Quote Originally Posted by aigokeros View Post
Ne... Ne bi trebalo da mu se pridaje na značaju. Ovo je samo idejno rješenje, a kad bi bio mogući početak renoviranja niko ne zna. Dalek je put od ideje do realizacije.
Pošto mediji i narod gleda u Fidelity kao u boga, čudi me da se ovako prosuo.

A ti čim daješ epitete "komita" u ovoj priči, dovoljno govori o našoj zajednici.
Jel mi živimo u istom univerzumu? 12.5 miliona eura da nas košta novi trg i to kakav? Ne samo što je ideja kumovsko rođačka i data trajno nekome ne raspolaganju, nego je em loša ideja i većina ljudi smatra lošom, em ne rješava ništa sa toliko malo parking mjesta, em je nepotrebna na ovu krizu, em dolazi od čovjeka i uprave koji Podgoricu tretira kao privatno vlasništvo. Pominjao si parkove, a ti parkovi su jeftino zamajavanje radi pridobijanja poena. Nijedan park nije napravljen kako treba ili ti nisi gledao parkove po glavnim gradovima Evrope. Ne bih pominjao kakvi parkovi postoje i u BG u kojima se pravila posebna podloga da se djeca ne bi krvavih koljena vraćala sa igre, a što postoji samo u kraljevom parku na manjoj površini. Ne treba nama Fidelity da bi nam oči otvorili kako postupa uprava glavnog grada. Oni su samo inicijatori peticije koju sam i ja potpisao jer smatram da je ovo rješenje loše i nepotrebno. Radije bi volio da naprave škole, dom zdravlja, bolnicu, da srede Zabjelo, da naprave konačno podvožnjak koji će da spoji bulevar Save Kovačevića i drugu fazu Starog. Đe je škola u City? Đe je vrtić tamo? A nemojmo...Sad je čoče sporan Fidelity, a nije sporan komita Vuković. Elem nisam ja nadjenuo komitski status već on samom sebi, uz selfi ds Branom...