Page 16 of 1249 FirstFirst ... 612131415161718192026661165161016 ... LastLast
Results 376 to 400 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Default Vlada Crne Gore, 42. sreća

ne mogu tražit sad - prije 4 godine da li su ambasadori Amerike, Njemačke i glavna osoba EU u CG odmah imali sastanak prvog dana kada je Marković zvanično postao premijer? odje nema sreće bez da EU i Amerika uzmu stvari u svoje ruke na ovaj način. finansijsku pomoć očekujem svakako

Tapatalk
    Last edited by outline; 08-12-20 at 22:15.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by el_ View Post
    Prijatelju, ne vidiš širu sliku, DPS je prošlost ali... Negatori genocida neće više moći da putuju u zemlje EU poslije ove rezolucije, dakle NEMA PARA OD BRISELA i ZAPADA. Jednim potezom vam EU dade šah. Hoćete Rusiju i Kinu? Hoćete nacionalizam? Birajte.
    Konačno si ukapirao da je DPS prošlost. Polako napreduješ. Što je sljedeće, nisi podržavao nikad iste? Steari opozicionar razumiješ...

3. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Besides Montenegro, the conference will be attended by representatives from Albania, Bosnia and Herzegovina, Croatia, FYR Macedonia, Serbia and Slovenia.

Ne pričam o konferencijama, već o bilateralnim posjetama i sastancima 1 na 1.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    https://balkaninsight.com/2015/05/04...lor-in-berlin/

https://www.total-montenegro-news.co...enegro-germany

Ne znam sto podrazumijevas 1 an 1? Ako se njih dvoje sretnu (uz prevodioca), to jeste 1 na 1,

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Asanin sekretar za urbanizam i prostorno planiranje. Znam da je on isto za rekonstrukciju Trga nezavisnosti..

Za ekologiju se jos nista ne pominje. Mozda bude Danilo Mrdak, a valjalo bi Darko Saveljic..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

https://www.cdm.me/politika/od-dinos...lo-zvjezdicom/

Morali da se pravdamo Kosovu.

Prvi su dani vlade, ali ovakve pacerske greske treba izbjegavati. Bice manje pravdanja.

Thanks Thanks Given 
    70
    Thanks Thanks Received 
    88
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Konačno si ukapirao da je DPS prošlost. Polako napreduješ. Što je sljedeće, nisi podržavao nikad iste? Steari opozicionar razumiješ...
    Druže, nemam ja šta tebi da se pravdam. Oni koji su sa mnom diskutovali godinama (porodica, većina prijatelja obrazovanih Srba i ostali) znali su moje stavove o vlasti i svemu i vodili smo konstruktivne razgovore itd... za razliku od ovog ovdje divljačkog navijanja "nek čuje se do nebesa nema više DPSa" i ostalih gluposti. Reci mi ovo, evo da ne spominjem više ratne zločine i istoriju. Bi li nova većina ikad usvojila zakon o LGBT? Ja znam da je DPS to usvojio kao pinkwashing svojih djelovanja, a pitam se kako će izgledati ovaj novi klero-nacionalistički pinkwashing? Isto kao Ana u Srbiji? Znači na vlast je došla partija iz koje je Marina Jočić govorila da je zemljotres u Albaniju bio jer je u PG održana gej parada na neki hrišćanski sveti dan. Žena PRAVNICA - P R A V N I C A.

Eto, takvi ljudi trebaju da odu u Brisel i da se rukuju sa LGBT premijerom Luksemburga npr. Može li to, kako će to, on je griješnik, ide u pakao, treba ga spalit na lomaču, Sodoma, Gomora, Jelena Karleuša, Adolf Hitler?

Hajde da vidimo, ja očekujem sve najbolje. Vlast je sad, nema stajanja kritikovanju. A sad će se nać neko na forum i reć vala nam je LGBT bitan pored drugih problema... Bitno je sve! I ljudska prava, i ekonomija, religija, sudstvo, tužilaštvo, ekologija... A ako je neko opsjednut samo povoljnim stanovima političara i Crkvom, onda smo na jade.
    Last edited by el_; 08-12-20 at 22:48.
    Zašto bako Crnogorci voze crne blindirane Audijeve? To je sine korota za Kosovo.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Inače, u naredna par dana Vlada će emitovati obveznice na međunarodnom tržištu za oko 500+ Mln EUR. Taman neđe koliko treba dati za dugove u 2021.
    Kamata će pokazati stepen povjerenja u vladu, kao i uspješnost (da li će sve prodati). Btw. sve tehnikalije spremila je prethodna ekipa u Ministarstvu finansija i sastanci koji su održavani oko budžeta uglavnom su se ticali emisije.
    Zadnjih par emitovanja su bila tragedija sto se tice kamata. Vidjecemo kako ce ovo da prodje, rezultate ce biti vrlo znacajan kao znak (ne)povjerenja u nase finansije.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by el_ View Post
    Druže, nemam ja šta tebi da se pravdam. Oni koji su sa mnom diskutovali godinama (porodica, većina prijatelja obrazovanih Srba i ostali) znali su moje stavove o vlasti i svemu i vodili smo konstruktivne razgovore itd... za razliku od ovog ovdje divljačkog navijanja "nek čuje se do nebesa nema više DPSa" i ostalih gluposti. Reci mi ovo, evo da ne spominjem više ratne zločine i istoriju. Bi li nova većina ikad usvojila zakon o LGBT? Ja znam da je DPS to usvojio kao pinkwashing svojih djelovanja, a pitam se kako će izgledati ovaj novi klero-nacionalistički pinkwashing? Isto kao Ana u Srbiji? Znači na vlast je došla partija iz koje je Marina Jočić govorila da je zemljotres u Albaniju bio jer je u PG održana gej parada na neki hrišćanski sveti dan. Žena PRAVNICA - P R A V N I C A.

Eto, takvi ljudi trebaju da odu u Brisel i da se rukuju sa LGBT premijerom Luksemburga npr. Može li to, kako će to, on je griješnik, ide u pakao, treba ga spalit na lomaču, Sodoma, Gomora, Jelena Karleuša, Adolf Hitler?

Hajde da vidimo, ja očekujem sve najbolje. Vlast je sad, nema stajanja kritikovanju. A sad će se nać neko na forum i reć vala nam je LGBT bitan pored drugih problema... Bitno je sve! I ljudska prava, i ekonomija, religija, sudstvo, tužilaštvo, ekologija... A ako je neko opsjednut samo povoljnim stanovima političara i Crkvom, onda smo na jade.
    "Većina prijatelja obrazovanih Srba..."
    Viđi, imam poznanike koji su hard core Srbi, neki su i drugovi iz djetinjstva ali vjeruj mi, manje ti ljudi misle o Srbiji i Srbima koliko se ođe pominju , meni je to fascinantno. Mora da postoji nešto podsvjesno, a što bi psiholozi objasnili. Kakav može biti konstruktivan razgovor sa tobom koji njeguje ekstremno loše misli o jednom narodu? Da li se ikad preispitaš o ispravnosti svojih misli i stavova ili opčinjen sopstvom radije smatraš da nemaš što da koriguješ?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    https://www.cdm.me/politika/od-dinos...lo-zvjezdicom/

Morali da se pravdamo Kosovu.

Prvi su dani vlade, ali ovakve pacerske greske treba izbjegavati. Bice manje pravdanja.
    Taj opoziv Dinose ce biti jedan od boljih rezultata smjene vlasti.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Taj opoziv Dinose ce biti jedan od boljih rezultata smjene vlasti.
    Nemam primjedbi za opoziv. Dinosa je nebitan u ovoj prici. Zapalo ga je da popravlja tudje greke. Konkretno, Ministarstva zdravlja. Moze Jelena Borovinic imati svoj porivatni stav o Kosovu, ali dok je clan vlade mora da to zaboravi i da zastupa zvanicne stavove vlade.

Da sam na mjestu Krivokapica, upozorio bih ministricu Borovinic. Zuti karton. Ako se greska ponovi, crveni karton. Jer, to onda vise ne bi moglo da se predstavlja kao greska.

Ministraca treba polako da se privikava. Nije u crkvi, vec je u vladi
    Last edited by Ostoja; 08-12-20 at 23:36.

12. The Following User Says Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    325
    Thanks Thanks Received 
    307
    Thanked in
    135 Posts

Aktuelna Vlada je daleko od idealne, ali za pocetak se mora priznati da niko od pojedinaca u Vladi nije umrljan aferama i korupcijom. Njihova nacionalna pripadnost me apsolutno ne zanima, ono sto me interesuje je oce li posteno i savjesno raditi svoj posao. Ako samo budu ispunili ova dva uslova, za mene su bolji od prethodnika.

PS. Razori nas IQ 86... Dajte ljudi dokle vise sa cetnicima, partizanima, balijama, zelenasima i bjelasima... Zakoracite u 21. vijek i Uniju koju su pravile nacije koje su dobrim dijelom svoje istorije ratovale jedne sa drugima, a sada grade suzivot.
    "The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."

14. The Following User Says Thank You to Mile_Djikanovic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    ...

Ministraca treba polako da se privikava. Nije u crkvi, vec je u vladi
    Istina, ako stvarno nije greska (sto je sasvim moguce sa nasom copy/paste praksom) ili cak zla namjera osoblja koje je naslijedila.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Pošto vidim da je izgleda promaklo svima,moram konstatovat : sjajna osoba na poziciji d.s za kulturu i prvi + za Bratićku.

Režiser Nikola Vukčević,srećno legendo

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
    Nije promaklo, ali nazalost niejsmo imali vremena da na temi o Vladi CG raspravljamo o prvim odlukama njenih ministara, preči su nam neke druge priče...slažem se da je Nikola dobar izbor i konačno pravi čovjek na pravo mjesto....vjerujem da će sajano voditi svoj resor kao drzavni sekretar...vidim da je postavio neke uslove i da su mu očito ispunjeni dočim je pristao, tako da vjerujem da će konačno početi prave stvari da se dešavaju kad je kultura u pitanju

Istina, ako stvarno nije greska (sto je sasvim moguce sa nasom copy/paste praksom) ili cak zla namjera osoblja koje je naslijedila.
    Ne znam zašto bi se ministrica bavila tim tehničkim stvarima...njeno je da aminuje ali ne vjerujem da je to uradila svjesno...ako jeste, ima ozbiljan problem sa sobom
    Last edited by zvoncica; 09-12-20 at 00:50.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

17. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

https://www.standard.co.me/gradovi/m...pisno-parkiran

Ionako ima negativnu reputaciju, ako znam što mu je ovo trebalo.

Ja bih ovog lika, za primjer, zbog bahatosti natjerao na ostavku ili makar na javno izvinjenje.

Thanks Thanks Given 
    7,413
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Zadnjih par emitovanja su bila tragedija sto se tice kamata. Vidjecemo kako ce ovo da prodje, rezultate ce biti vrlo znacajan kao znak (ne)povjerenja u nase finansije.
    Nisi u pavu da je bilo tragedija što se tiče kamata. Npr. emitovane su 2019 sa nominalnom kamatom 2,55%, a godinu ranije 2018. sa kamatom 3,375%. Čak sa emisionim diskontom to je bilo 2,8% i 3,5% što nije bila nikakva tragedija.

Ovaj put očekuje se oko 2,8%. Jednostavno one koje dospijevaju 2025 na sekunradnom tržištu daju prinos 2,5%, a one koje dospijevaju 2029 daju prinos 3,05%. Pošto se emituje serija koja dospijeva 2027 očekivani prinos je ne
    đe na sredinu, odnosno 2,8%. Dodaj eventualno malo diskonta, to ti kamata neđe do 3%. Odličan je tajming što se tiče međunarodnog tržišta i super je tu momenat da se dobro prođe. Npr. Srbija sa boljim rejtingom od nas u maju se zaduživala po 3,5%.

Rezultat je uvijek znak povjerenja u finansija. Takođe, imaju dnevne cijene naših obveznica na sekundarnom tržištu i te cijene su rezultat povjerenja u naše javne finansije na dnevnom nivou.

Thanks Thanks Given 
    325
    Thanks Thanks Received 
    307
    Thanked in
    135 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    https://www.standard.co.me/gradovi/m...pisno-parkiran

Ionako ima negativnu reputaciju, ako znam što mu je ovo trebalo.

Ja bih ovog lika, za primjer, zbog bahatosti natjerao na ostavku ili makar na javno izvinjenje.

Ne pada mi na pamet da ga pravdam, ali ovo je koliko mi se cini Karadjordjeva ulica dje se vozaci parkiraju uz lijevu stranu na kojoj je bio obiljezen parking, a desna strana je za saobracaj jer je ulica jednosmjerna. Neka me ispravi neko od Niksicana ako grijesim.

Ispred vozila se vidi jedno, a iza vjerujem citava kolona jer je u pitanju strogi centar grada i dio na kom su uvijek parkirana vozila...
    Last edited by Mile_Djikanovic; 09-12-20 at 07:18.
    "The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Mile_Djikanovic View Post
    Ne pada mi na pamet da ga pravdam, ali ovo je koliko mi se cini Karadjordjeva ulica dje se vozaci parkiraju uz lijevu stranu na kojoj je bio obiljezen parking, a desna strana je za saobracaj jer je ulica jednosmjerna. Neka me ispravi neko od Niksicana ako grijesim.

Ispred vozila se vidi jedno, a iza vjerujem citava kolona jer je u pitanju strogi centar grada i dio na kom su uvijek parkirana vozila...
    Iako sam želio da sačekam neko vrijeme da bi dao neku kritiku, moram reći da je ovakvo ponašanje neprihvatljivo. Uvijek mi je smetala bahatost, pogotovo ovo kada vidim , on čoče vozi audi, a još ga parkira jer mu se može...Pa da mi je brat rođeni posvašao bi se za ovakvo ponašanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Meni je malo ljigavo ovo lelekanje (by Dritan) po novinama oko izbora kadrova...

Pa jebo majku, nikad nije bilo lakse srusiti vladu, samo jedan treba da odustane...

E sad, za to treba imati muda, a ako ih neko nema, onda bolje da cuti.

Plus... ne znam stvarno ko su ti ljudi, to sto su bili clanovi DPSa, pa svako je morao biti clan ako je hteo tu da ostane i radi, ako je radio svoj posao posteno i nije imao afera, treba li ga streljati sto je bio u DPSu?

Ponovo se ulazi u matricu sto je DPS(SNS) radio...
    Last edited by zaro; 09-12-20 at 07:36.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by Mile_Djikanovic View Post

Ovo je dio ulice koji presjeca trg i tu nikad nijesu bila mjesta za parking... Čisto bahaćenje...
    #fakenews

24. The Following User Says Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Meni je malo ljigavo ovo lelekanje (by Dritan) po novinama oko izbora kadrova...

Pa jebo majku, nikad nije bilo lakse srusiti vladu, samo jedan treba da odustane...

E sad, za to treba imati muda, a ako ih neko nema, onda bolje da cuti.

Plus... ne znam stvarno ko su ti ljudi, to sto su bili clanovi DPSa, pa svako je morao biti clan ako je hteo tu da ostane i radi, ako je radio svoj posao posteno i nije imao afera, treba li ga streljati sto je bio u DPSu?

Ponovo se ulazi u matricu sto je DPS(SNS) radio...
    Ne treba ih strijeljati. Ali mislim da treba dati šansu ljudima koji nisu mogli doći na poziciju jer nisu htjeli biti članovi DPS-a. Ili je sve najpametnije pokupio DPS. Mi ostali smo nedovoljno pametni što se nismo snašli.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    1,059
    Thanked in
    551 Posts

Zna se da su većina i to ogromna, direktora, načelnika, pomoćnika i savjetnika poturali spiskove podrške, špijali i potkazivali, pravili viber grupe dva dana pred izbore i zvali i vršili pritisak da se izađe do 11. Sada nastupaju po onoj "nisam ja ona baba je", a ovi se ili prave naivni, ili su naivni. Ako čekaju zakon o lustraciji, ne moraju ga ni donositi, jer ionako nije niđe zaživio.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Ne znam zašto bi se ministrica bavila tim tehničkim stvarima...njeno je da aminuje ali ne vjerujem da je to uradila svjesno...ako jeste, ima ozbiljan problem sa sobom
    Slažem se, vjerujem da joj je tako dostavljeno i da nije ni primijetila, jer sam siguran da ne zna đe će prije. Ministar sigurno nije taj koji kuca mjere. Svakako iskustvo za nju, da mora obratiti pažnju na svaku riječ prije nego odobri nešto.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

28. The Following User Says Thank You to Viscount For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Rece li gospodar juce u intervjuu da zna da je SPC od 90te na ovamo na sebe upisivala imovinu, i da ne zna ko je to odobrio, ali ce istraziti svim sredstvima i kazniti te sluzbenike u drzavnom aparatu.

Ladno co'ek izjavi ovo i ostade ziv. Plus ona izljava o branjenju CG iz sume... izgleda da je ga ne radi dobro sto god da uzima.

30. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Nemalo nas veli

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

@Gagarin

Evo Olbrajtova izjavila na temi o Balkanu da "korumpirani lideri koriste nacionalna pitanja da bi se održali na vlasti".

Saglasan sa Olbrajtovom, šta drugo da kažem.

33. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Page 16 of 1249 FirstFirst ... 612131415161718192026661165161016 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)