Je li bila do juče ili ne, ja sam rekao da je podržavala Mila. Ako je tog žednog srpske krvi oligarha i diktatora podržavala, što ne bi i ove teokrate preplavljene ponovnim revizionizmom, ako budu slušali, ono malo, čisto da zamiriše? EU je najbolji projekat mira i prosperiteta koji je svijet ikad vidio. Međutim, EU je izgubila dosta sa desnicom posebno. Jedna grupa nacionalista iz CG i Rusi su se sladili izlasku VB iz EU. Nadajući se propasti te "peederske unije". Skoro je bila i neka istraga/presuda? u Londonu da je bilo miješanja Rusije u Brexit. Stotine hiljada Brexit botova na društvenim mrežama sa ruskih servera i druge radnje. EU je veliki projekat, ali nema ono najvažnije što bi je trebalo povezati — svoju zajedničku vojsku, svoje JA u međunarodnim odnosima i podizanje ideje eurofederalizma umjesto nekakvih EXITA i ukidanja Šengena.
No, nadam se da će novu vlast dobro ispeglati. Da im ne bi sjutra Crna Gora lupala veto na budžet EU jer Cetinjani ne daju kapelu na Lovćen.
Zašto bako Crnogorci voze crne blindirane Audijeve? To je sine korota za Kosovo.
DPS definitivno ide u pravcu reformisanja stranke i guranja u prvi red nekompromitovanih lica...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...opstine-niksic
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kad su izbori u NK?![]()
Mart.
Niko da prokomentarise novu partiju?![]()
To je zaista buducnost cg...
Neka se Dritan zamisli dje će obršit,a moguce i Bečić na sledećim izborima,realizuje li se ovo.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 20-11-20 at 20:00.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
oće Daka da uzme biračko tijelo DFa dakle
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Građanski pokret vs Narodni pokret. Hahaha. Dritan će bit isplaćen, za njega se ne brinem. Slijedi mu neko doživotno ministarstvo ala Rasim Ljajić. Ali, desekularizacija zemlje koja slijedi, bojim se da će neistomišljenici i manjine imati osnov da traže azil po Zapadu i drugdje, poslije ovoga u planu, naročito.
Političke partije se sastavljaju po manastirima.
Znam samo za jednu zemlju koja to radi. Iran.
Ergo, ovo je posljedica DPS-a koji nikad ne stvori državu socijalne pravde, poštovanja i istinskog patriotizma, a imali su nekad davno meč loptu, no se zaokupiše reketom i ode lopta...
Ja ni dan danas ne vjerujem da je Britva bio ozbiljan oko CPC. Kakva je to psiho derealizacija i diskonekcija sa svojim sugrađanima u tom trenutku bila... Mada sa satom na ruci od 200.000€, ko zna šta bi svi mi sa ovog foruma radili. Lako je pričat. Što bi stariji rekli: Pare mira ne daju.![]()
Zašto bako Crnogorci voze crne blindirane Audijeve? To je sine korota za Kosovo.
Sjecam se (unaprijed naredjenih) stojecih ovacija na kongresu DPS kad je rekao da treba napraviti novu crkvu. Poslata je jasna poruka da partija mora da prilegne na rudu i odradi taj posao.
Ali jebiga, Moltke... plan je bio genijalan ali neprijatelj nije saradjivao. Puce ruda, puce kicma partiji.
Bingo.
Fb post
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-da-sve-znaju
Biznismen Miodrag Daka Davidović ponovio je da će u partiji Narodni pokret Crne Gore biti kandidati za ministre mandatara za sastav nove Vlade.
"Ministri su već u partiji, samo možda još nisu obaviješteni ili to još uvijek ne znaju oni koji misle da sve znaju. Možda kasni telegram ili satelit nije pustio signal", navodi se u reagovanju Davidovića.
Iz službe za odnose sa javnošću mandatara za sastav nove Vlade Zdravka Krivokapića ranije je saopšteno "da ni mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, niti jedan kandidat za ministra u budućoj Vladi nijesu članovi političkih partija, niti će to biti".
dokle ovo ide, ojha
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako je ko mislio da cemo iz DPS kala izroniti odjednom cisti kao suza u nekakvu svedsku postmodernu politiku prevario se.
Je li Zdravko bolji daleko od prosle vlade? Jeste, i vise nego sto smo smjeli da se nadamo. Treba li bolje od toga? Treba, svakako.
Nemojmo nikad zaboraviti kako su "prazni listici" koji nisu bili zadovoljni Tadicem doveli Vucica na vlast.
Da dodam samo da je ova Zdravkova vlada vjerovatno najkvalitetnija kojoj se mozemo nadati u sledecih 10ak godina. Bar je covjek okupio kakve-takve strucnjake. Svaka sledeca ce opet biti neizbjezno politicka, znaci ili Knezevic, Krapovic, Mandic kao ministri, ili povratak Simovica, Stijepovica i slicnih. Svakako i neizbjezno - bice gora od ove.
Zavisi kolilo jaka URA bude. Ako URA ode na 15%+ (sad je preko 11%) i ako se bez nje ne bude moglo, sem ako je ne preskoče i odu sa DPSom, možda to bude i bolja vlada.
U jednom dijelu se slažem, daleko je ovo od idealnog. Ispada da je Civis u pravu, postoji realna opasnost da ideju ekspertske vlade koja je superiorna u odnosu na vladu političara Zdravko uprska sa ovim svojim eksperimentom.
U svakom slučaju biće interesantno posmatrati đe će, kad se pitanje crkve stavi ad acta, otići birači ZZBa, kako će se podijeliti to biračko tijelo, i gdje će u konačnom Zdravko da završi.
Ne znam kako bi to bilo moguce, sem sa URA preko 30%. Sve ostale partije zele politicke vlade.
Ja sam impresioniran koliko je blize ideji ekspertske vlade uspio Zdravko da pridje nego sto sam ja mislio da je moguce. Volio bih da vidim Civis da postigne bolji rezultat pregovarajuci sa partijama, dok ti 80% eskperata koje kontaktiras kao kandidate za ministre odbijaju jer nece da ih blate politicari i mediji.U jednom dijelu se slažem, daleko je ovo od idealnog. Ispada da je Civis u pravu, postoji realna opasnost da ideju ekspertske vlade koja je superiorna u odnosu na vladu političara Zdravko uprska sa ovim svojim eksperimentom.
Pa ako DPS i sateliti sa manjinama budu na 35%, a URA na 15%+, bez URE opet nema vlade. Očekujem i rasipanje glasova na neke liste koje neće preći cenzus, jer previše partija gadja isto biračko tijelo.
Što se drugog dijela tiče slažem se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks