Aj pa da pucamo cim postave cijenu, do tada mozemo da nagadjamo
Aj pa da pucamo cim postave cijenu, do tada mozemo da nagadjamo
Evo stavili na Tehnomax cijenu od 500e
Na slici je verzija sa diskom, ali pitanje je. U Srbiji je ona 560, mada je dzojstik stavljen na 70e...nemaju jos u ponudi ali postavili su cijene
Konzola PS5 sa Blu-ray čitačem, SSD 825GB, 4K 120fps 120Hz HDR, 3D zvuk, 8K izlaz, DualSense kontroler uklj.
Top cijena ako se nisu zajebali što.
Onda bez diska bi trebala biti 450
Sent from my iPhone using Tapatalk
je li se raspitivao ko?
Ne javljaju se na broj
To je mozda fora 500 eura prva isporuka koja je naravno prosla, a sledeca ide na 600
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ja poručih odma ovaj od 499, prošla mi je porudžbina koliko vidim, dobih potvrdu na mail.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Kako si porucio?
Odma posle tvoga posta da se pojavio u Tehnomax sam pošao na sajt, tutnuo ga u korpu i odabrao plaćanje pouzećem i poručio. Dobio sam konfirmaciju na mail, btw, tada nije pisalo "nije dostupno" nego stiže uskoro ili tako nešto.
Edit: Evo upravo dobio mail da konzole dobijaju sredinom decembra.
Last edited by BiTrAtE; 18-11-20 at 19:15.
Top, evo sad sam i ja narucio pa ako budemo u redu kad stignu. Htio sam ovu digitalnu verziju, ali ko ce rizikovati
Ja sam htio Xbox Series X iskreno ali kad viđeh ovu ponudu poručih odma, barem će se PS5 prodat lako ako se predomislim.
Mada, ne vjerujem da će ih dobiti ni u decembru, takav je pakao sa lagerima, ako i dobiju to će bit 5-10 konzola max...
Zao mi je sto nisam imao na kartici da je odmah platim pa da makar znam da je moja. Ovako ce biti tesko ali ajde
Porucih i ja...pa sto bude
Mada mi jos nije skinut novac sa kartice, ali dobio sam email da sam narucio.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
bitrate znači kod tebe na PS5. Osim ako nas gospođa ne izbači sa sve PS5 preko terase![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Porucih je i ja, placanje pouzecem, stoji mi pending
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Na koju foru ,kad nidje ne daje mogucnost da se ubaci u korpu
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Mozda su makli
Ja se cimah, al treba registracija i crno mi bi....![]()
Last edited by stefke; 18-11-20 at 23:21.
Sad stigao email da nemaju na stanju i da ce biti u decembru. Pitah da li sam ostvario neki vid rezervacije. Cekam odgovor. Inace, stavio sam karticom odmah da platim, al trt
Dobio sam odgovor samo da ce mi sredstva biti vracena.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks