https://borba.me/borba-saznaje-milan...ost-i-odbranu/
Opaaaa, Pipun na celu Odbora za bezbijednost. Idemooo, bree!![]()
http://www.promjene.org/index.php/cl...siji-obveznica
Medo se bacio na posao, a sigurno su i svi ostali poslanicki klubovi dobili materijal, pa ce biti analiza i kopanja. Ali najbitnije je sta ce Konjevic da kaze. On bi sve to mnogo kvalitetnije odradio, zato nas sve i zanima njegova dobronamjerna kritika.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
https://borba.me/borba-saznaje-milan...ost-i-odbranu/
Opaaaa, Pipun na celu Odbora za bezbijednost. Idemooo, bree!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
https://www.standard.co.me/politika/...-miliona-eura/
Bilo bi porazno da jedan školovani ekonomista sa stečenim značajnim iskustvom kroz rad u renomiranim globalnim korporacijama, prilikom donošenja ovako krupne odluke kao što je zaduživanje, ne uzme u obzir sve relevantne parametre, uključujući ove koje je Stanić opisao u tekstu, ali i one koje nije naveo jer za njih moguće nikada nije čuo.
Fascinantna je hrabrost pojedinca da javno, putem medija, kritikuje rad druge osobe koja o predmetnoj tematici zna X puta više od nje. Nijesam ulazio u istraživanje da li je autor ekonomista ili ne, u svakom slučaju ovo što sam pročitao daleko je od ozbiljne ekonomske analize koja bi opravdala tendenciozan naslov. Predlažem da par minuta koje biste utrošili na čitanje ovog teksta usmjerite neđe drugo.
Stanić je Damir Čakar, a Spajić je Dejo Savićević. Čakar nikad nije otišao dalje od regionalne lige, a Dejo je igrao svjetsku.
Daning i Kruger su se potrudili da ovo naučno objasne:
![]()
Last edited by Mile_Djikanovic; 15-12-20 at 13:48.
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
E zamisli kad je ovaj našao da piše o ekonomiji, a do juče jedino što je znao jeste da bude prava poltrončina koja je ćutala toliko vremena na djela svaštočina jer je bio dio vlasti. Sad hoće i on da bude ekspert ali mnogo je mačku goveđa glava, mada je ovaj pozajmio vugla od pagara
Last edited by Director; 15-12-20 at 14:30.
"Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević i šef poslaničkog kluba prof. dr Branko Radulović će u narednim danima dati kvalitetnu i detaljnu analizu i komentar nakon uvida u cjelokupan materijal".
Elektro inženjer i doktor metalurgije će da daju kvalitetnu i detaljnu analizu emisije državnih obveznica sa svom pratećom dokumentacijom?
Iskreno sad, meni se sve ovo sviđa i nadam se da nije privremenog karaktera. Svaku odluku državnog organa (ma kojeg) treba preispitivati. Ako će ovako uvjek biti, i kada se promijeni postojeća garnitura, napravljen je ,,korak od sedam milja".
Sent from my Motorola 8400
Naivno je misliti da dps svjedoci bi ikada kritikovali odluku svoje vlade i partije. Oni su navikli da klimanjem glavama i sluganskim odnosom dobiju priliku da uđu u razmatranje za neku privilegiju, bila to i pomoć od 50 eura. Dobro je i zdravo kritikovati ali zar kritika ljudi koji su ljubili slike gospodara ima ikakvu težinu?
Medo je rekao da je on stručnjak za demokratske reforme i tranzicije. od 30. avgusta nam stalno saopštava da se u sve razumije tako da ovo ne čudi. veliki stručnjaci su svi koji će da pljuju ove momke i premijera zbog zaduživanja. najviše su pak stručni da troše pare građana
Last edited by outline; 15-12-20 at 15:00.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
"Jovan Vučurović će preuzeti Odbor za ljudska prava i slobode."
Jel ovo realno? Hoćete li vi revoluciju u CG? Da ne kažem građanski rat?
postavljanje ovoga te mrzi sve crnogorsko odličan je pokazatelj da su njima bitne samo fotelje i kakvu bi vladu imali
Tapatalk
Odlično, neka ih tamo, ti eksperti nisu za bilo šta konkretnije...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
ništa no da se sele Crnogorci iz Crne Gore veliš li konzul
Tapatalk
I ponovo, nisam glasao za ex opoziciju da bih zamijenio već da bih PROMIJENIO vlast
Ništa mi ne znači ko je bio, ako se taj neko zamijeni nekim sličnim a ne boljim... Ali opet, ti ljudi će tu napraviti najmanju štetu, pa ajde najmanje zlo(tu govorim samo o Pipunu i Vučuroviću)
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Last edited by institucija; 15-12-20 at 15:40.
Qq kako je dobro.![]()
Dosta su i nas Srbe selili. Evo 20 godina. Svako malo. Sigurno se nisi bunio previše. Ili možda imate neka veća prava jer se izjašnjavate kao Crnogorci??
Relano me zabolje za ovu priču. Samo se moram oglasiti na ovakve postove. Jer je tebi svako ko je Srbin momentalno protiv svega crnogorskog.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Kako moze Knezevic da ima ikakvih dodirnih tacaka sa bezbjednoscu s obzirom na njegovu ideologiju, je li ovo neki vic? Moze li sa te pozicije da utice na odluke ministarstva odbrane? Trebalo je da mu daju ovo dje je Vucurovic, totalno nevazno nesto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Moraću da počnem da branim pipuna tačno vidim.
džaba pričašne kapira to narod odje. ovi odje su naučeni da mrze sve iz dna duše. mrze Crnu Goru, Srbiju, zastavu, himnu. godinama ubijani u mozak od strane svakakvih. leba nema da jedu ali uredno prosipaju zadrtu priču. prva stvar koju gledaju kod čoeka jeste da li se piše ovako ili onako. dok ovi i oni puni kao brod. profesionalni Crnogorci i Srbi. a narod ko *ebe
no neka, zaslužili su sve. još gore treba da nam bude. pametni su pošli odavde
nikako. svi treba da imaju jednaka prava. ali to odje nikad slučaj nije bio. recimo Vučurović ima veća prava no ja. ja ne mrzim nikog on da. profesionalni Srbi imaju nešto protiv Crne Gore. oni koji su plaćeni za to. i jedno 6-7% naroda koji živi u Crnoj Gori je takodje mrzi. to su ovi hardcore glasači DF. oni te kukaju kako ih je profo izdao. isto toliko imaš zadrtih te se pišu kao Crnogorci a mrze sve u vezi Srbije. opet nisam ti ja dobar sagovornik. meni je jedan od najboljih prijatelja Srbin. živi u BGu, njegovu familiju ne razdvajam od moje
Tapatalk
Last edited by outline; 15-12-20 at 15:50.
https://m.cdm.me/politika/nekadasnja...sport-i-mlade/
Ih, se radi sa nepotizmom po dubini. Znam joj muza i odlican je momak kao i cijela njegova porodica, ali ideologija “vidimo se”. Zato je i u Demokrate
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Niko ođe ništa ne kapira osim tebe sa IQ 130+. Svi pametni su otišli ali eto ti ostade.
Ti nemaš prava da pričaš o tome kako neko mrzi. Jer isti ti svako malo pokažeš kako mrziš svoj narod. A da ne pričam koliko mrzip ove kao što su Vučurović koji imaju drugačije mišljenje od tebe.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks