Pasha, koliko je Tauer 02?
Dobri ljudi, u Meditas apotekama je popust na Jaguar, Bentley i Lalique parfeme - 20% (+poklon, sto god to znacilo).
Sjetih se da ste pricali o Encre Noir, nisam siguran ali mi se cini da sada 100ml ispada ispod 50€.
Last edited by Antares; 09-12-20 at 17:37.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Skoro pa jaProbah malo vise niche nego ova 3 navedena. Ali i dalje sve sto naucih naucih od kolega odje sa foruma. Veliko hvala Pashi i kolegama
Sent from my p30pro using Tapatalk
To je ta cijena kod nas. Eventualno kod ovih na crno mozes 10 eura jeftinije proci. Sto se mene tice parfem vrijedi i 100 eura ako ne i vise jer je u rangu Vetiver Extraordinaire Frederic Malle i Chanel sycomore koji su po 200+ eura. E sad, nije bas za svakoga. Cisti vetiver. Pomirisi prvo obavezno. Ako postoji nota oko koje su ljudi podjeljeni od ogromnog hejta do obozavanja to je vetiver.
Ja se zadnjih 3 mjeseca borim sa Amouage Myths-om.
I svi vrijeme mi je u glavu bilo da sam mozda pogrijesio godisnje doba u kojem ga probam.
Ajde reko' da sacekam malo hladnije vrijeme, malo vecu vlaznost vazduha, da isprojektjuju iz njega fino te zemljane i zivotinjske note.
Podjem sinoc da mu dam zadnju sansu. I naprskam
ga na ruku i izadjem ispred mall- na dok je pljustala ona kisa i NASTUPA SAVRŠENSTVO.
Prvih 5-10 min u otvaranju je takav udar pepela i nekog cvijeca, meni je to iskreno miris one kapele za sahranu dje drze pokojnika ili miris kad udjes u onu cvjecaru pored čepuraka, bas ti stvara neku negativnu energiju.
Fora je sto na visokim temp dok sam ga ja testirao to takvo otvaranje traje sat vremena. Na niskim on se gubi posle desetak minuta i onda nastupa savrsenstvo.
Ruza, vetiver, rum i u naletima se osjeti koza.
Mozda jedina ruza koju volim je u ovom parfemu. Jer je nekako mracna, misteriozna.
Nije parfem za prostorije tipa kancelarije itd.
Ovo je parfem kojem trebaju niske temperature da bi pokazao sve sto ima da ponudi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Po meni iskreni favorit je myths
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ponuda dana:
TT Spirito Fiorentino 50ml
Killian Straight to Heaven 15ml
Alexandria No Apologise ( Nasomato Pardon ) 30ml
GGA 15ml
Kratko, fiksno, bez komp 130€.
Ne prodje li ovo danas, povlacim sve iz ponude.
Jer imam osjecaj da ljudi misle da ja na drvo berem parfeme.
U zdravlje.
Imam doma jos malo vetiver ulja - pravi miris zemlje ili miris korijena iscupane biljke. Nisam probao da kombinujem sa paculijem ali vjerujem da bi se slagalo fino. Inace kazu da je kombincija vetiver + vanilla klasican primjer 1+1=3 koliko su ta dva mirisa komplementna. Ni to jos ne isprobah.
Nisam mirisao Encre Noir, ali hocu![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Uf kakav sam parfem juče uzela, sve je smiješno...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Samo jos jednom da pohvalim Igora. Imao sam neke nenajavljene goste. Zovem ga za 2 Naxosa za poklon, covjek mi ih donosi po premijesnoj cijeni u roku od 10 min. Toliko smijesnoj da ne znam jel' 1€ u plus.
Sto se mene tice ovo je vec 3-4 put da me kao musteriju odusevio i maksimalno ispostovao.
Jos jednom, sve preporuke za momka.
I ja da nas od Pashe, Alexesandriu No Apologise na poklon... to mora da se cijeni takodje
A to sto sam tek operisan dosao na kafu a momci [mention]Pasha [/mention] [mention]Ayrton [/mention] ???? E fala vi...
I mene je castio Pashoni Le Male (stariji batch) da ne bude da ga svi hvale a ja ne
Danas posle dosta vremena stavih juicy couture dirty english, vec masu godina moj signature i nista. Ni da me dirne.Miris je u otvaranju pakao, kao neki denim aftershave ali zato fenomenalan u drydownu. Drydown traje pola sata i to je to.Kakva steta za ovakav miris. Kad bi ga uzeli i napravili neku forte, intense ili tako nesto varijantu mogao bi da se takmici sa dosta cak i niche parfema.
Koliko se stvari mjenjaju i koliko apetiti rastu sto se dublje ulazi u ovu pricu to je nevjerovatno. Nekad mi je ovo bio pojam dobrog parfema, sad kao sto rekoh ni da me dirne.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks