Sad sam bas probao, samo zadnjih 10 tranakcija mogu da vidim...iako upisem 15.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Mogu da vidim transakcije od kada je poceo tj aktiviran . Sve prilive i odlive sa svim tacnom podacima . Kako mislis stanje ste sporo azurira ? U trenutnku kad imas priliv ili odliv je stanje tu . Rezervisana sredstva si nesto drugo iako i ti odmah vidis stanje na racunu a posebno sva rezervisana srestva .
Sad sam bas probao, samo zadnjih 10 tranakcija mogu da vidim...iako upisem 15.
Ja ovo na app gledam..ne na racunaru...nisam ni aktivirao za racunar.
Ne
Mogu sam da ulazim na apkk ali koliko se sjecam sve ono sto im ba komp imam i na mobilni . Zapamcene sablone i sve ostalo .
Jedno glupo pitanje da nisi datum pogledao jer po difaultu je mhesec dana ali to mozes promjenito na koliko hoces . Plus pretragu po broju racuna itd
Jesam, sve sam podesio kako treba....i datumski stavio unazad cio mjesec i 15 transakcija..dzaba, samo 10 zadnjih pokazuje.
Ali posalju pocetkom svakog mjeseca listu svih transakcija u prwthodnom mjesecu na email, sto je ok.
Sve postoji . Dok sam se borio sa telekom kao jedan od mnogih koje su zeznuli samo sam
Im izvadio po njihovom broju racuna sve uplate . Datum sati iznos pa kad su vidjeli nisu ni trazili da ovjerim to u banku
Pa pisala sam ovdje o zastarjelom sistemu NLB e bankinga. Ne mozes kaznu platiti nego moras ici da cekas u banku a placas Klik.
Odgovor njihov je bio, rijesicemo nekad, spremamo update sistema![]()
Nisu planirali poziv na broj zaduzenja, ne postoji to polje. U sustii poziv na broj zaduzenja bi trebaloda koristi samo za uplatioca a ne da mu MUP govori sto ce on u svoje polje da upisuje. Jedno se ne smije zaboraviti resenja koja ima NLB su stara 10+ godina i nisu se mijenjala od tada.
Do kad rade banke? Npr na sajtu erste stoji od 8:30 do 12:30 je li moguce da samo toliko rade sa klijentima?
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ima li neka da radi duze?
Na sajtu erste stoji radnim danima a subotom ne rade :-)
Evo dio texta, vjerovatno nisu izmjenili.
Od ponedjeljka 30. marta filijale će raditi s klijentima u terminu od od 8:30 h do 12:30 h. Od prethodne sedmice, Erste filijale ne rade subotom
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Čitaš nešto staro
https://www.erstebank.me/sr_ME/stano...le-i-bankomati
Pa na mapu klikni filijalu koja ti odgovara i iskočiće ti prozor sa radnim vremenom.
Ne radi ti nijedna njihova nakon 15:30.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Koje od banaka kod nas imaju bankomate za uplatu gotovine? Nlb znam ima li jos neka?
Sent from my Huawei Mate 30 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ima. U poslovnici na bul sv petra onaj dio kad se krene ka hramu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks