Jes bogami, zvole, ona crvena rapsodija je bila i više nego OK.
Nemojte da pričate šta fotkate za ovu temu... ljepše je da mi sami to izdumamo![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ona drva ti imaju Covid
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Hahaha,možda zvončica ne pobijedi ali da je ubola temu...ubola je...mislim temu.Evo se posvađasmo što je na fotografiji.Hard core apstrakcija
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kakoe artisti apstrakcije? Nešto predugo traje ovo zatišje pred buru, izuzev kod šefice zvončice koja se sigurnim korakom profiliše u mastera fotografije
Sent from my Huawei P30
The more things change, the more they stay the same.
Ja i dalje idem na ubrzane module da shvatim sta je to apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma... Šalim se...
Sinoc fotnuh nesto usputno, u dnevnoj. Ako ne dobijem neki nagon, tu postavljam...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja opicih jednu, da povecamo brojnost.. inace nemam pojma sta je onaj link i kako je iskocio ispod slike.. pa neka moderator to brise ako smeta..
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ja glasah za svaku, nekako su mi tu nedje, ne mogau se odlucit. Svaka na svoj nacin mi je simpaticna.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Stavka broj 9
9. Radovi se postavljaju do subote, 12.12.2020. u ponoć.
Na stranu tvoje napredovanje ( a ima ga, ocito ), meni se svidja tvoj pristup svemu ovomeRado ucestvujes, rado komentarises, ohrabrujes druge, dijelis thanksove ko Djede Mraz, malo li je...
A ja ledene kristale pod zelenim reflektorom
Cestitke na zasluzenoj pobjedi, jeste sa zakasnjenjem ali je iskreno![]()
[mention]iMMERSION~ [/mention] Nesto razmisljam kakva bi bila tvoja fotka da si samo prstom po toj prasini napisao znak pitanja pa onda slikao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hahahahpa milo mi je što se ljudi trude, evo ja prva nijesam fotograf ali se svake nedelje nesto kao pripremam i smisljam sto ću da fotkam...a što se lajkova tiče
zao mi da dam lajk samo jednom takmičaru mozda bi to bilo najispravnije, ali opet meni se uvijek svidi barem tri fotke ono baš, baš, a sa druge strane desi se nekad prosto udjem na temu pa krenem od prve i recimo dam lajkove na dvije koje mi se ono bas dopadnu, a treća nema lajk....pa mi bude žao da samo ta nema...A nije loša fotografija! Svako fotka kako umije i meni je već to super pa trud nagradim
![]()
Omiljena koju sam otkinuo a da naginje ka apstrakciji je ova, nažalost od prošle godine, pa je nisam stavljao,
![]()
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Krilo od aviona?![]()
Jeste. Isto telefonom![]()
@Pavle CL jesi li ovo dva leba u kesi fOtkao? Ssaajjkkoo je koronu ukačio a Fenix-a pokusavam da provalim, i ne kapiram je li odraz ili šta li...vidim da leluja![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks