View Poll Results: Kako biste ocijenili djelovanje #NKT u COVID-19 situaciji?:

Voters
127. You may not vote on this poll
  • Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima

7 5.51%
  • Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši

6 4.72%
  • Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima

70 55.12%
  • Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću

44 34.65%
Page 112 of 331 FirstFirst ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... LastLast
Results 2,776 to 2,800 of 8253

Thread: [COVID-19] Situacija u Crnoj Gori

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Kad me neko pita čuvam li se i poštujem li mjere, kažem čuvam se, isto kako sam se čuvao i prošle godine u ovo vrijeme. Isto kako sam čuvao i pretprošle godine u ovo vrijeme. Čuvate li se vi? Ili ste počeli da se čuvate tek kad vam je neko rekao da morate da se čuvate, pa ste tada i počeli da namećete meni neke stvari?

Kad je ovo sve počelo, pa počela kampanja "perimo ruke". Čuj perimo ruke, pa zar to nije trebalo da se pere i ranije?

Masku na otvorenom ne nosim. Masku u marketima nosim jer je neko ko se pita rekao da tako mora, i meni i vlasnicima marketa. Da neko nije rekao da tako mora ne bih je ni ja nosio. Niti mislim da ima potrebe da je ja nosim kad idem u market. Masku sam nosio kad je bilo potrebe, kad većina nije ni znala za šta maska služi. Uvijek sam u kući imao pakovanje jednokratnih maski. Kad treba, stavi se, kad se iskoristi baci se. Kad je počelo ovo ****** maske su poskupile i više nijesam mogao da kupim pakovanje.

A šta radite sad? Masovno koristite jednokratne maske i tako čuvate zdravlje? Kupili ste moderne maske pa ih perete jednom u mjesec dana? Bravo, tako se čuva zdravlje.

Sjećam se prvih mjera kad je bilo zabranjeno izaći vani. U sred proljeća. Uskratiti đeci izlazak na sunce? Bravo, tako se čuva zdravlje.

Zabranjeno okupljanje? Ne smije se okupljati više od četvoro ljudi na otvorenom? Važi, dajte primjer pa ćemo ispoštovati. A do tada, paziću se sam kako ja mislim da treba. Jesam li sebičan? Ne brinem o zdravlju ljudi koji su oko mene? Ugrožavam li nekoga? Ako ugrožavam, kako to i koga? Nikad se nijesam testirao, niti iko moj. Nikad nije bilo ni potrebe da se testiramo. Ne nosimo masku na otvorenom, niti ćemo.

Banana država i banana mentalitet. Beale tamo.
    Bravo ti ga, istog smo misljenja!
    I ja sam za to da se maske na otvorenom ne nose ili da ih nose oni koji se "cuvaju"
    U zatvorenom prostoru nosim ponekad opet radi nekog drugog, vlasnika, radnika...postalo je bolesno da se ljudi vise ne pitaju uhhh dje mi je novcanik nego gledaju imaju li masku da bi usli nedje.
    O zatvaranju, policijskom casu, zabrani medjugradskog je potpuno banalno pricati, vrijedja zdrav razum.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    999
    Thanked in
    720 Posts

Znači noćas možeš napolje do 23:59

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    Bravo ti ga, istog smo misljenja!
    I ja sam za to da se maske na otvorenom ne nose ili da ih nose oni koji se "cuvaju"
    U zatvorenom prostoru nosim ponekad opet radi nekog drugog, vlasnika, radnika...postalo je bolesno da se ljudi vise ne pitaju uhhh dje mi je novcanik nego gledaju imaju li masku da bi usli nedje.
    O zatvaranju, policijskom casu, zabrani medjugradskog je potpuno banalno pricati, vrijedja zdrav razum.
    Da vad obavijestim Svedski model je pukao . Em su pobili stare ( sto im je mozda bio i cilj ) em nisu sacuvali ekonomiju a eto od danas sve stednje skole idi online . I ne zaboravite Svedjani se osamostaljuju sa 17,5 godina . Da da pre punoljestva . A kod nas ? Sa 40 ili nikad

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Znači noćas možeš napolje do 23:59
    danas vaze stare mjere.
    od sjutra vaze nove.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Čuješ ovu priču... Da se maske nose svuđe i u svakoj prilici, sad bismo govorili o vrlo malom broju slučajeva. Nešto ne primjećujem da su se ljudi zarazili u prodavnici, banci, javnom prevozu i sl, bez obzira na gužve. Jer tamo svi nose maske i mogućnost prenošenja virusa je minimalna.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Treba li da se sačeka dva-tri dana od pojave simptoma da bi pcr test pokazao realan rezultat ili može odmah prvi ili naredni dan od pojave simptoma?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Može odmah. Za brzi test treba sačekat dan-dva, mada ni tada nije sigurno da će rezultat biti ispravan.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,741
    Thanked in
    1,573 Posts

Odma. Za brzi moras sacekat

Sent from my iPhone using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    162
    Thanked in
    112 Posts

Vazda će biti ovih stručnjaka koji odbijaju da prihvate da se *nešto* dešava, koji su iznad svega i uvijek najpametniji i u pravu. A mi svi ostali budale.

Stručnjaci koji se vrijeđaju jer im neko kaže da treba da peru ruke, jer se ruke peru inače (a kad ćemo početi da peremo noge lol). Pa niko nije rekao da pranje ruku nije oduvijek dio najosnovnije higijene, ali se ovako dodatno naglašava da se na rukama virus može zadržati i da, dok ne dobiješ priliku da ih opereš, treba da ih držiš dalje od face. Takođe, naglašava se da sapun uništava virus, ali pretpostavljam da pomenuti stručnjaci nikada nisu imali dilemu ni oko toga.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
    Last edited by Rada; 08-12-20 at 13:50.

10. The Following User Says Thank You to Rada For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Quote Originally Posted by Rada View Post
    Vazda će biti ovih stručnjaka koji odbijaju da prihvate da se *nešto* dešava, koji su iznad svega i uvijek najpametniji i u pravu. A mi svi ostali budale.

Stručnjaci koji se vrijeđaju jer im neko kaže da treba da peru ruke, jer se ruke peru inače (a kad ćemo početi da peremo noge lol). Pa niko nije rekao da pranje ruku nije oduvijek dio najosnovnije higijene, ali se ovako dodatno naglašava da se na rukama virus može zadržati i da, dok ne dobiješ priliku da ih opereš, treba da ih držiš dalje od face. Takođe, naglašava se da sapun uništava virus, ali pretpostavljam da pomenuti stručnjaci nikada nisu imali dilemu ni oko toga.

Ti si mi veliki strucnjak pa ti to treba pisati na celu, ustvari ne tebi nego nekome preko puta tebe pa da te podsjeti da se peres, kao sto nam na tv stoji. Takodje strucnjaku kao tebi treba svaki dan i svake vijesti na tv-u treba prikazati igle, spriceve, bolesne, brojke, mrtvo, zarazeno...kako bi ti vjerovao u sve to i jos se bolje cuvao.
    Vidis meni to sve smeta i imam psihickih problema kad vidim igle, vakcine, doktore, strahovanje..ali to je okej kako bi me naucili pameti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Jeste li vi svjesni koliko ljudi nijednom tokom dana ne operu ruke ? Ocigledno niste

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Keep your distance and take personal responsibility

It is everyone's responsibility to prevent the spread of COVID-19. Keep your distance from others both indoors and outdoors.

Stay home if you feel unwell

If you feel unwell with cold symptoms, cough or fever, you should try to avoid contact with other people. Do not go to work, school or pre-school. This applies even if you only feel slightly unwell. It is important that you do not risk infecting others.

Stay at home for as long as you feel unwell. If your condition gets worse and you are unable to care for yourself at home, please call 1177 for healthcare advice. Do not return to work or school for at least two days after you have recovered.

Older people are at greater risk of serious illness, and so it is important not to visit people in hospital or care homes. If your work involves caring for older people, do not go to work if you have a cough or a cold.

Watch for symptoms of COVID-19

The main symptoms reported are a fever and a cough. Other common symptoms are shortness of breath, a sore throat, a headache and aching muscles or joints. Most people only experience mild symptoms that get better by themselves through self-care at home. Some people develop more severe illness such as breathing difficulties or pneumonia.

Wash your hands often

Our hands are a good environment for infectious agents. The infection is transmitted to others when we shake hands. So, wash your hands often with soap and hot water, for at least 20 seconds.

Always wash your hands when you get home or into work, before meals, when preparing food, after toilet use, and when your hands are visibly dirty. Use hand sanitiser if soap and water are not available.

Cough and sneeze into your elbow

When you cough or sneeze, you spread tiny droplets containing infectious agents. If you cough or sneeze into your elbow or a paper tissue, you can prevent the infection from spreading to people around you or from contaminating your hands. Always put used tissues into the bin and wash your hands afterwards.

Infection is spread through mucous membranes in the eyes, nose and mouth. One way to prevent respiratory infections generally is to avoid touching your eyes, nose and mouth.

---------------------------------
    Ovo je tekst instituta za javno zdravlje jedne zemlje koja se takođe bori sa epidemijom. U potpunosti sam saglasan sa ovim tekstom. Osim što je ovaj tekst koristan za spriječavanje širenja virusa, bio je koristan i dok se slušao u osnovnoj školi a sigurno i u toku odrastanja sa roditeljima ili starateljima. Ko ga nije tada naučio, a i da se pazi od onih koji ga tada nijesu naučili (a očito je da ih ima), neće ga naučiti ni sad.

Nametanjem nečega i generalizovanjem se samo pravi šteta.

Postoje živa bića koja nijesu sposobna da shvate koncept iz gore opisanog teksta, kao ni niz drugih koncepata kao što je zdrav razum, pa za takva živa bića opravdano i postoje objekti posebne namjene, u koja se usmjeravaju i u kojima borave kad nijesu pod stalnim nadzorom.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    162
    Thanked in
    112 Posts

Ti si mi veliki strucnjak pa ti to treba pisati na celu, ustvari ne tebi nego nekome preko puta tebe pa da te podsjeti da se peres, kao sto nam na tv stoji. Takodje strucnjaku kao tebi treba svaki dan i svake vijesti na tv-u treba prikazati igle, spriceve, bolesne, brojke, mrtvo, zarazeno...kako bi ti vjerovao u sve to i jos se bolje cuvao.
    Vidis meni to sve smeta i imam psihickih problema kad vidim igle, vakcine, doktore, strahovanje..ali to je okej kako bi me naucili pameti.
    Evo ja se ne uvrijedih što mi na tv stalno piše da treba da perem ruke. Tumačim to kao - virus je još tu, potreban još uvijek dodatan oprez, a ne kao - počni konačno već jednom da pereš te ruke.

Ko kaže da meni ne smeta kad vidim igle, vakcine i doktore? Svima smeta, nekome manje nekome više. Ali to ne znači da tamo neki doktori ne vode veliku borbu za zdravlje i život naših sugrađana i na nama je, ako imamo neke empatije da im olakšamo tu borbu. Isto tako to što nam smeta da vidimo sve te scene ne znači da treba zbog svog mentalnog zdravlja da se ponašamo neodgovorno i ugrozimo druge. Je li za psihu lakše vidjeti 2-3 šprica na tv-u ili znati da si zarazio nekoga od ugroženih grupa?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Covjek je nekultirno , nevaspitano , divlje bice koje tezi anarhiji . Bilo gdje na kugli zemaljskoj je isto .
    Samo represija ga moze dovesti u red . Mislite sa se Singapurci radjaju takvi da ne bace nigdje papiric ili su mozda kazne zato zasluzne . Mislite li da se milijardu i po Kineza pridrzava mjera jer su takvi rodjeni ili Njemci ili bilo koji drugi .
    Samo je stvat u vlasti da bude ista prema svima . Tu smo pokleli mi zahvaljujuci drps-ovom medicinskom politbirou zvanom nkt , evo to se isto desava u Hrvatskoj .
    I kod nad i u Hrvatskoj su se u martu mjere postovale dok nisi pocele selektivno da se primhenjuju .

Jedna anallogija kaf spomenuh Singapur . Da li mislite kad tamo neko ode sa Balkana baca papirice ili ne daj Boze zvake ( koje se inace samo na dupli recept nesto kao kkd nas za narkotike dobijajaju u apoteci ) . Nema izuzetaka i znas li ti ko sam ja i mene je teren prepoznao . I nema nisam znao . Ne znanje te ne opravdava .

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Quote Originally Posted by Rada View Post
    Evo ja se ne uvrijedih što mi na tv stalno piše da treba da perem ruke. Tumačim to kao - virus je još tu, potreban još uvijek dodatan oprez, a ne kao - počni konačno već jednom da pereš te ruke.

Ko kaže da meni ne smeta kad vidim igle, vakcine i doktore? Svima smeta, nekome manje nekome više. Ali to ne znači da tamo neki doktori ne vode veliku borbu za zdravlje i život naših sugrađana i na nama je, ako imamo neke empatije da im olakšamo tu borbu. Isto tako to što nam smeta da vidimo sve te scene ne znači da treba zbog svog mentalnog zdravlja da se ponašamo neodgovorno i ugrozimo druge. Je li za psihu lakše vidjeti 2-3 šprica na tv-u ili znati da si zarazio nekoga od ugroženih grupa?

A dobro, reci mi zasto to ne stoji u uglu jos od svinjskog, pticijeg gripa/virusa ?
    Slazem se da te bolesne psihicke igre u vidu prikazivanja spriceva, iglica...nekome smeta vise ili manje ili uopste ne smeta. Pravi doktori svakodnevno vode borbe protiv svega, spasavaju nas, operisu, uklanjaju tumore, ciste, crijeva, presadjuju organe...ali toga nema nidje na tv, daj malo tih scena i slika, sta kazes ?
    To koga je ko ugrozio moras da pitas i njih same, sve one nase strucnjake te se nesto rasformirase prije neki dan.
    Jednostavno je previse svega. Sve to ima kontra efekat.

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    55 Posts

Quote Originally Posted by efamouspg View Post
    Top, od 10 zabrana kretanja, da se moze prosetat lagano posle.

medjugradski takodje los potez

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Teretane?
    Ja koliko vidim, zabolje svakog za epidemiološku stranu mjera, nego svako gleda što mu dupetu odgovara? Međugradski je odličan potez, jer se prvim sunčanim danom pola PG preseli na primorje za vikend i rasije infakciju. Epidemiološki odličan potez, kapiram nepopularan jer se kafa popiti ne može pored mora vikendom.
    Last edited by Outcasted; 08-12-20 at 14:41.

18. The Following 2 Users Say Thank You to Outcasted For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Quote Originally Posted by Outcasted View Post
    Ja koliko vidim, zabolje svakog za epidemiološku stranu mjera, nego svako gleda što mu odgovara? Međugradski je osličan potez, jer se prvim sunčanim dabom pola PG preseli na primorje za vikend i rasije infakciju. Epidemiološki odličan potez, kapiram nepopularan jer se kafa popiti ne može pored mora vikendom.
    A ja sam ti tu tik pored mora, tako da se kafa ispija svaki dan (ironija svakako). A tek vi koji samo na kafu mislite to je tek za pricu.
    Ako je to tako onda predlazem i sve moguce inspekcije da se spuste zajedno sa sugradjanima na primorje, ponesu dosta listova i hemijskih i idemo lagano. Zar ne ?

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    55 Posts

A ja sam ti tu tik pored mora, tako da se kafa ispija svaki dan (ironija svakako). A tek vi koji samo na kafu mislite to je tek za pricu.
    Ako je to tako onda predlazem i sve moguce inspekcije da se spuste zajedno sa sugradjanima na primorje, ponesu dosta listova i hemijskih i idemo lagano. Zar ne ?
    Onda ti Delta fali da relaksiraš te strahove od igala i bijelih mantila, ne znam drugo koja je muka. Međugradski vikendom odličan potez. Vidjeli smo šta se desilo prije zabrane, kafići na primorju su bili puni kao šipak.

Čudno da se igle bojiš a masku ponekad nosiš u zatvorenom. Ironija da bude veća, ako se zaraziš igle ti ne ginu (ako to do sada nisi obavio).

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    162
    Thanked in
    112 Posts

A dobro, reci mi zasto to ne stoji u uglu jos od svinjskog, pticijeg gripa/virusa ?
    Slazem se da te bolesne psihicke igre u vidu prikazivanja spriceva, iglica...nekome smeta vise ili manje ili uopste ne smeta. Pravi doktori svakodnevno vode borbe protiv svega, spasavaju nas, operisu, uklanjaju tumore, ciste, crijeva, presadjuju organe...ali toga nema nidje na tv, daj malo tih scena i slika, sta kazes ?
    To koga je ko ugrozio moras da pitas i njih same, sve one nase strucnjake te se nesto rasformirase prije neki dan.
    Jednostavno je previse svega. Sve to ima kontra efekat.
    Bilo je i toga na tv. Ja ne kreiram programske šeme, nemoj da mi inputiraš da sam za prikazivanje toga, jer ne rekoh to nigdje. Svakako neko stručniji treba da odluči ima li više štete nego koristi.

Ja samo kažem da bi meni lošije na psihu uticalo da znam da se od mene zarazio neko, pogovoto osjetljivog zdravlja, nego da se informišem i znam šta se dešava. Ne znam za druge, evo svi smo različiti.

Previše svega jeste, a ne znam na koji kontrafekat misliš.

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Quote Originally Posted by Outcasted View Post
    Onda ti Delta fali da relaksiraš te strahove od igala i bijelih mantila, ne znam drugo koja je muka. Međugradski vikendom odličan potez. Vidjeli smo šta se desilo prije zabrane, kafići na primorju su bili puni kao šipak.

Čudno da se igle bojiš a masku ponekad nosiš u zatvorenom. Ironija da bude veća, ako se zaraziš igle ti ne ginu (ako to do sada nisi obavio).
    Da jeste tako bilo, full kafici na primorje a ja tebe pitam da li je tada inspekcija imala posla po pg i sjeveru i zasto nisu pratili situaciju pa lupali kazne, em da nauce ljude em malo para u budzet ?
    To ponekad ce biti uskoro da se uopste ne nosi, igle su moji saputnici.

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    55 Posts

Da jeste tako bilo, full kafici na primorje a ja tebe pitam da li je tada inspekcija imala posla po pg i sjeveru i zasto nisu pratili situaciju pa lupali kazne, em da nauce ljude em malo para u budzet ?
    To ponekad ce biti uskoro da se uopste ne nosi, igle su moji saputnici.
    Najbolje je - distanca, ruke, maska, i ukinuti sve ostale mjere. Međutim, pošto smo mi Balkanci a ne Japanci, niti Finci, a nemamo ni kontrolni mehanizam zahvaljujuci bahato-raspaloj DPS vladavini, dok se ne zavedemo u red, držati kakve takve mjere, i uvesti jače kontrole.

To ponekad ce biti uskoro da se uopste ne nosi
    Pozivaš se na kontrolni mehanizam za druge, a ti ćeš uskoro prestati nositi masku? Hm, Crna Gora u malom.

24. The Following 2 Users Say Thank You to Outcasted For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Ma samo lagano pa kako god, evo vidim koliko je sve urodilo plodom. Uzivaj mi

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Neka su produzili do 10, jel je ono do 7 samo bio pakao, guzva nenormalna od 5-7... plus se pune ljudi safre koji rade do kasnije(kao ja) sto ne mogu na vazduh, no odma u kucu zatvoreni poslije posla.

Jedna opservacija. PG je bila krcata za vikend. Kafici full, nista distanca, do 4 ljudi za sto, ljudi disali za vrat jedni drugima u markete, maske ispod brade... nijednog inspektora nisam na teren vidio, niti da je tokom dana napisana kazna.
    Last edited by Mojsije; 08-12-20 at 15:56.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

I tek si sad to primijetio? To pricamo od kad je poceo novi talas. $oro je moglo da sjedi po tadasnjim mjerama, samo sto vecinu nisu kontrolisali osim ove neke manje.
    A i dokazano je da su ugostitelji bili jaci od drzave.

Inace nove mjere nisu revolucionarne kao sto smo i rekli nema tu izmisljanja tople vode. Sprovodjenje i kontrola istih je ono sto treba da bude prioritet. Ali ajde da vidimo.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    I tek si sad to primijetio? To pricamo od kad je poceo novi talas. $oro je moglo da sjedi po tadasnjim mjerama, samo sto vecinu nisu kontrolisali osim ove neke manje.
    A i dokazano je da su ugostitelji bili jaci od drzave.

Inace nove mjere nisu revolucionarne kao sto smo i rekli nema tu izmisljanja tople vode. Sprovodjenje i kontrola istih je ono sto treba da bude prioritet. Ali ajde da vidimo.
    Ugostitelji nisu bili jaci, nego su odredjene strikture u drzavi jace od 'drzave'.

Ja se prije pitam zasto nema inspektora na terenu... Ocigledno im je neko rekao da ne kaznjavaju po terenu, a to sigurno nisu bili ugostitelji.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Page 112 of 331 FirstFirst ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)