Nesto me mnogo komentarise ova Alapacha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Napala na tebe ko svilja na masan džak![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Viđi Zedda ljubomornog...ccc
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ovo je odlično, kikujte samo Harija s teme naporan je kao da mu odža.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ja je u potpunosti razumijem
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ali nemoguce da nekad nijesi fasovao. pa da budes pravi tripi
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Garantovano bih da se nisam cuvao. Nije za pohvalu ali u posljednjih godinu ipo kroz moje sake je palo oko 15 djevojaka (ko je pratio temu mogao je izbrojati), a sa svakom strankinjom sam koristio kondom (i sa nasima sa kojima sam bio kratko) jer su one kriticne jer se bucaju po Rusiji s kim stignu kad se napiju na zurkama. Neka od njih je 100% imala neku bolestinu ali cuva se glava
Last edited by Tripleta; 19-12-20 at 12:21.
Alapi je prepoznala u meni iskrenog momka koji se izivio do svoje, evo sad ce, 28. godine i sad hoce da vodi miran zivot s jednom zenom. Bolje to nego da ode s nekim neizivljenim, a i ovi preko 30 nisu prosli ni svijeta ni zena kao ja do 27. godine
28g? Ja sam mislio 19-20 max. S ozbzirom na pisanje i cuda.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ne patišete, a?
Last edited by Tripleta; 19-12-20 at 12:57.
Nema, od bova kojih se treba kloniti, noćnih tica pa do televisa presenta Alapi vs Tripli
ovaj forum je nacionalno blago majkemi
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne avetaj!
ali 99%. Alapaco?
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
vazda se ostavlja tih 1% da se promijeni mišljenje
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jes, lomi se ka na izbore![]()
Ako ti dođem u eN Ka...
100% da
99% ne
izadju Tripi i alapacha i live stream na forum. kakva bi to gledanost bila
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks