izgleda da se URA dobro zajebala sa postavljanjem Miloševića kao državnog sekretara MUPa. sad je sasvim legitimno da sve partije traže da krene zapošljavanje po dubini. valjalo bi da ga povuku sa ovog mjesta. klasična greška u koracima
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Logicno prekrsili su dog kako meni izg.
Tako je kod braticke zavrsio izbor ure za d.s
Trebalo bi u mupu da budu d.s iz drugih partija a ne ure...prebrzo su uzleceli reka bi
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
klasično kršenje dogovora, nema tu šta. pogotovo posle svih onih silnih govora kako je završeno sa partijskim zapošljavanjem. ne ide to baš tako. ne znam okle im ideja da ovaj bude sekretar. nažalost mogli bi ovu grešku da plate. najbolji potez bi im bio da povuku ovoga i na njegovo mjesto dodje neko drugi. ali mislim da neće jer što ti kažeš, malo su previše uzlećeli
Tapatalk
Sav plan im je da pozajme još para da bi vratili dugove. Taman tolko nadaju se mogu uzajmit kod kamataša.
Bagoš vama sa Dritanom i bistrookom ekipom. Baš izgledaju sposobniji od stare vi ekipe.
Ko se davi fata se za pjenu. Nad glavom se nadodaju ruke.
Na zabjelo imala je jedna uzreka bolja od Njegoševe: "Ne kuka majka što joj sin ide da se kocka, no što ide da se vadi."
Već duboko joj sin zagazio u kocku. Oguglala je. No zna da mu može panut na pamet da ide na sve il ništa.
Last edited by Ego_and_his_own; 09-12-20 at 15:28.
Видим помињу се имена по медијима, али нигдје званично? Чини ми се да сам у Вијестима да се преговара око мјеста по дубини.
Možemo. Ja sam rad, al ovim novima se nešto neće.
Čekali su 30 godina i sve gledali svojim očima. Malo im kapkalo para pa se zato oni nisu premnogo bunili.
A gle ovog lažova od Mila, a koliko je on samo para sasuo crnogorskim srbima to samo on zna. Te programi nacionalnih manjina te pozapošljava ih bio svuđ. Samo da bi ga glasali. A i glasali su.
Pogledaj političare koji su svi stari ka DPS. Ima li ti kojeg da nije bucko il da nije fino popunjen.
I sad pričaju priču o teško osvojenoj slobodi, izgleda je samo na vlast sloboda.
Ja bi moga o ovome do śutra da navodim primjere kockarske čoje Montenegrina.
Last edited by Ego_and_his_own; 09-12-20 at 15:47.
Druze, prvo i osnovno, debilna je prica da protivnik vlasti mora da bude mrsav, kost i capra, da bi se znalo da taj ne krade i da nije guzica. Drugo, u ovoj Vladi nesto ne znam da ima tih starih, prekaljenih opozicionara, koji nose svakakve hipoteke proslosti. Trece, ti si vec snimio da je zaduzivanje jedini model kojim ova Vlada planira da oporavi privredu?? Bravo, kralju... A sto ce meni ovoooo....
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rstvu-zdravlja
Funkcioner Nove srpske demokratije (Nova) Veljo Čađenović i načelnik Odjeljenja za ishranu i zdravstvenu ekologiju u Institutu za javno zdravlje Borko Bajić biće novi državni sekretari u Ministarstvu zdravlja.
Čađenović i Bojić su potvrdili “Vijestima” da su prihvatili da obavljaju te funkcije u Ministarstvu, na čijem čelu je Jelena Borovinić Bojović.
Neka od imena koja se pominju za te pozicije su reditelj i bivši član Savjeta RTCG Nikola Vukčević, politikolog i bivši direktor Zavoda za zapošljavanje u Vladi izbornog povjerenja Rade Milošević (GP URA), arhitekta Aleksandar Ašanin... saznaju “Vijesti” iz više izvora.
Vukčević bi trebalo da bude imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu prosvjete, kulture, nauke i sporta, Ašanin u Ministarstvu ekologije urbanizma i prostornog planiranja. Pri MUP-u trebalo bi da budu dva državna sekretara, od kojih je jedan najvjerovatnije Rade Milošević.
sve nešto mislim da će trend zapošljavanje po dubini biti prisutan i dalje
Last edited by outline; 09-12-20 at 16:03.
Crna Gora izdala je danas obveznice vrijedne 750 Mln EUR na sedam godina, sa godišnjim prinosom od 2,95%. Imali smo sreće sa tajmingom i odlično prošli. Sada su komotni sa budžetom u smislu da ne moramo razmišljati o bankrotu jer nam dopsijeva 490 miliona duga u 2021. A imaće i 250 Mln rezerve. U suštini prethodni spremili emisiju, novi izveli, vjerovatno je to bila i tema onih sastanaka prije formiranja vlade.
Trivia: Što ćemo sa Medojevićem i potpisanim aranžmanom sa MMF?
Last edited by Ego_and_his_own; 09-12-20 at 16:13.
Komunistička partija URA.URA za URU, sad su otvorili vrata ostalima iz koalicije da hrle po fotelje, zasluženo, neće valjda ovi sa 4 mandata čitavu državu. Promjene, demokracija, EU, CIA, NASA, Vatikan, Turci... ja ja.
Zašto bako Crnogorci voze crne blindirane Audijeve? To je sine korota za Kosovo.
Last edited by technus; 09-12-20 at 17:21.
Forever young, i want to be forever young
Kad bi ja rekao mlađima tu da u doba SFRJ niko spominja nije nikakvu nacionalnost. Ljudi nisu pričali o tome uopšte. A gle ovo danas. Ko je raspre śeme posijao gorko? Do velikaši?
Da je ta Jugoslavija potrajala još malo drugačije bi bilo. Ali duhovi nerašćišćenih računa iz prošlosti su morali isplivat.
Grijesi đedovski koji su smetnuti sa uma. A svaki narod tu boluje od toga. Prelistaj im pametne pa ćeš viđet.
Last edited by Ego_and_his_own; 09-12-20 at 18:05.
Kako koje ime izadje sve krećem da kupim bocu vinjaka za Meda i bombonjeru za gospodzu uz izvinjenje![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks