A znamo svi Medo kakav je, ali treba znati čitat malo i između redova, od mora gluposti ubode ga nekad, ali ga niko ne registruje zbog svih sranja što je izasrao ranije
Medo to radi jer je ostao bez mjesta ministra. da je kojim slučajem dobio što je htio, ne bi pisao ovakve stvari. ovako, sad ne dozvoljava da mu iko ugrozi mjesto direktora nekog od preduzeća pa ovo piše. čim dobije to, Medo će se umiriti.
čovjek je izmedju ostalo pisao o zaprašivanju ljudi, dubokoj državi. šta se dešavalo u Engleskoj tokom II svjetskog rata. kad smo se zaduživali prethodnih godinu nešto ne mogu da se sjetim da je Medo ovo radio. tip koji je 5 mandata dobio zahvaljujući glasovima ljudi koji se pišu kao Srbi, i za MCP su, sad pljuje po istoj toj crkvi
Tapatalk
Last edited by outline; 20-12-20 at 21:47.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nemam pojma ko su likovi sa slike. Ne vidim ni Gojka Perovića ni Zdravka Krivokapića, a ni Dritana.
Čini mi se da vidim ovog VD direktora ANBa Vukšića koji je bio nosilac liste DFa u Kotoru. Ko su ostali pojma nemam.
Pa jel Medo dozvolio da mu švercer cigara bude nosilac liste, a pride da radi i za ANB? Onda je Medo moron neviđeni i nesposobni.
Ne znam šta slika dokazuje, ko su ljudi, a naročito ne kako to slika dokazuje da Gojko radi za ANB.
Ne serrem ti ništa, ali ajde reči ko su ljudi ss slike i kakve to veze ima sa ANBom, Gojkom i Vladom Crne Gore.
Ja iskreno pojma nemam.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Medo je tipičan primjer stanovnika ove države. njega samo zanima korist neka. dok mu treba neko dotle će bit’ uz njega, čim prestane da mu valja odma’ distanca. malo je bio Crnogorac, malo Srbin. pa onda za MCP a sad protiv. tip je 30.08 sebe vidio kao ministra (kao i Manda) i kad mu to nije bilo onda je krenuo ovaj serijal nečega po tviteru. e sad, ne želim da zamišljam nastavak toga ukoliko ne dobije mjesto neko. mada ne znam šta je gore - dati Medu koji smatra da je virus izmišljen da bi Trump izgubio neko državno preduzeće da ga dodatno uništi ili ovo
Tapatalk
Ovakav Medo je sjajan izvor zabave, Soros nas hahahah
Isti taj Medo je u kampanji govorio kako ga ne zanima fotelja,samo da se sruši prethodna vlast,kad je vidio pobjedu i uvidio zlu priliku htjeo je da se domogne fotelje,pošto je dobio šut kartu,sad mu niko ne valja.
Istina njegova koalicija je dobila dobru većinu glasova,ali kad su već stavili odabranog čovijeka na čelu,treba se skrajnut i viđet sta će uradit.Ako ne bude dobar,ponovo postoje izbori.
Ali takvo je vrijeme došlo,ne stavlja se akcenat na cijelo društvo,da svakom bude bolje,nego ko se domogne fotelje uspio je,e zato je on nezadovoljan i iznosi sve što iznosi.
Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока
Hahaha prskalice veli
https://www.facebook.com/10001661427...1867618377040/
Što je ovo krv ti .ebem
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Zanimljiva situacija. Ljudi ne mogu da prime plate i Carević optuži poresku što neće da upiše direktore. Podsjetimo budvanska SO je donijela odluku da se poništavaju odluke DPS uprave, a time i imenovanja direktora koje je postavio DPS. I sa tim papirom Carević bi da se upišu stari/novi direktori. No, zakon o privrednim društvima za upise zahtijeva razrešenje starih i imenovanje novih. A ako to uradi opština Budva Carević mora da plati razriješenima 12 plata, pojeo je kaku i nije superheroj. I uglavnom narod 3 mjeseca bez plate.
Na mikroprimjeru da bi trebalo dobro da se izvaga što i kako... Ali onda politika postaje dosadno administriranje i niko nije faca...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...nika-bez-plate
Da je samo 12 plata za nekoliko ljudi, to bi bilo dobro.
Problem je veci dozvole koje je potpisao novi gradski arhitekta budve.
Ukoliko se prihvati ta situacija, morace se prihvatiti i sve sto je glavni gradski arhitekta potpisao, jer ovo nije situacija ovdje moze ovdje ne.
Odnosi se i na nekoliko tendera koji su na brzinu zavrseni.
Nije to bas toliko jednostavno kao ko ce da potpise plate.
Mada s obzirom da je stara vlada otvorila kutiju sa placanjem plata kad su im blokirali racun, mogu se pozvati na istu odluku
Svidja mi se inace odgovor poreske
Smijenjeni su kako su smijenjeni, i sad im PU odgovara da se predstavnik vodovoda nije zalio na imenovanje DPS kadra, koji je opet na poznati nacin dosao do pozicije.Treba navesti i da niko od predstavnika privrednih društava nije iskoristio pravo na žalbu na donijeta prvostepena rješenja.
Sprdaju li se oni. E ovo je 30godisnji glib DPS "za prijatelje sve za neprijatelje zakon"
Na silu dovedes covjeka i on treba da da zalbu na svoje postavljenje. Vazi....
Last edited by Hell Raiser; 21-12-20 at 10:53.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...u-deset-sudija
Bravo, Ivane! Nijesam siguran da bi Upravni sud donio ovakvu odluku da nije doslo do promjene vlasti.
Duvaju neki novi vjetrovi.
šteta što nemamo nekog kao Kesić. koliko bi ima materijala da radi. pogotovo ovo u vezi Meda
Tapatalk
"Huči li Dritan naveliko jer mu je batina mala? Ako je, uopšte, drži u rukama?"
https://www.antenam.net/stav/182604-...X5StYCGWz4Agtk
Sram, ne? Ikad, nikad?
A ne prozovu te Supkovic bez veze
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks