Originally Posted by
Jeronimo
Netacno je ono sto si napisao u prethodnom postu-da moras biti Srbin da bi bio vjernik SPC.
Ja sam samo napisao da se tako moze tumacit Amfilohijevo negiranje Crnogoraca. Kako drukcije ti to tumacis?

Originally Posted by
Jeronimo
Cak i da jeste nova nacionalnost (a starija je od turbocrnogorske,definitivno) meni niko ne moze zabranit da se tako izjasnjavam.
Ne sprdaj se sam sa sobom jer imaju jasna dokumenta na Americkom sajtu dje se emigranti iz Crne Gore na ulazu u Ameriku izjasnjavaju kao Crnogorci. To datira nedje iz 1900 godine koliko mi se cini. Ako treba link za to samo trazi.
Tebe niko nista ne zabranjuje, samo si pomalo smijesan sa tom nesigurnoscu u svoj identitet pa si cas jedno, cas drugo, cas i jedno i drugo.

Originally Posted by
Jeronimo
U pravu si,zaista je tesko povjerovat' da smo toliko napredovali u odnosu na vas.No,jos vise cemo ako naredni popis bude odrzan u demokratskom drustvu.
Vi i jeste 'napredovali' odnosno dozivjeli transformaciju u periodu kad nikakve demokratije na ovim prostorima nije bilo i kad je vladala epidemija srpske histerije, odnosno kad se nije znalo ko pije a ko placa. A oce li biti jos transformersa ostaje da vidimo na iducem popisu.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Bookmarks