Za elysium se slazem jer meni ne radi i vidim da ne radi skoro nikome. Za enigmu nikako. Meni 8+ sati traje i miris mi je fantazija. No sam ja mimo naroda, meni Herod radi jako, a Jubilation za 2 ure skin scent.
Pazi, jeste skup Roja ali i ostali "premium" brendovi su skupi za ono sto jesu...Kako lagano damo pare za Kurkdjianove ekstrakte ili nasomatto ili masque milano, a ovamo Roja skup i ne vrijedi. Meni je iskreno sve sto sam pomirisao od njega dobro i cijenim ga kao parfimera jako.
Lijepi su nema price.. trajnost je prica za sebe, svaka koza je drugacija. Ali i tu postoji ciljna grupa, veca % nego ova druga koja voli samo beast mode (ja).
Posle svega sto sam mirisao i svega sto posjedujem samo me to zanima, samo me to radi. Necu da dam 150-200-300 za nesto sto ce da postane skin scent.
Opet, neko voli kad nije preneglaseno, kad nije prenapadno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posto sam i ja zainteresovan mozemo se organizovat za nishane da uzmemo zajedno to
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Uzet cu ja taj karagoz vala na blind by kad ste uprli toliko..
Nece propast svakako
Ih, dekantiranje u najavi...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Karadjoz je premocan
Juce uzmem ponovo 5ti put cini mi se da probam interlude. Ajde stavim na ruku majko sveta koliko je to meni grdan parfem. Pricao sam vec da mi mirise na propolis kapi.Stavljao sam kolonju 80% alkogol na ruke samo da prodje miris.
A na drugu ruku stavim parfem koji sam koristio prije 3 ili 4g ne sjecam se. Ch prive. Kakvo cudo od dizajnera. Vise mi ulazi u niche mirise nego u dizajnere.
Sent from my p30pro using Tapatalk
Hahahaha
A taj Roja Dove Elysium što pomenuste... Jedan moj poznanik što drži radnju neke kozmetike, dogovorio se s onim Viktorom da mu pogura malo odje Parfem Booster, ono smeće, 15 komada da mu distribuira pa bi ga ovaj častio nešto. I tako ovaj moj poznanik tražio od njega da mu dekantuje taj Elysium, i onaj mu lik poslao onu malu vijalu, sample onaj od 2 ml, baš je bio širokogrud
E sad, ne znam je li ga Viktor šta zajebao, probao sam ono i ne vjerujem da je onaj Roja takva prevara, parfem je u rangu s nekim ekonomikom, ladno.
Ljudi dodjoh u Porto, kad s vrata ogromna prezentacija, cuda neka.
Da vidim o cemu se radi, kad predstavljanje nove kolekcije Killiana kojoj je pakovanje kao casa od viskija a ujedno i predstavljanje Killian Angels Share.
Jao ljudi kakva parfemcina, ovo je nemoguce !!!!!!
KAKAV VISKI !!!!!!!
I onda dođeš pjan kući, vidiš čašu i potegneš...![]()
#fakenews
Hahaha... Ono, naspi mi jedan Angels Share i uzmi ti što hoćeš...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Svakako se angels share sluzi u casu za viski
A ne moze Kilian Hennessy da napravi los parfem sa notom konjaka, nije realnoStrasno ime za parfem...angel share se zove ono sto ispari iz drvenih buradi tokom starenja viskija i konjaka.
E zaboravih da slikam, zapricah se sa ovom djevojkom ovamo.
Uzeh broj da razmijenimo malo misljenja o parfemima posto nam se ne podudaraju bas...)))))
Mislim da sam nasao favorita za sada
Rose all dae, hvala kolegi @Milosmmm na poklonu. Ja sam odusevljen ovim parfemom i zasigurno cu gledat brzo da ga narucim. Ukoliko to bude moguce sad nabavit jer vidim da ga nije lako nac
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Vazda momci. Samo da se siri krug ludaka.A rose all dae mi je trenutno mozda i najmiliji parfem ali kao sto je kolega kaemse osjetio na svojoj kozi, reakcije okoline nisu uvijek dobre
Ovo je bas polarizujuci parfem zbog te metalne note, ali da nema tu notu ne bi to bilo to.
Ako miriše kao Hennessy XO, onda je top.
Za moj merak, najljepši je miris ispražnjenjog bureta, u kojem se godinama čuvao neki od tih alkoholnih destilata. Ili miris prazne čaše konjaka/viskija/šljive, koja je ostala preko noći. Auh 😎
Pripremite se samo da, jednog dana, parfemski hobi zamjenite sa zanimljivijim, ali i skupljim merakom - 🥃
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks