod utvrđivanja danas donešenih mjera, samostalno i bez ikakvog osnova utvrđivala koja su prava građanima važnija a koja su manje važna.
“Odluke su donošene ne pitajući građanke i građane šta oni stvarno žele, već očigledno na osnovu nečijeg subjektivnog osjećaja”, navodi se u dokumentu.
https://m.standard.co.me/drustvo/pet...snjih-praznika
nothing comes from violence and nothing ever could
Mislim da ce ubrzo objaviti update sto se rltice ovih religijskih mjera i zabranit okupljanja za bozic...
Inace mjere ce proizvesti kontraefekat, jer ce se ljudi kuci okupljati i po renta stanovima.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Овај захтјев 4 је по мени такође проблематичан.
17e je test, do sad se zarazio ko se nije pazio
She is only here to annoy herself!
To je tako loša priča.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ajde da vidim narednog junaka sa crkvom da se pojavi na temu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jesu zabranjeni letovi sa Engleskom?
U ž a s ! ! !
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks