Ideeeemooooooo op.sa.sa povedi kolo...
https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1031443172
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Ideeeemooooooo op.sa.sa povedi kolo...
https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1031443172
Kao da su gypsies jedini koji organizuju slavlja. A dje zivi ovaj Demir
Atention whore kao Dajko
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovaj brav od Nikole Miloševića je itekako zreo za tužioca.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Zna li se kako izgleda potvrda poslodavca za međugradsko putovanje, je li ista kao i prije?
Cim nisu pominjali niti objavljivali nikakve detalje, siguran sam da prolazi kao ona od proslog zatvaranja.
Iako ocekujem da ce bit' nekih izmjena i prije 1. decembra, mozda vec za neki dan.
Ovo je iskljucivo moje misljenje, nemam apsolutno nikakvih "insajderskih" informacija niti ista slicno.
--------------------------
Do Not Disturb.
Sad ovo pročitah pažljivije, ovo u stvari znači da je radnim danima dozvoljen saobraćaj.
Zabranjen je putnički međugradski saobraćaj od petka u 21:00 do ponedjeljka u 5:00,
Da ne bi podgoricani opsijedali okolne opstine ka prosli vikend
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A sto smo tek radili Skadru, osjecao sam se kao u PG. Naravno, ni Albanci ni nasi tamo ne nose maske, jedino ja i drug smo je nosili. Gledali su nas kao s Marsa da smo pali. Ko hoce da iskulira na prelijepom mjestu, 19km od granice Bozaj s lijeve strane Royal Palace Besjon, tek otvoreno i nemaju hranu, samo pice koje je jeftinije nego kod nas a hranu ce imati za mjesec dana. Primaju eure, cak i kovani novac. U dvoriste bazeni, fontane, mostovi, prelijep mobilijar, ima sadrzaja i za djecu, zgrada brutalna, unutra isto. Nema tako lijepog mjesta u Cg, iznenadio sam se kad sam vidio to s puta kad sam isao za Skadar i morao sam svratiti. Samo neko tu opasno pere pare cim je na 19km od Bozaja otvorio tako nesto
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
∆ Pa dobro, mogli su oni kako oce, to nije uslov o kojem su pricali na NKT konferenciji niti koji tekstualno pise od strane istih.
Svako ce na svoj način onda da tumači ove mjere iako su one prilično jasne a to za 2m medju svakom ponaosob je čak dodatno objašnjeno.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Do Not Disturb.
Evo ovdje imas.
https://www.cdm.me/drustvo/ovako-izg...ja-zaposlenog/
Upravo ta slobodarska tumačenja čine sve obesmišljenim - ranije je bilo 2m između stolova i moje je shvatanje da, imajući u vidu da se radi o virusu koji se prenosi vazduhom, treba da bude 2m između mjesta đe sjede gosti. A bili smo svjedoci da ugostitelji "odmaknu" stolove 2m, a gosti se rnjaju jedni drugima o leđa... I vele, maksimalno su se poštovale mjere...
Nego...
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kako su da se izrazim manje pametni.
Sto su sprovodili kakve mjere - samo su trebali da ostave 2 gosta za sto kako je i bilo do sad.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...emo-provjeritiČitaoci tvrde da se u pojedinim nikšićkim lokalima ne poštuju mjere NKT-a; Komunalna policija: Sve ćemo provjeriti
Portalu "Vijesti" dostavljeno je više snimaka sa društvenih mreža iz lokala u Nikšiću na kojima se, kako se tvrdi, u subotu veče nijesu poštovale mjere donijete u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.
Čitalac portala "Vijesti" tvrdi da su snimci iz lokala "Recesija", "Montenegro pub" i "Oktobar fest".
"Lokali su u strogom centru grada i nalaze se u neposrednoj blizini Komunalne policije. Ne razumijem neodgovornost vlasnika ugostiteljskih objekata koji se bune i tvrde da se poštuju mjere, a onda se ovakvi snimci šire po društvenim mrežama", naveo je čitalac "Vijesti".
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Evo se Irineju stanje pogorsalo. Ako nastavi tako,bas da vidimo oce li se ispostivat mjere i zasto nece. I da vidimonko ce bit kaznjen kao i prosli put.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Samo neka su zdravo NKT i komunalna i Dusko. Bukvalno pet lokala postuje mjere u grad i pravi distancu 2 metra. I to su vjv budale tih pet lokala jer ce izgubit musterije a ostale splacine ce da prave pare sa dva radnika na evidenciji i sa jos 5 neprijavljenih. Podgoricki ugostitelji najveca ***** na planeti.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pa ova stoka nije ni za bolje nego sve da ih zatvore i da im ne daju da izlaze ni do prodavnice po hleb. Katastrofa, zbog ovakvih ljudi nećemo moći da napredujemo.
![]()
ma nemoguće da ugostitelji ne poštuju mjere
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Najgori smo narod na svijet.
Vlasnici kafica nam kroje sudbinu.
Kakvo je bezakonje trenutno, ovo je prevrsilo svaku mjeru. Svako ko planira da se okoristi evo mu prilika savrsena. Dok ovi ne uspostave vladu, odje srece nema. Jer su ovi sadasnji ili buduce bivsi drzavu niz vodu pustili.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...u-u-potpunosti
Neka stoji i ovaj.
![]()
Sve što nas snalazi sami smo zaslužni za to, jer narod neće da se pobuni, svi su internet ratnici, postavljaju sve preko društvenih mreža i komentarišu. Kad dođe vrijeme za akciju ili da se riječi sprovedu u djelo onda niko ništa. Nismo za bolje od ovoga.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks